לביבות תרד

תמיד אמרו לנו שתרד הוא מאוד בריא, חלקנו גם זוכרים היטב את פופאי המלח שאוכל תרד ומיד הופך לשרירי וחזק…
אבל מה יש בתרד שהוא כל כך מומלץ? תרד מכיל כמות גבוהה מאוד של סידן (מצוין לאלו שאינם צורכים מוצרי חלב), ויטמין k, אשלגן והמון המון ברזל!!!
מה אפשר לעשות עם תרד? אז הכי פשוט ומהיר זה כמובן לביבות תרד טעימות במיוחד!
לא הייתי בטוחה שהילדים יאהבו אבל הופתעתי מאוד כאשר חיסלו כמעט את כל הצלחת במהירות. הטעם היה משגע, אני מאוד מאוד ממליצה לנסות!
מינימום עבודה ומקסימום תמורה…

לביבות תרד
מאת:
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
  • 1 חבילה של מדליוני תרד קפואים (סנפרוסט מעולה)
  • 2 ביצים
  • ¾ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 תפוח אדמה בינוני מגורר דק
  • 1 כף קמח
  • ניתן לגוון ולהוסיף גבינה בולגרית מפוררת- יש להפחית מהמלח.
הוראות הכנה
  1. מפשירים את התרד וסוחטים היטב.
  2. מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  3. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
  4. מחממים על להבה בינונית מחבת עם שמן בגובה של כחצי ס״מ.
  5. כאשר השמן מתחמם יוצקים מהתערובת לביבות לתוך השמן ומטגנים עד להשחמה קלה.
  6. הופכים ומטגנים גם בצד השני.
  7. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
הערות
ניתן להכין לביבה אחת גדולה במקום קטנות.
כדאי לאכול חם.

תמונות הכנה


2 תגובות עבור - “לביבות תרד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *