• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

סלט כרוב וגזר – קולסלאו

12 במאי 2013 by דנה רביב 4 תגובות

מתכון לסלט כרוב וגזר הנקרא גם קולסלאו, סלט כרוב וגזר בתוספת מיונז הוא תוספת נפלאה לכל ארוחה.
10 דקות הכנה ותוכלו להוסיף סלט קולסלאו טעים לשולחן.

הדפסה
סלט כרוב וגזר - קולסלאו
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • ½ כרוב לבן
  • 2 גזרים בינונים
  • חופן שמיר טרי
  • 2-3 כפות גדושות מיונז
  • חצי כפית סוכר
  • 1 כף לימון
  • 1 כף חומץ (לא חובה)
  • ¾ כפית מלח
הוראות הכנה
  1. חוצים את חצי הכרוב לאורכו ופורסים בעזרת סכין חדה לרצועות כמה שיותר דקות ומניחים בקערה גדולה. (לא לדאוג הכרוב מאבד מנפחו לאחר התיבול).
  2. קולפים את הגזרים ומגררים בפומפייה גסה, מוסיפים לקערת הכרוב.
  3. קוצצים את השמיר הטרי ומוסיפים גם כן לקערה.
  4. מוסיפים את המיונז, המלח, הסוכר והלימון ומערבבים היטב עד שהמיונז מכסה את כל התערובת.
  5. שימו לב שהכרוב ממשיך לסופג את הטעמים במשך שעה לפחות ולכן אל תמהרו להוסיף עוד מלח בשלב זה.
  6. בתאבון!
3.3.3077

סלט כרוב וגזר – קולסלאו – תמונות הכנה

סלט כרוב וגזר - הכנה 1
סלט כרוב וגזר - הכנה 2

מתוייק תחת: סלטים מתוייג כ:כשר לפסח, סוכות, ראש השנה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. אמיר תגובה מאת:

    17 באפריל 2021 אל17:05

    האם לא מומלץ להמליח את הכרוב ולתת לו לשכב כך בתוך מסנננת לשם הגרת נוזלים , מחשש שהסלט יגיר נוזלים מאוחר יותר ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 במאי 2021 אל11:09

      היי אמיר
      בהחלט ניתן, אני מוותרת על ההשרייה כי אני אוהבת את הכרוב מאוד פריך אבל רק שים לב אם אתה ממליח אז לוותר על התיבול בהמשך
      יום מקסים

      הגב
  2. שני תגובה מאת:

    20 במאי 2015 אל10:44

    איך שוטפים כרוב שיצא ממנו כל החרקים

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 במאי 2015 אל17:29

      היי שני, יש אפשרותת לחצות את הכרוב לחצאים או רבעים ולשטוף תחת זם מים חזק,.
      אפשרות נוספת שעובדת מעולה במיוחד עם ירקות מלאי חול או חרקים היא פשוט לחתוך את הכמות הרצוייה ולפרוס דק, למלא קערה עמוקה במים ולהניח את הכרוב בתוך המים.
      במידה ויש חרקים הם יצופו מיד ובמידה ויש חול הוא ישקע לקרקעית…
      לאחר מכן פשוט מוציאים את הכרוב לנייר סופג.
      שיטה זו מעולה במיוחד לכרישה…
      יום מקסים.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים