• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

לביבות תרד

23 באוקטובר 2015 by דנה רביב 4 תגובות

תמיד אמרו לנו שתרד הוא מאוד בריא, חלקנו גם זוכרים היטב את פופאי המלח שאוכל תרד ומיד הופך לשרירי וחזק…
אבל מה יש בתרד שהוא כל כך מומלץ? תרד מכיל כמות גבוהה מאוד של סידן (מצוין לאלו שאינם צורכים מוצרי חלב), ויטמין k, אשלגן והמון המון ברזל!!!
מה אפשר לעשות עם תרד? אז הכי פשוט ומהיר זה כמובן לביבות תרד טעימות במיוחד!
לא הייתי בטוחה שהילדים יאהבו אבל הופתעתי מאוד כאשר חיסלו כמעט את כל הצלחת במהירות. הטעם היה משגע, אני מאוד מאוד ממליצה לנסות!
מינימום עבודה ומקסימום תמורה…

הדפסה
לביבות תרד
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  5 דקות
זמן בישול:  10 דקות
זמן כולל:  15 דקות
מרכיבים
  • 1 חבילה של מדליוני תרד קפואים (סנפרוסט מעולה)
  • 2 ביצים
  • ¾ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 תפוח אדמה בינוני מגורר דק
  • 1 כף קמח
  • ניתן לגוון ולהוסיף גבינה בולגרית מפוררת- יש להפחית מהמלח.
הוראות הכנה
  1. מפשירים את התרד וסוחטים היטב.
  2. מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  3. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
  4. מחממים על להבה בינונית מחבת עם שמן בגובה של כחצי ס״מ.
  5. כאשר השמן מתחמם יוצקים מהתערובת לביבות לתוך השמן ומטגנים עד להשחמה קלה.
  6. הופכים ומטגנים גם בצד השני.
  7. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הערות
ניתן להכין לביבה אחת גדולה במקום קטנות.
כדאי לאכול חם.
3.3.3077

תמונות הכנה

לביבות תרד - מרכיבי התערובת
לביבות תרד – מרכיבי התערובת
לביבות תרד - התערובת לפני טיגון
לביבות תרד – התערובת לפני טיגון
לביבות תרד - שלב הטיגון
לביבות תרד – שלב הטיגון

מתוייק תחת: שונות מתוייג כ:צמחוני

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. ענת תגובה מאת:

    7 באפריל 2021 אל7:37

    האם אפשר לאפות בתנור במקום לטגן ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 במאי 2021 אל11:15

      היי ענת
      לא ניסיתי לאפות בתנו7ר אך אני מניחה שאין בעיה,
      ספרי לנו איך יצא…
      יום נעים

      הגב
  2. יעל תגובה מאת:

    24 בפברואר 2018 אל19:41

    יצא מצויין וטעים, הילדים זללו.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2018 אל9:24

      היי יעל
      אני מאוד שמחה לשמוע
      יום מקסים

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים