• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת גבינה פירורים

31 בדצמבר 2012 by דנה רביב 86 תגובות

עוגת גבינה עם פירורים של בצק פריך היא העוגה האהובה על בעלי, כל שנה ביום ההולדת שלו הוא מבקש עוגת גבינה פירורים.
במשך השנים ניסינו מתכונים רבים לעוגות פירורים עד שלפני שנתיים קיבלתי מתכון מחברה טובה שלי ומאז המתכון הספציפי הזה ל עוגת גבינה פירורים הפך למתכון הרשמי לעוגה הזו!
העוגה מבוססת על שימוש בגבינה לבנה עם 5% שומן ושמנת מתוקה לייצוב העוגה.
במתכון זה אין שימוש בחומרים מייצבים כגון: ג'לטין, מרגרינה או קורנפלור.

הדפסה
מתכון לעוגת גבינה פירורים
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  25 דקות
זמן בישול:  20 דקות
זמן כולל:  45 דקות
מרכיבים
לתחתית הבצק ולפירורים:
  • ½ 2 כוסות קמח תופח
  • 200 גרם חמאה רכה (אני שמה 10 שניות במיקרוגל...)
  • 2 חלמונים (הצהוב...)
  • 2 שקיות סוכר וניל
לתערובת הגבינה
  • 2 שמנת מתוקה (2 של 250 מ״ל או אחד של 500 מ"ל)
  • כוס ועוד 5 כפות סוכר (שימו לב שנשתמש בשני חלקים)
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 שקיות סוכר וניל
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. הכינו תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל 25 ס"מ על 35 ס"מ.
  3. הניחו בקערה את מרכיבי הבצק וערבבו בעזרת הידיים עד לקבלת בצק. (הבצק יכול להראות מעט פירורי ולא אחיד אך זה בסדר והוא יתגבש באפייה).
  4. הניחו בערך ⅔ מהבצק בתבנית מעט משומנת והדקו בעזרת כף היד עד שתתקבל שכבה אחידה.
  5. את הבצק שנותר הניחו בתבנית קטנה או על נייר כסף, (אין משמעות לצורה מכיון שאת הבצק הזה אנחנו נפורר לפירורים- ראו תמונה).
  6. אפו בתנור את את הבצק למשך כ-20 דקות, את החלק של הפירורים אפשר לאפות מעט יותר למי שאוהב פירורים שחומים על העוגה.
  7. בקערה גדולה שמים: כוס סוכר, גבינה וסוכר וניל ומערבבים מעט עד שהסוכר נמס ומניחים בצד.
  8. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת מתוקה עם 5 כפות סוכר לקצפת יציבה. (רצוי במיקסר)
  9. העבירו חצי מהקצפת לקערת הגבינה וערבבו בתנועות קיפול עדינות ואיטיות, הוסיפו את המחצית שנותרה וקפלו שוב רק עד שנוצר איחוד בין הגבינה לקצפת.
  10. לאחר שהבצק התקרר העבירו את תערובת העוגה לתבנית וישרו את פני העוגה מעט.
  11. את הבצק שהכנו בצד לפירורים מפוררים מעל העוגה בצורה שווה.
  12. מניחים את העוגה במקרר למשך הלילה וכך הנוזלים מהגבינה נספגים בתחתית הבצק ונותנים לו טעם מתוק מיוחד.
  13. בתאבון!
הערות
טיפ מצויין לעוגות גבינה: השתמשו בתבנית עם מכסה תואם שישמור על פני העוגה.
3.5.3251

עוגת גבינה פירורים – תמונות הכנה

עוגת פירורים - הכנת הבצק
עוגת פירורים – הכנת הבצק
עוגת פירורים - הכנת בסיס העוגה לפני אפייה
עוגת פירורים – הכנת בסיס העוגה לפני אפייה
עוגת פירורים - לפני אפייה
עוגת פירורים – לפני אפייה
עוגת פירורים - לאחר אפייה
עוגת פירורים – לאחר אפייה
עוגת פירורים - הכנת הקצפת
עוגת פירורים – הכנת הקצפת
עוגת פירורים - תערובת הגבינה
עוגת פירורים – תערובת הגבינה
עוגת פירורים - איחוד הגבינה והקצפת
עוגת פירורים – איחוד הגבינה והקצפת
עוגת פירורים - הוספת התערובת לבסיס העוגה
עוגת פירורים – הוספת התערובת לבסיס העוגה
עוגת פירורים - יישור פני העוגה
עוגת פירורים – יישור פני העוגה
עוגת פירורים - הוספת הפירורים
עוגת פירורים – הוספת הפירורים
עוגת פירורים - העוגה לפני קירור
עוגת פירורים – העוגה לפני קירור
עוגת גבינה פירורים
עוגת גבינה פירורים - מבט מקרוב
עוגת גבינה פירורים – מבט מקרוב

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:גבינות, מנה מיוחדת, מתאים להכנה עם ילדים, עוגת גבינה, עוגת השבוע, שבועות

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. הילה תגובה מאת:

    2 ביולי 2021 אל16:06

    היי דנה , זה המתכון האהוב על בעלי ועל כל המשפחה אני מכינה אותו שנים ואף פעם לא ניפיתי את הקמח . התחלנו לשמור כשרות ומאז שהתחלתי לנפות את הקמח לעוגה הוא יוצא לא מוצלח ורך יותר מידי , לא מצליח אפילו להחזיק את הקרם . יש פיתרון לזה ? אולי מבחינת כמיות לשנות אותם ? אני אשמח לתשובה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 ביולי 2021 אל10:23

      היי הילה
      תמדדי את הקמח לפני הניפוי, הקמח הוא אוורירי יותר לאחר ניפוי ויתכן והכמות מועטה מידי.
      שבוע טוב

      הגב
  2. שירן תגובה מאת:

    1 באוגוסט 2020 אל1:43

    הכנתי היום לבעלי, מתכון מעולה !

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 באוגוסט 2020 אל16:42

      תודה שירן, שמחתי לשמוע

      הגב
  3. שני תגובה מאת:

    25 בפברואר 2018 אל9:36

    עוגה מצויינת ולא קשה להכנה . העוגת פירורים הכי טובה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2018 אל9:23

      היי שני
      תודה רבה
      שבוע מקסים

      הגב
  4. פצצה תגובה מאת:

    19 ביוני 2017 אל13:40

    העוגה הכי טעימה בעולם

    הגב
  5. יעל תגובה מאת:

    29 במאי 2017 אל10:56

    היי
    העוגה נראית מצויין.
    שמנת מתוקה הכוונה לשמנת מתוקה להקצפה? האם ניתן לשים רק חבילה אחת כדי לחסוך בקלוריות?..
    מניחה שזה ייפגע בייצובה של העוגה. אולי יש תחליף אחר?
    תודה וחג שמח

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      29 במאי 2017 אל22:16

      היי יעל
      לצערי אין אפשרות לוותר על שמנת אחת מאחר וכמו שרשמת זה יגרום לעוגה להיות רכה מידי ולא יציבה. אינני מוסיפה לעוגה מייצב אחר כמו ג׳לטין וכו…
      בעוגה הזו אני משתמשת בגבינה עם 5% שומן כדי לאזן עם כמות השומן של השמנת.
      ממליצה על העוגה הנפלאה הזו ומבטיחה לך שתקצור אין ספור מחמאות…
      חד שמח

      הגב
  6. שרית תגובה מאת:

    20 במאי 2017 אל14:45

    שלום
    האם ניתן להחליף את הגבינה הלבנה בטופיטי שזה ממרח סויה בטעם גבינה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 במאי 2017 אל9:52

      היי שרית
      לא ניסיתי להמיר את הגבינה בממרח סויה אך לפי הכרותי עם הממרח אני מאמינה שלא תהיה בעיה.
      נשמח לעדכון.
      יום מקסים.

      הגב
    • שרית תגובה מאת:

      26 במאי 2017 אל16:03

      תודה על תשובתך. אני מנסה להפחית בכמות החלב במתכון שכן אנו בית עם אי סבילות ללקטוז.
      ניתן להמיר גם בשמנת מתוקה צמחית וגם בממרח סויה בטעם גבינה? אני יכולה להתמודד עם 250 גרם גבינה לבנה אבל 750 זה המון בשבילי…

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        29 במאי 2017 אל22:22

        היי שרית,
        אני חייבת לומר לך שאצלי בבית גם יש אי סבילות ללקטוז (בעלי, גיסתי…)
        לא ניסיתי בעבר ולכן אינני יכולה לומר לך בוודאות אך אני חושבת שלא תהיה בעיה להמיר את את הגבינה בממרח סויה ואת השמנת המתוקה לשמנת צמחית.
        ממליצה אכן לנסות להשאיר מרכיב כלשהו חלבי (רצוי השמנת).
        בהצלחה וכמובן נשמח לשמוע איך יצא…
        חג שמח

        הגב
      • שרית תגובה מאת:

        31 במאי 2017 אל23:58

        הכנתי עם שמנת צמחית
        מחמאה
        500 גרם גבינה ו 250 גרם טופיטי גבינה ויצא מצויין
        מעט מתוק מדיי אבל טעים ויציב
        תודה רבה

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          4 ביוני 2017 אל9:20

          היי שרית,
          כחף לשמוע… תודה על התגובה.
          יום מקסים

          הגב
  7. אלמוג תגובה מאת:

    15 במאי 2017 אל20:08

    כל הכבוד על הכתיבה המפורטת והתמונות הנהדרות !
    עוגה מדהימה תודה לך המשיכי כך !!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 במאי 2017 אל10:00

      היי אלמוג
      כיף גדול לקרוא את תגובתך.
      תודה רבה

      הגב
  8. שני אלדר תגובה מאת:

    12 במאי 2017 אל9:24

    עוגה נהדרת!!

    הגב
  9. יערה תגובה מאת:

    25 בפברואר 2017 אל19:16

    הי דנה שבוע טוב,
    העוגה מדהימה! בעלי מבקש אותה מבין כל עוגות הגבינה והפירורים שהכנתי עד כה! תודה רבה על עוד מתכון מדוייק ומצויין.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 במרץ 2017 אל15:34

      היי יערה,
      תודה על תגובתך…
      גם בעלי מבקש רק אותה חחחח

      הגב
  10. חן טובי תגובה מאת:

    6 ביולי 2016 אל19:37

    היי רציתי לשאול מה אפשר להשתמש במקום קמח תופח ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 ביולי 2016 אל9:54

      שלום חן,
      ניתן להמיר קמח תופח לקמח רגיל + אבקת אפייה. כמות אבקת האפיה שמתווספת לקמח רגיל היא: כפית מדידה אחת על כל כוס קמח. כלומר לעוגת גבינה פירורים עליך להשתמש ב 2 וחצי כפיות אבקת אפייה ו 2 וחצי כוסות קמח רגיל.

      הגב
  11. אודליה תגובה מאת:

    17 ביוני 2016 אל21:19

    הי
    איך הסוכר נמס בסעיף 7?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 ביוני 2016 אל11:44

      היי אודליה, מערבבים את הסוכר עם הגבינה ומניחים לו למספר דקות בזמן שמקציפים את השמנת.
      כאשר תערבבי שוב את הגבינה תוכלי לראות שהסוכר נמס והתערובת מבריקה…
      אין צורך לחכות לסוכר שימס, לא תרגישי בסוכר בכל מקרה.
      יום מקסים.

      הגב
  12. קורל תגובה מאת:

    28 בפברואר 2016 אל22:40

    במילה אחת וואוו .. אני בת 21 ותמיד מנסה להכין לשבת דברים טעימים איך נאמר את זה יפה לא כל כך יוצא לי ההורים שלי תמיד אוכלים חתיכה אומרים שטעים ואחרי שבוע שאף אחד לא נגע זה נזרק לפח .. אני חייבת לומר שהעוגה יצאה מדהים זו הפעם הראשונה שההורים שלי ממש סיימו לאכול את כולה ! ואפילו אמרו שזו העוגה הכי טובה שהוכנה או נקנתה בבית .. כיף לא נורמלי תודה ?
    ואני ספציפית הקצפתי את השמנת יותר מידי ועדיין יצא מדהים תודה על מתכון מושלם !

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 במרץ 2016 אל9:18

      היי קורל, דבר ראשון, את מקסימה!
      אני מאוד שמחה לשמוע שהעוגה היתה טעימה.
      מטרת האחר היא להעביר לגולשים מתכונים שיצליחו ללא הרבה פעולות מסובכות.
      תודה רבה לך.
      יום מקסים.

      הגב
  13. davi dos תגובה מאת:

    2 בספטמבר 2015 אל22:27

    תודה

    הגב
  14. קארין מרדכי תגובה מאת:

    27 בינואר 2015 אל18:52

    היי,הייתי רוצה לדעת אם אני רוצה לעשות את העוגה בתבנית אינגליש קייק איך אני יכולה להקטין את הכמות של המצרכים ? ולגבי הפירורים שמפזרים מעל אני גם צריכה לשים בתנור ? או רק את התחתית

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 בפברואר 2015 אל16:43

      היי קארין, את הבצק שממנו מכינים את הפירורים אופים ביחד עם התחתית בתבנית נוספת או על רדיד אלומיניום.
      בנוגע לתבנית אינגליש קייק ניתן להפחית את הכמות לחצי בדיוק אך אני ממליצה לך להכין כמות רגילה לשתי תבניות ולהקפיא את אחת העוגות המוכנות.
      כדי להפשירה יש להניח לה למספר שעות במקררץ
      יום מקסים.

      הגב
  15. שרי תגובה מאת:

    4 בדצמבר 2014 אל14:14

    שלום , האם ניתן להוסיף תותים טריים ואם כן באיזה שלב ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      12 בדצמבר 2014 אל14:45

      היי שרי, את התותים מוסיפים במקום הפירורים או בנוסף אך מאחר והתותים עלולים לשקוע כדאי להמתין שהעוגה תתייצב במקרר קודם.
      שבת שלום.

      הגב
  16. Mor תגובה מאת:

    5 בנובמבר 2014 אל0:24

    היי דנה, האם ניתן להכין את הבצק ללא החלמונים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 בנובמבר 2014 אל13:36

      היי מור, לא ניסיתי להכין ללא החלמונים אך אם את רוצה לנסות תוכלי להמיר את החלמונים ב- 3-4 כפות מים קרים.
      אני מניחה שהבצק יהיה מעט קשה יותר.
      בהצלחה.

      הגב
  17. מיכל תגובה מאת:

    3 ביוני 2014 אל10:26

    שלום דנה
    עוגה שכבשה המון מחמאות וחוסלה מהר !:)

    הגב
  18. איה תגובה מאת:

    2 ביוני 2014 אל11:10

    דנה שלום ,
    האם אפשר להוריד את כמות הגבינה ל – 500 גרם ולהוסיף שמנת חמוצה אחת ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      2 ביוני 2014 אל21:50

      שלום איה,
      רצוי שלא כי התערובת גבינה תהיה דלילה מידי. במידה ואת עדיין רוצה לעשות את השינוי עליך לסנן את הגבינה והשמנת בעזרת גזה למשך כשעתיים (ראי דוגמא במתכון ללאבנה)

      הגב
  19. שירה תגובה מאת:

    1 ביוני 2014 אל21:44

    הי דנה,
    תודה לך על המתכון, העוגה נראית מעולה וגם מהתגובות קיבלתי חשק להכין.
    רציתי לשאול האם ניתן להקפיא ואיך העוגה מתקבלת לאחר הקפאה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 ביוני 2014 אל22:22

      העוגה תתקבל מצוין בהקפאה עשיתי זאת מספר פעמים.
      כדי להפשירה פשוט תעבירי אותה למקרר עד שתתרכך.
      חג שמח.

      הגב
  20. ענת תגובה מאת:

    1 ביוני 2014 אל10:41

    היי דנה-תודה על המתכונים לשבועות.
    -תוכלי בבקשה להסביר לי סעיף 8 ?איך אני יודעת שהקצף יציב -בכדי לא להגיע לרמה של חמאה? האם במהירות גבוהה של המיקסר ואת הסוכר שמים מהתחלת ההקצפה. יש לי מיקסק קנווד האדום.

    היכן אפשר להשיג תבנית כמו בתמונה?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 ביוני 2014 אל22:35

      היי ענת, כדי להגיע לקצפת יציבה יש להקציף מספר דקות ולעצור כאשר רואים שהשמנת הפכה להיות סמיכה, אין צורך בקצפת עמידה כל כך ולכן לא צריך להסתכן בלהקציף יותר מידי עד לרמה של חמאה.
      את יכולה להוסיף את הסוכר בהתחלה ביחד עם השמנת ולהקציף במהירות גבוהה.
      את התבנית הזו את יכולה לקנות בכל חנות שמוכרת כלים למטבח כמו נעמן, פעמית סטור, ששת וכו…
      חג שמח.

      הגב
  21. shila תגובה מאת:

    1 במאי 2014 אל0:22

    שלום לך דנה! עוגת גבינה פירורים יש לי שאלה: האם 750 גר' גבינה שמצויין במתכון האם ניתן להכין עם 500 גר' גבינה לבנה 9% ולהכין בתבנית אפייה קטנה יותר כמו 22 או 24? אשמח לקבל תשובה ! תודה shila

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 במאי 2014 אל10:16

      היי שילה, אם תפחיתי רק בכמות הגבינה ולא בשאר המרכיבים תצא לך עוגה מתוקה מידי ולא מאוזנת בטעמים שלה ולכן אני ממליצה לך שתי אופציות:
      1. להכין את כל הכמות וליצוק לתבנית קטנה יותר ועוד אינגליש קייק חד פעמית קטנה שתוכלי להקפיא לפעם אחרת. (אפשר גם בכוסות אישיות שקופות)
      2. להפחית את כל המרכיבים לחצי כמות ולהשתמש בתבנית קטנה יותר (בערך 20).
      בהצלחה…

      הגב
  22. פולי תגובה מאת:

    3 בספטמבר 2013 אל14:21

    הכנתי את העוגה עכשיו לכבוד הערב חג מחר,
    שאלה :לפי דעתי לא הקצפתי את השמנת מספיק מדי היא הייתה יציבה אך לא כמו בתמונה פה ,זה אומר שהעוגה לא תתייצב ותיהיה רכה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 בספטמבר 2013 אל18:58

      היי פולי, העוגה תתייצב אין לך מה לדאוג, עודפי הנוזלים נספגים בתחתית הבצק. מקסימום גם אם תהיה מעט רכה זה לא נורא…
      חג שמח ושנה טובה.

      הגב
      • פולי תגובה מאת:

        5 בספטמבר 2013 אל12:34

        יצא ממש טעים!!!זה פעם ראשונה שהכנתי עוגה וכולם ממש אהבו,תודה לך!
        שנה טובה!

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          5 בספטמבר 2013 אל19:21

          איזה כיף לשמוע!!

          הגב
  23. ענת תגובה מאת:

    21 באוגוסט 2013 אל16:27

    היי דנה -לאחר מספר מתכונים דומים שעשיתי -והעוגה יצאה רכה מידי ובלתי נחתכת יפה .רוצה לנסות מחר להכין את העוגהץ
    האם אפשרי לשים בעוגה 500 גרם גבינה ו-250 גרם גבינת שמנת?
    ושלאיזה חברה את משתמשת< טרה?תנובה?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 באוגוסט 2013 אל21:15

      היי ענת,
      את בהחלט יכולה לערבב את סוגי הגבינות (רק קחי בחשבון את אחוזי השומן בגבינת השמנת). אני משתמשת בגבינה 5% שומן של תנובה או סקי.
      לגבי חיתוך העוגה: השתדלי להרים את חתיכת העוגה בעזרת מרית. העוגה יציבה מאוד ולא רכה מידי. אגב, את כל עוגות הגבינה אוכלים רק יום לאחר ההכנה היות והעוגה מגירה נוזלים לתחתית הבצק.
      בהצלחה.

      הגב
      • ענת תגובה מאת:

        22 באוגוסט 2013 אל12:13

        תודה. אכן -עוגת גבינה -תמיד אוכלים למחרת -כך היא גם מתיצבת .תודה רבה

        הגב
  24. אושרת אדאבי תגובה מאת:

    10 באוגוסט 2013 אל13:06

    היי דנה
    הכנתי את העוגת הפירורים שלך והיא הייתה ממש טובה
    כל הכבוד לך

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באוגוסט 2013 אל15:53

      תודה אושרת.

      הגב
  25. חנה היכל תגובה מאת:

    3 באוגוסט 2013 אל19:31

    שלום לך

    בעוגת הגבינה עם הפרורים-האם לא משתמשים כלל בחלבונים (הלבן)- ומה דעתך על הוספת קצת לימון?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוגוסט 2013 אל19:35

      שלום חנה, במתכון זה אנחנו לא משתמשים בחלבונים אלה רק בחלמונים (הצהוב).
      לגבי הלימון, התוספת תשנה את טעם העוגה לגמרי ותקנה לה טעם חמצמץ מידיי לטעמי אך את מוזמנת לנסות ולשתף אותנו.

      הגב
  26. רחלי תגובה מאת:

    19 ביולי 2013 אל15:17

    עוגה מדהימה וטעימה מאוד ימייייייי

    כל הכבוד על המתכון יישר כוח

    הגב
  27. קארין תגובה מאת:

    10 ביולי 2013 אל18:29

    היי איך מדפיסים כאן?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 ביולי 2013 אל21:28

      היי קארין, נכון לעכשיו אין אפשרות הדפסה מגוף המתכון.

      הגב
  28. מיכל תגובה מאת:

    19 ביוני 2013 אל12:51

    היי דנה
    בקשר לעוגת הגבינה רשום קמח טופח אם יש לי קמח רגיל כמה אבקת אפיה להוסיף לעוגה?
    תודה מראש

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 ביוני 2013 אל13:28

      היי מיכל, המתכון מדויק לפי קמח תופח ואני ממליצה לך להחזיק בבית חבילה של קמח תופח היות והוא שימושי מאוד בהמון מתכונים. במידה ואין לך את יכולה להשתמש ב 2 וחצי כוסות קמח רגיל בתוספת 2 כפיות אבקת אפייה.

      הגב
  29. חני תגובה מאת:

    4 במאי 2013 אל1:51

    אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום חמאה? וקמח שיפון במקום קמח לבן? כמה מ״ל יש במיכל שמנת מתוקה? (אני קונה בארה״ב) אפשר להמיר בחלב קוקוס? תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 במאי 2013 אל11:21

      שלום חני, לגבי השמנת מתוקה, מיכל אחד זה 250 מיליליטר (או כוס אחת) אז סך הכל צריך 500 מיליליטר. לגבי שמן הקוקוס, לא ניסיתי אך לדעתי אין בעיה להשתמש בכמות של 200 מיליליטר של שמן קוקוס (אך תדעי שטעם החמאה מאוד משמעותי בעוגה הזו). לגבי הקמח, לא ניסיתי בעצמי אבל אם את בוחרת להחליף לקמח שיפון צריך לקחת בחשבון שקמח שיפון סופח יותר נוזלים ולכן כדאי שתוסיפי בין 3-5 כפות של נוזל כלשהו (חלב / מיץ תפוזים / מים) המטרה היא להגיע לבצק רך ולא דביק. מקווה שעזרתי, ספרי לי איך הסתדרת.

      הגב
    • יפית תגובה מאת:

      14 במאי 2013 אל21:29

      עוגה מ-ע-ו-ל-ה!!!! העוגה הכי מוצלחת שיצאה לי אי פעם. מכיוון שאני גרה בארה"ב אז השתמשתי בגבינת שמנת במקום גבינה לבנה. המירקם מעולה. מעולם לא יצאה לי עוגת גבינה מושלמת כמו שאני אוהבת והפעם זה פשוט עבד. לכל הבנות בארה"ב שרוצות לדעת תידות הכי פשוט להמיר בגוגל. 2 קופסאות שמנת מתוקה זה 500 מיליליטר.

      הגב
  30. שרית תגובה מאת:

    30 באפריל 2013 אל12:12

    עוגה מעולה. בלי סוף מחמאות, חיסלו הכל!!! עשיתי בתבנית 28, לא 26, ויצא גבוה ומרשים.
    ללא ספק, הופכת להיות עוגת הגבינה הרשמית שלי…..
    תודה!

    הגב
  31. שרית תגובה מאת:

    30 באפריל 2013 אל12:04

    מדהימה. ללא ספק, הפכה לעוגה הרשמית והיחידה שלי.

    הגב
  32. ענת תגובה מאת:

    30 באפריל 2013 אל8:30

    היי דנה -האתר שלך מהמם.
    איך אוכל לקבל עידכונים אם אין לי פייסבוק?
    ושאלה-בעוגת גבינה-הכמות של הקמח היא 350 גרם?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      30 באפריל 2013 אל10:21

      היי ענת,
      תודה רבה, לגבי הקמח – 2.5 כוסות זה אכן 350 גרם (אגב כתבתי פוסט על כוסות מדידה וכלים לאפייה)
      לגבי העדכונים – אנחנו עובדים על יצירת ניוזלטר למי שמעדיף לקבל עדכונים בדואר אלקטרוני, אני מניחה שהאפשרות תעלה לאתר בעוד כמה שבועות היות ואנחנו רוצים לוודא שהוא יהיה איכותי.

      הגב
  33. אורית תגובה מאת:

    28 באפריל 2013 אל14:55

    האם העוגה יוצאת יציבה ?? לא צריך או כדאי לשים בתערובת הגבינה משהו מייצב בדוגמת ג'לטין ??

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      28 באפריל 2013 אל16:14

      היי אורית, אין צורך להוסיף לעוגה כלום, לאחר יום במקרר העוגה יציבה לחלוטין (ניתן לראות גם בתמונה, העוגה יציבה, אל דאגה 🙂 )

      הגב
  34. דודו תגובה מאת:

    18 באפריל 2013 אל10:05

    מתכון פצצה!!!! עוגה יוצאת סוף הדרך!!! קלה ופשוטה להכנה ויוצאת הרבה
    יותר טוב ממתכונים אחרים שניסתי בעבר.ממליץ בחום. 

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 באפריל 2013 אל9:43

      תודה דודו, שמחה לשמוע, אני מזמינה אותך לעשות לייק ולקבל עדכונים על עוד מתכונים מעולים דרך הפייסבוק.

      הגב
    • מדלן תגובה מאת:

      25 באפריל 2013 אל15:26

      העוגה מדהימה קלה להכנה מתכון מוצלח טעימה מאוד ישר כח על מתכונים נכונים ומדויקים

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        25 באפריל 2013 אל15:27

        תודה מדלן, שמחה שאהבת את המתכון.

        הגב
  35. עינת בר תגובה מאת:

    6 באפריל 2013 אל17:53

    עוגה טעימה וכי חשוב קלה להכנה……….. האורחים לא השאירו פירור………….

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באפריל 2013 אל22:55

      שמחה שאהבת את העוגה

      הגב
  36. krupnik תגובה מאת:

    28 במרץ 2013 אל18:50

    2 סוכר וניל = 2 כפיות או 2 שקיות????

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      28 במרץ 2013 אל19:06

      2 שקיות, הוספתי הבהרה ברשימת המרכיבים של המתכון, תודה על התגובה.

      הגב
      • krupnik תגובה מאת:

        28 במרץ 2013 אל23:49

        תודה! יצא ממש ממש טעים!

        הגב
  37. מיכל תגובה מאת:

    17 במרץ 2013 אל11:04

    נשמע מצויין! האם הכמויות האלה מתייחסות לתבנית אינגליש קייק ארוכה? או לתבנית עגולה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      17 במרץ 2013 אל13:09

      היי מיכל, המתכון מתייחס לתבנית עגולה בקוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית מלבנית בגודל של 25 ס"מ על 35 ס"מ.
      המתכון עודכן, תודה רבה על תגובתך.

      הגב
  38. שמרית כהן תגובה מאת:

    28 בינואר 2013 אל21:50

    יצא מושלם, תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      29 בינואר 2013 אל20:58

      תודה שמרית, שמחה לשמוע 🙂

      הגב
  39. אורית קזימירסקי תגובה מאת:

    28 בינואר 2013 אל19:30

    שלום,האתר מאוד נעים וידידותי.המתכונים נראים טעימים ולא מסובכים

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      29 בינואר 2013 אל20:58

      תודה אורית, אם יש לך פייסבוק, תעשי לייק ותקבלי הודעה על פרסום מתכונים חדשים

      הגב
  40. נורית הדדי תגובה מאת:

    4 בינואר 2013 אל20:26

    הכנתי יצאה טעימה מאוד, אפילו הילדים שמבקשיםם רק עוגות שוקולד, התלהבו,

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 בינואר 2013 אל20:13

      נורית, תודה רבה על התגובה.. גם אצלי זה ככה 🙂

      הגב
  41. מורן נתנאל תגובה מאת:

    2 בינואר 2013 אל17:54

    מהמם, הולכת להכין בסופש 🙂

    הגב
    • מדלן תגובה מאת:

      25 באפריל 2013 אל15:29

      העוגה פשוטה וקלה להכנה טעימה ליא מלא מחמאות קבלתי תודה

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים