• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת ביסקוויטים

9 במאי 2013 by דנה רביב 26 תגובות

עוגת ביסוויטים היא העוגה האהובה ביותר על ילדים וכמובן גם עלינו המבוגרים… במיוחד בגלל שזמן ההכנה כל כך קצר וממש קל להכין עוגות ביסקוויטים.
מיותר לציין שהיא טעימה מאוד נכון?!
אפשר לשנות אותה בקלות ולהתאים אותה למה שאוהבים בבית: ניתן להחליף את הפודינג וניל בפודינג שוקו או וניל פצפוצים, ניתן להחליף את הביסקווטים לטעם שוקו או חמאה וכמובן שניתן לצפות אותה ברוטב שוקולד במקום פירורי שוקולד…
טיפ: מומלץ להשתמש בביסקוויט פתי בר מקורי כי הוא היחיד ששומר על מרקמו היציב ולא נכנע לנוזלים שעוטפים אותו…

הדפסה
עוגת ביסקוויטים
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  15 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  15 דקות
מרכיבים
  • חלב לטבילת הביסקוויטים (בערך כוס)
  • 1 חבילת ביסקוויטים פתי בר (500 גרם)
לקצפת וניל:
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה (500 מיליליטר)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (אפשר וניל פיצפוצים)
  • 1 כוס חלב
לציפוי:
  • 1 חפיסת שוקולד חלב או מריר (אצלי אוהבים מאוד שוקולד חלב)
הוראות הכנה
  1. הכניסו למקפיא את חפיסת השוקולד שתשמש לציפוי העוגה כדי שיהיה קל לגרר אותה בפומפייה וכך לא תימס לנו בידיים.
  2. בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה את האינסטנט פודינג וניל, שמנת מתוקה והחלב עד לקבלת קצפת יציבה בערך 2-3 דקות.
  3. כעת מכינים את כל המרכיבים על השולחן כדי להרכיב את העוגה:
  4. משתמשים בתבנית מלבנית בגודל של כ-25 ס"מ על 35 ס"מ.
  5. מכינים צלחת מעט עמוקה עם חלב לטבילת הביסקוויטים.
  6. טובלים ביסקוויט אחד משני צידיו ומסדרים בתבנית, ממשיכים לעוד ביסקוויט וכן הלאה. (לא טובלים מספר ביסקוויטים יחד מכיוון שהם יתפוררו עוד לפני שיגיעו לתבנית).
  7. לאחר שמסדרים שכבה אחת, יוצקים מעליה שליש מכמות הקצפת ומורחים בצורה אחידה.
  8. ממשיכים לסדר עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליה עוד שכבת קצפת וכן הלאה. (סה"כ 3 שכבות פתי בר)
  9. מסיימים עם שכבת קצפת אחידה ומיישרים את פני העוגה.
  10. בעזרת פומפייה (בצד הקטן) מגררים שוקולד מעל לכל פני העוגה.
  11. מכניסים את העוגה למקרר לפחות לשעתיים שלוש...
  12. בתאבון!
3.3.3077

תמונות הכנה – עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים - הכנה 3
עוגת ביסקוויטים - הכנה 2
עוגת ביסקוויטים - הכנה 3

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:מתאים להכנה עם ילדים, עוגות מיוחדות, פחות מחצי שעה, שבועות

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. גלית תגובה מאת:

    17 ביוני 2020 אל23:50

    היי דנה ..העוגה שלך ט-ע-י-מ-ה! רציתי להוסיף גם שהמתכונים שלך מעולים (בין היתר עוגת שכבות שלך- מושלם! ואני ממש אוהבת להכין כי את מסבירה הכי טוב שיש. שפשוט תענוג גדול להכין. באמת. אז תודה גדולה שאת איתנו וזאת משתפת אותנו מכל הלב.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 באוגוסט 2020 אל16:28

      היי גלית
      מרגש אותי לקרוא את התגובה שלך
      אני מודה לך
      יום מקסים

      הגב
  2. לטיסיה תגובה מאת:

    14 בנובמבר 2016 אל20:34

    היי ערב טוב
    1. חבילת פתיבר אחת זה אומר שרוול אחד??

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 בנובמבר 2016 אל10:41

      היי לטיסיה,
      הכוונה לחבילה אחת שמכילה 2 שרוולים כלומר 500 גרם. (בשרוול אחד יש 250 גרם)
      יום מקסים

      הגב
  3. Ili תגובה מאת:

    28 באוקטובר 2016 אל6:56

    האם אוכל להשתמש בשמנת מתוקה אחת?
    תודה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      28 באוקטובר 2016 אל10:53

      לצערי לא, ממיכל אחד של שמנת מתוקה יהיה חסר לך קצפת.

      הגב
  4. ראשית בן שעיה תגובה מאת:

    20 באוקטובר 2016 אל21:35

    שלום דנה
    האם אפשר להקציף שמנת להקצפה (לא מתוקה), ולהוסיף סוכר?
    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      25 באוקטובר 2016 אל9:49

      היי ראשית,
      בשמנת שהיא לבישול יש אחוזי שומן נמוכים יותר והיא שונה מהשמנת להקצפה.
      היא לא מתאימה להכנת קצפת.
      האם אתה מתכוון לשמנת אחרת?

      הגב
  5. שקד תגובה מאת:

    18 ביוני 2016 אל21:24

    היי , כמה זמן יכולה להחזיק מעמד העוגת ביסקוויטים ? יום וחצי זה בסדר ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 ביוני 2016 אל11:42

      היי שקד, העוגה יכולה להיות במקרר כ-3 ימים ללא חשש. אני מבטיחה לך שיאכלו אותה הרבה יותר מהר…
      יום מקסים

      הגב
  6. נטלי תגובה מאת:

    31 באוקטובר 2013 אל10:43

    היי דנה, רשמת בהתחלה את כל המרכיבים אינסטנג שמנת וחלב להקציף, במרכיבים רשום כוס חלב, ובהוראות יש חלב להקציף וחלב לטבול את הביסקוויטים, זאת אותה כוס? לא כל כך הבנתי. תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      31 באוקטובר 2013 אל13:11

      היי נטלי,
      יש להשתמש בכוס חלב עבור הקצפת וניל. הרטבת הביסקוויטים בעזרת חלב היא פעולה נפרדת ודורשת מנת חלב נוספת (כמויות המרכיבים מופרדות עבור כל שלב). בהצלחה ואם יש לך שאלות נוספות אל תהססי לשאול.

      הגב
  7. לאה תגובה מאת:

    22 באוקטובר 2013 אל15:49

    כתבת "חבילות אינסטנט פודינג וניל", האם התכוונת לאחת או יותר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 באוקטובר 2013 אל16:02

      שלום לאה, הכוונה ל 1 חבילה, המתכון תוקן. תודה רבה.

      הגב
  8. חנה תגובה מאת:

    16 באוקטובר 2013 אל11:11

    זאת שמנת מתוקה רגילה או שמנת מתוקה להקצפה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      16 באוקטובר 2013 אל11:13

      היי חנה, שמנת מתוקה להקצפה.

      הגב
  9. אושרת תגובה מאת:

    17 באוגוסט 2013 אל19:38

    היי דנה
    הכנתי את העוגה שלך לשבת והיא הייתה מעולה
    תודה רבה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      17 באוגוסט 2013 אל21:36

      תודה על התגובה אושרת. שמחה לשמוע.

      הגב
  10. רותי תגובה מאת:

    2 באוגוסט 2013 אל13:14

    היי דנה,
    אני חדשה באתר שלך ויש לי שאלה:רציתי להדפיס את מתכון עוגת הביסקוויטים ויצאו לי 9 דפים שרק בסופם היה המתכון שרציתי.מה לא עשיתי נכון,או שככה זה עובד באתר שלך?
    מאחלת לך שבת שלום

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      2 באוגוסט 2013 אל13:18

      שלום רותי, נכון להיום האתר ממוקד בהצגת המתכונים במחשבים אישיים ובמכשירים ניידים אך אין כרגע אפשרות הדפסה מובנת.

      הגב
  11. דניאלה תגובה מאת:

    13 ביולי 2013 אל17:44

    היי ענת, כמה שכבות של ביסקוויטים צריכים לשים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      14 ביולי 2013 אל10:54

      היי דניאלה, שמי דנה (לא ענת). סה"כ צריך 3 שכבות של ביסקוויטים, המתכון עודכן תודה רבה…

      הגב
  12. ענת תגובה מאת:

    4 ביולי 2013 אל10:20

    היי דנה – האם מקציפים במהירות גבוהה במיקסר-מההתחלה?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 ביולי 2013 אל12:31

      היי ענת, מקציפים במהירות גבוהה כבר מההתחלה.

      הגב
  13. ענת תגובה מאת:

    19 ביוני 2013 אל11:21

    איך שמים קצפת שהבסקויטים לא יזוזו?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 ביוני 2013 אל11:58

      היי ענת, בעזרת מרית יוצקים חלק מהתערובת על הביסקוויטים ולאחר מכן מורחים בעדינות (הביסקוויטים לא אמורים לזוז כיוון שהם טבולים בחלב שמרכך אותם).

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים