• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת שוקולד – המתכון הכי פשוט שתמצאו

3 באפריל 2012 by דנה רביב 72 תגובות

עוגת שוקולד היא העוגה הכי נפוצה שיש ולכן ישנם המון מתכונים לעוגות שוקולד, היחודיות של המתכון שלי מתבטא בשלושה מישורים:
הכנה – שימוש במרכיבים שיש תמיד בכל בית.
פשטות – המתכון הזה כל כך קל שתזכרו אותו אפילו אחרי פעם אחת שתאפו את עוגת השוקולד הזו.
טעם – המתכון הזה יאפשר לכם להכין עוגת שוקולד קלילה שלא תגרום לכם הרגשת כבדות כבר אחרי הביס הראשון, עוגת השוקולד כל כך מוצלחת שאני מכינה אותה בכל יום הולדת והילדים פשוט משתגעים עליה.

הדפסה
עוגת שוקולד - המתכון הכי פשוט שתמצאו
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  15 דקות
זמן בישול:  50 דקות
זמן כולל:  1 שעה 5 דקות
מרכיבים
מרכיבים לעוגה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • ¾ כוס אבקת שוקולית
  • ¼ כוס אבקת קקאו (למי שאין קקאו ניתן להחליף בשוקולית)
  • 1 כוס קמח תופח
  • ½ מיכל של שמנת מתוקה (אפשר גם להשתמש בגביע שלם של שמנת חמוצה, דנונה וכו")
מרכיבים לציפוי שוקולד
  • ½ מיכל של שמנת מתוקה עבור ציפוי השוקולד (חצי מיכל של 250 מ״ל)
  • חפיסת שוקולד מריר 100 גרם
  • 1 כפית סוכר
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים כל המרכיבים עד שאין גושים ומעבירים לתבנית בקוטר 26 משומנת או
  3. לשני תבניות אינגליש קייק.
  4. אופים למשך 40-50 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  5. אם השתמשתם בתבניות אינגליש קייק יש לאפות את העוגות שוקולד במשך כ- 30-35 דקות.
  6. מחממים בקלחת קטנה חצי קופסת שמנת מתוקה עם חפיסת שוקולד מריר (100 גרם) וכפית סוכר, מערבבים מידי פעם כדי שלא ישרף עד שהכל מתאחד והופך לקרם חלק.
  7. כשהעוגה חמה דוקרים מספר חורים בעזרת שיפוד או קיסם ושופכים את השוקולד מעל.
3.3.3077

מעדיפים עוגות שוקולד אישיות? קצת שוקולד לבן? מתכון לעוגות שוקולד בתוספת שוקולד לבן

עוגת שוקולד מושלמת לימי הולדת!
עוגת שוקולד מושלמת לימי הולדת!

עוגת שוקולד – רעיון הגשה נוסף (עוגת שוקולד עם קצפת)

השתמשתי בתבניות קאפקייק אישיות (20 דקות בתנור) והוספתי קצפת עם מעט צבע מאכל אדום (ניתן לקנות בחנויות המתמחות באוכל)… הבנות שלי ממש אהבו את את העוגות.

עוגת שוקולד עם קצפת
עוגת שוקולד עם קצפת

בתאבון!

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:עוגות בחושות, עוגת יום הולדת

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. שרי תגובה מאת:

    23 באוקטובר 2020 אל8:48

    היי, האם במקום שמנת מתוקה אפשרי להחליף במיץ תפוזים ואם כן, מה הכמות?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 באוקטובר 2020 אל11:10

      היי שרי
      ניתן להמיר ב- 1/2 כוס מיץ תפוזים

      הגב
  2. תהל תגובה מאת:

    26 ביולי 2020 אל8:59

    היי עם אני. שמה את זה בתבנית גבוהה היא תתפתח מספיק?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 באוגוסט 2020 אל16:17

      היי תהל,
      העוגה תופחת והגובה יהיה מאוד תלוי בגודל התבנית. אם תשימי בתבנית גדולה מידי העוגה אומנם תתפח אך לא תהיה גבוהה.
      ממליצה להצמד לגודל התבניות המומלצות במתכון.
      יום נעים

      הגב
  3. סיגלית תגובה מאת:

    15 בנובמבר 2017 אל23:49

    אני רוצה להכין את העוגה פרווה
    במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה
    תודה.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 בדצמבר 2017 אל9:04

      היי סיגלית,
      ניתן להחליף בשמנת מתוקה פרווה
      יום מקסים

      הגב
    • נורית תגובה מאת:

      23 באוקטובר 2018 אל1:40

      אני עושה שנים את העוגה הזו..
      היא מוצלחת בטירוף..
      אפשר להעשיר אותה בתוספת של ממרח לוטוס קראנץ' מעל הקרם שוקולד..
      יוצא מדהים

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        23 באוקטובר 2018 אל13:38

        היי נורית
        אכן עוגה נהדרת!
        תודה רב על תגובתך.

        הגב
  4. אורלי תגובה מאת:

    2 בנובמבר 2017 אל10:59

    היי
    אני רוצה להכין מהעוגה הזו, עוגת רכבת שניתן לחתוך לריבועים. האם מספיק קשיחה או שתתפורר לי.
    תודה אורלי

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      8 בנובמבר 2017 אל16:01

      היי אורלי
      העוגה יציבה מאוד, אני מניחה לה לילה במקרר ולמחרת חותכת ומרכיבה.
      יום מקסים

      הגב
  5. ענתי תגובה מאת:

    7 באוגוסט 2017 אל12:48

    היי דנה -רוצה להכין את העוגה הנפלאה הזאת בתבנית לב בקוטר 24 .יש להכפיל כמויות גם את הביצים?תצא אורירית?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באוגוסט 2017 אל18:38

      היי, לתבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ אין צורך להכפיל.
      הבלילה מספיקה.
      יום מקסים

      הגב
  6. רחל תגובה מאת:

    1 ביוני 2017 אל18:43

    היי, אם אני רוצה להכין את העוגה בתבנית חד פעמית גדולה ל35 ילדים, להכפיל את הכמויות או שכפול 1 וחצי זה מספיק?
    תודה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 ביוני 2017 אל9:18

      היי רחל
      אכן יספיק לך…
      אני תמיד מכפילה פי 2 וממלאה את התבנית כמה שאני צריכה ואז בבלילה שנותרה אני מכינה קאפקייקס…
      יום מקסים

      הגב
  7. ענתי תגובה מאת:

    26 ביוני 2016 אל12:41

    היי דנה -באיזה תבנית השתמשת פה בתמונה לעוגה?ואיך מוציאים אותה בשלמותה אם צריך לשים את הציפוי שהעוגה חמה?תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      28 ביוני 2016 אל9:10

      היי ענתי, אני משתמשת בכל תבנית שמתחשק לי באותו הרגע, העוגה הזו מתנתקת בקלות מכל תבנית שתשמני מעט בספריי שמן.
      במתכון באתר יש שני סוגי תמונות: תבנית קוגלהוף ותבנית עגולה בקוטר של 24 ס״מ.
      לגבי הוצאת העוגה מהתבנית, ברגע שהעוגה מתקררת לחלוטין את יכולה לעבור עם סכין מסביב לעוגה ולהפוך אותה והיא תתנתק בקלות.
      את השוקולד יוצקים מעל לעוגה כאשר היא חמה בתבנית אך אם את רוצה להוציא אותה מהתבנית ולהגיש בצלחת הגשה, תצטרכי לחכות שתתקרר ואז לחלץ אותה וליצוק את השוקולד.
      יום מקסים

      הגב
  8. רינת תגובה מאת:

    11 בנובמבר 2015 אל14:54

    שלום,
    זאת העוגה הראשונה שאני מנסה להכין. השאלות קצת בסיסיות.

    האם אפשר להשתמש בקמח רגיל במקום תופח?
    האם אפשר לוותר על השוקולית?
    אם משתמשים בשוקולית – להשתמש בשוקולית הרגילה או לאפיה?
    מה גודל הכוס? כוס חד פעמית רגילה זה בסדר?
    אפשר להשתמש בשמן קנולה רגיל (לטיגון)?

    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 בנובמבר 2015 אל22:44

      היי רינת,
      קודם כל אני שמחה לענות לך על כל שאלה
      נעבור אחת אחת…
      1. קמח רגיל אינו תופח מעצמו ולכן יש להוסיף לו אבקת אפייה במידה ומשתמשים בו ולא בתופח. (הכמות היא כפית אבקת אפייה לכל כוס קמח).
      2. לא כדאי לוותר על השוקולית מאחר והיא המרכיב העיקרי של הטעם (משגע!)
      3. אני משתמשת בשוקולית רגילה.
      4. כוס חד פעמית היא מאוד קטנה מכוס מדידה ולכן תמיד באפייה כדאי להצטייד בסט כוסות וכפות מדידה על מנת לקבל תוצאות טובות. כוס מדידה מכילה 140 גרם של קמח או 240 מ״ל של נוזל.
      במידה ואין לך תוכלי להשתמש בכוסות של שתייה חמה (השקופה עם הידית).
      בחרת במתכון סלחני במיוחד ולכן אני בטוחה שתצא עוגה נפלאה!
      בהצלחה.

      הגב
  9. לימור תגובה מאת:

    11 ביולי 2015 אל19:41

    ועוד שאלה, לתבנית חד פעמית של 22*32 (כמו 2 אינגליש קייק) צריך לאפות יותר או לשנות משהו?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      23 ביולי 2015 אל18:48

      היי לימור,
      אין שום בעיה לאפות בתבנית חד פעמית שציינת ואין צורך לשנות את המתכון.
      אם את מעוניינת להכין את העוגה פרווה ניתן להמיר את השמנת המתוקה בשמנת צמחית.

      סוף שבוע נפלא.

      הגב
  10. עדן תגובה מאת:

    5 בינואר 2015 אל15:57

    היי דנה, הכפלתי את המצרכים לקבלת עוגה גדולה יותר כמה זמן בערך אפיה? והאם המעלות בתנור משתנות?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 בינואר 2015 אל11:38

      היי עדן,
      מתנצלת שלא הספקתי לענות קודם.
      חום התנור נשאר זהה אך זמן האפייה יתארך במעט ולכן יש לבדוק בעזרת סכין, שיפוד או קיסם.
      יום טוב.

      הגב
  11. פנינית תגובה מאת:

    29 בדצמבר 2014 אל12:18

    העוגה נראית נהדרת. האם אפשר במקום השוקולית קקאו? אנחנו לא אוהבים מתוק.

    האם יוצקים את הקרם החם על העוגה החמה? עשיתי כך והעוגה יצאה דחוסה. שפכתי 200 גרם שוקולד עם שמתת מתוקה. אינני יודעת אם הבעיה בעוגה או בקרם. אשמח לדעתך.
    תודה רבה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 בינואר 2015 אל11:25

      היי פנינית, אני אוהבת ליצוק את השוקולד כאשר העוגה חמה על מנת שתספוג את הקרם אך אם את מעדיפה תוכלי להמתין מעט כדי שיתקרר ואז לצקת.
      בנוסף, כמות הקרם שהכנת היא כפולה ולכן היתה רטובה ודחוסה מאוד.
      את הקרם מכינים מ-100 גרם של שוקולד מריר (חפיסה אחת) וחצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ״ל)
      יום טוב.

      הגב
  12. אושרת תגובה מאת:

    26 בנובמבר 2014 אל19:35

    שאלה,
    אbי רוצה להכין את העוגה.. האם צריך להפריד את הביצים ולהקציף את החלבון עם הסוכר?
    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      2 בדצמבר 2014 אל10:33

      היי אושרת, אין צורך להפריד ביצים ולהקציף. העוגה הזו הכי פשוטה שיש…
      רק לערבב ולאפות.
      יום מקסים

      הגב
  13. ננה תגובה מאת:

    19 בספטמבר 2014 אל16:22

    היי!! זאת עוגה ממש יפה טעימה וקלה להכנה תודה רבה רבה!!!!!!!!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 בספטמבר 2014 אל10:33

      תודה רבה וחג שמח.

      הגב
  14. גילה תגובה מאת:

    6 בספטמבר 2014 אל18:01

    הייי…….. רק עכשיו ראיתי את המתכון הזה וזה מתכון מושלם יצא יפה תודה רבה <3

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      7 בספטמבר 2014 אל9:52

      היי גילה,
      אני שמחה שאהבת…
      חג שמח.

      הגב
  15. חנה תגובה מאת:

    10 באפריל 2014 אל11:09

    תודה רבה על המתכון, מנסה לעשות את אותה עוגה אבל בתבנית חד פעמית ענקית (37X33) ל-40 ילדים. אך להמיר את הכמויות?

    הגב
  16. אילנית תגובה מאת:

    18 בינואר 2014 אל20:30

    היי אפשר לשים אשל במקום שמנת???
    תודה אילנית:)))

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 בינואר 2014 אל23:17

      היי אילנית, ניתן להחליף את השמנת באשל.

      הגב
  17. אורלי תגובה מאת:

    10 בינואר 2014 אל11:36

    לא הבנתי התכוונת לכוס ורבע שוקולית וכוס ורבע קקאו?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בינואר 2014 אל16:31

      היי אורלי,
      במתכון כתוב: 3/4 כוס (שלושה רבעים) שוקולית ורבע כוס קקאו. במידה ואין לך קקאו תוכלי פשוט לשים כוס אחת שלמה של שקולית בסה"כ.
      הקפידי לשים לב לכמויות במתכון, במיוחד העוגה הזו היא העוגה הכי מוצלחת שאני מכירה…
      במתכון זה העוגה תופחת מספיק לדעתי עם כוס אחת של קמח תופח ואין כל סיבה להוסיף חומרי התפחה נוספים. (כאשר יש יותר מידי מרכיבי התפחה העוגה תופחת הרבה ונופלת במרכז).
      יום מקסים.

      הגב
  18. פולי תגובה מאת:

    27 בדצמבר 2013 אל17:21

    דנה תודה יצא אחלה,
    אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך באמת שהם פשוטים להכנה ותמיד טעימים.
    אולי יש לך גם מתכון לעוגיות אלפחורס?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 בדצמבר 2013 אל18:03

      תודה פולי, יש לי מתכון נהדר לעוגיות אלפחורס, אני אעלה אותו לאתר בקרוב.

      הגב
      • פולי תגובה מאת:

        31 בדצמבר 2013 אל13:09

        אני מחכה!:)

        הגב
  19. פולי תגובה מאת:

    27 בדצמבר 2013 אל11:48

    לגבי מיכל של שמנת מתוקה מדובר מעכל של 500 מל או 250?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 בדצמבר 2013 אל12:36

      שלום פולי, יש להשתמש במיכל של 250 מ״ל. סוף שבוע נפלא.

      הגב
  20. רינה תגובה מאת:

    18 בדצמבר 2013 אל7:43

    אכן עוגה מושלמת , הכנתי אותה והיא מעולה

    הגב
  21. קרן תגובה מאת:

    17 בדצמבר 2013 אל21:38

    פעמיים הכנתי את עוגת השוקולד פעם עם שמנת חמוצה ופעם עם מתוקה. הקיסם יוצא יבש אך אחרי 50 דקות העוגה עדין רוטטת במרכז ואם אני מוציאה כל העוגה צונחת! מה לא בסדר?! כל כך פשוטה ולא יוצא לי.
    נ ב לעוד מישהי קרה בדיוק אותו דבר

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 בדצמבר 2013 אל18:55

      שלום קרן, אם הקיסם יוצא יבש זה אומר שהעוגה אינה נוזלית והיא אפויה לגמרי. ודאי שאכן התנור שלך מכוון ל180 מעלות, יש להכניס את העוגה לתנור רק לאחר שהתנור מגיע לטמפרטורה של 180 מעלות.

      הגב
  22. סיון תגובה מאת:

    10 בדצמבר 2013 אל23:52

    היי דנה יש לי שני שאלות אחת אם אין קמח תופח אפשר קמח רגיל?? שניה בתבנית 26 העוגה יוצאת גבוהה או שאפשר גם בתבנית 24 כדי שהיא תצא גבוהה ?? תודה רבה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בדצמבר 2013 אל22:35

      היי סיון, את יכולה להשתמש בקמח רגיל ואבקת אפייה במקום קמח תופח. היחס הוא: כוס קמח רגיל וכפית אבקת אפייה.
      את בהחלט יכולה לאפות בתבנית 24 כדי שהעוגה תצא גבוהה יותר רק שימי לב לזמן האפייה שעלול להשתנות מעט ולכן בדקי את העוגה היטב. בנוסף את יכולה להבטיח עוגה גבוהה יותר אם תקציפי את הביצים עם הסוכר לפני הוספת שאר המרכיבים.
      לילה טוב.

      הגב
  23. Yitchak R.Naamad תגובה מאת:

    10 בספטמבר 2013 אל12:29

    מה אפשר להחליף במקום שמנת מתוקה ? אני המבשל והאופה בבית ואין לי תנור חלבי אשמח לקבל הצעות תחליפיות

    תודה ושנה טובה ומלאה שוקולד.
    דרך אגב אני לא משתמש בשוקולית שמכילה 90% סוכר ו 10% אבקת שוקולד נחותה. אלא באבקת קקאו משובחת, וכמובן תמצית וניל אמיתית, עדיף מקורמיק.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 בספטמבר 2013 אל16:06

      שלום, אתה מוזמן ללחוץ כאן ולעבור למתכון לעוגת שוקולד פרווה.

      הגב
  24. נופר תגובה מאת:

    19 באוגוסט 2013 אל19:24

    היי, הזמנתי כוסות מדידה מהאיביי אך עד שהם יגיעו…
    יש מצב שתגידי לי כמה זה יוצא בגרמים?
    1 כוס סוכר
    1 כוס שמן
    ¾ כוס אבקת שוקולית
    ¼ כוס אבקת קקאו\שוקלית
    1 כוס קמח תופח

    תודה ומצטערת על הטרחה…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 באוגוסט 2013 אל19:51

      היי נופר, זו ממש לא טרחה, אל תרגישי לא בנוח.

      כוס סוכר לבן = 200 גרם
      1 כוס שמן = 200 גרם
      3/4 כוס אבקת שוקולית = 90 גרם
      1/4 כוס אבקת קקאו = 35 גרם
      1 כוס קמח תופח = 140 גרם

      בהצלחה!

      הגב
    • יוספה תגובה מאת:

      21 בספטמבר 2013 אל16:56

      שלום לכם אפשר להשתמש בשוקולד במקום שוקולית …..תודה מראש .

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        21 בספטמבר 2013 אל17:24

        שלום יוספה, מכיוון שהשוקולית מהווה חלק מהמרכיבים היבשים בעוגה והשוקולד הוא נוזלי ומכיל שומן, אינני ממליצה להחליף.

        הגב
  25. מור תגובה מאת:

    14 באוגוסט 2013 אל17:52

    שלום, כדי לעשות את הקצפת מעל הקאפקייקס מקציפים חלבונים עם סוכר? או שמנת מתוקה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      14 באוגוסט 2013 אל18:31

      היי מור, עבור קאפקייקס יש כמה אפשרויות 1) קרם חמאה, תוכלי למצוא את המתכון כאן.
      2) קצפת (כמו בתמונה) לגבי הקצפת, איני נוהגת להכין ציפוי מחלבונים לא מבושלים במיוחד לא בקיץ ולכן אם את רוצה להכין ציפוי קצפת עלייך להקציף שמנת מתוקה עם 3-4 כפות סוכר להמתקה עד שהקצפת יציבה. (הזהרי מערבוב יתר שיגרום לפירוק הקצפת).
      את יכולה להוסיף כף גדושה של אינסטנט פודינג וניל כדי שיעזור לך לייצב את הקצפת על מנת שתוכלי לזלף. שימי לב שאת הקצפת עליך לשמור בקירור ולאכול באותו היום או למחרת שלא כמו קרם החמאה שיכול לשמור על צורתו גם בטמפרטורת החדר…
      בהצלחה.

      הגב
      • מור תגובה מאת:

        18 בספטמבר 2013 אל13:42

        דנה , את מדהימה והמתכון עוד יותר .. הקאפקייקס עם הקצפת יצא מעולה!!!!! :)) חג שמח

        הגב
  26. ענת תגובה מאת:

    24 ביולי 2013 אל10:49

    היי דנה -רוצה להכין שוב את העוגה מחר.
    רוצה לזלף מסביב שמנת מתוקה-איך עושים?אף פעם לא זילפתי.תוכלי להסביר לי איך מצקיפים שמנת?מחר יש יום הולדת לנכדתי.רוצה לשים תמונה באמצע ומסביב לזלף.או יש לך רעיון אחר?תודה רבה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 ביולי 2013 אל15:41

      היי ענת, יש לך אפשרות לקנות דף מודפס אכיל עם ציור לפי בקשתך. הקפידי שהשמנת המתוקה תהיה קרה לגמרי, הוסיפי מעט צבע מאכל ו-3 כפות גדושות של אינסטנט פודינג וניל והקציפי עד לקבלת קצפת יציבה.
      העבירי לשקית זילוף עם צנטר משונן וזלפי בתנועות סיבוביות מסביב לתמונה. את התמונה תוכלי להדביק בעזרת מריחה של מעט קצפת במקום שבו תרצי את התמונה. (אל תשכחי לקלף את הנייר השקוף של התמונה)

      הגב
  27. רחלי תגובה מאת:

    3 ביולי 2013 אל9:09

    היי, העוגה ניראת מושלמת , אך האם כוס קמח אחד זה מספיק??

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 ביולי 2013 אל10:17

      בוקר טוב רחלי, כוס אחת של קמח תופח בהחלט מספיקה.

      הגב
  28. יפה תגובה מאת:

    1 ביולי 2013 אל6:48

    עוגה מושלמת…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 ביולי 2013 אל11:05

      תודה יפה, שמחה שאהבת.

      הגב
  29. ענת תגובה מאת:

    29 באפריל 2013 אל9:10

    העוגה מעולה טעימה ורכה .מכינה אותה המון. לפני שנים היא פשוט רצה בפורומים -ואז נקראה-העוגה של שלי.תודה

    הגב
  30. ג'יי תגובה מאת:

    26 באפריל 2013 אל0:59

    לשומרי כשרות להשתמש בשמנת ריץ- יוצא מעולה!

    הגב
  31. אגם תגובה מאת:

    25 באפריל 2013 אל18:39

    עוגת השוקולד הכי טובה שהכנתי

    הגב
  32. יעל תגובה מאת:

    19 באפריל 2013 אל18:45

    איזה מתכון כיפי חמש דקות הכנה וסופ״ש שלם של הנאה עוגה מעולה. 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 באפריל 2013 אל9:42

      תודה יעל, עוגת שוקולד היא אכן הנאה גדולה גם אצלנו בבית 🙂

      הגב
  33. ליאת אלעד תגובה מאת:

    5 באפריל 2013 אל18:49

    מתכון מנצח! שלמות!

    כל הכבוד ♥

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באפריל 2013 אל22:56

      תודה, אכן עוגת שוקולד מנצחת.

      הגב
  34. חיה מסוט תגובה מאת:

    30 במרץ 2013 אל0:38

    היי דנוש
    הכנתי את עוגת השוקולד הקלה והטעימה
    לכבוד חג הפסח, במקום קמח, השתמשתי בקמח תופח לפסח
    ניפיתי אותו לפני שהוספתי לתערובת.
    ויצא ממש ממש מעדן.
    מזמינה אותך לנסות…..

    הגב
  35. עמית תגובה מאת:

    16 בפברואר 2013 אל19:22

    עוגה טעימה מאוד.
    ההכנה מהירה ופשוטה והמרכיבים המדויקים והטובים עושים אותה מושלמת 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      16 בפברואר 2013 אל19:33

      תודה רבה עמית, שמחה לשמוע שאתה מרוצה מהמתכון.

      הגב
  36. מיטל תגובה מאת:

    7 בפברואר 2013 אל20:42

    מתכון מדהים, העוגה יוצאת מעולה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      14 בפברואר 2013 אל20:14

      תודה מיטל

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים