• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

מטבל פלפלים

23 באוקטובר 2013 by דנה רביב 2 תגובות

מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד אוהבת פלפלים, בכל סוג ובכל צבע ובעיקר חריפים!
מטבל פלפלים עשוי מפלפלים מתוקים קלויים (מגיעים בצנצנת מוכנה…), פלפל חריף כמובן והמון כוסברה.
מה שהכי יפה במטבל הזה הוא שאפשר להשתמש בו כמעט בכל דבר לדוגמא: מטבל לנאצ'וס (הולך מצויין גם עם גוואקמולי), ממרח בכריך, כתיבול ברוטב לפסטה והכי אהוב עלי: לצקת כף מהמטבל מעל לחזה עוף או שניצל יאמממי!
פשוט טוחנים את הכל במעבד מזון ושומרים במקרר בצנצנת, אז קדימה למה אתם מחכים?

הדפסה
מטבל פלפלים
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • 1 צנצנת שימורים של פלפלים קלויים קלופים. (ללא הנוזלים)
  • 3-4 כפות מנוזל השימורים של הפלפלים
  • 3 פלפל צ'ילי (מי שלא אוהב חריף אפשר לשים 1 גמבה)
  • 1 חבילת כוסברה
  • 2 שיני שום
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כוס שמן קנולה
  • גרידת ליים
  • 1 ליים סחוט
הוראות הכנה
  1. במעבד מזון שמים את הפלפלים הקלויים, פלפלים החריפים, שום והכוסברה.
  2. טוחנים מעט כדי שהפלפלים והשום יהפכו לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את המלח, גרידת הליים, מיץ הליים ונוזל השימורים וטחנים שוב.
  4. כאשר המעבד מזון פועל יוצקים לאט לאט את השמן (דרך פתח הוספת הנוזלים).
  5. טוחנים עד לקבלת תערובת אחידה עם גושים. (ניתן לטחון עד שמקבלים את המקרם שאוהבים).
  6. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מעבירים לצנצנת זכוכית נקייה ומעוקרת.
3.3.3077

מטבל פלפלים – תמונות הכנה

טחינת המרכיבים במעבד מזון
טחינת המרכיבים במעבד מזון
תוספת כוסברה
תוספת כוסברה
מטבל פלפלים - המטבל מוכן
מטבל פלפלים – המטבל מוכן
מטבל פלפלים שמשתלב נהדר עם נאצ'וס ובירה
מטבל פלפלים שמשתלב נהדר עם נאצ'וס ובירה

מתוייק תחת: סלטים, שונות מתוייג כ:מוכן ב 10 דקות, פרווה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. שרית כהן תגובה מאת:

    9 ביולי 2020 אל17:34

    מה זה ליים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 באוגוסט 2020 אל12:03

      היי שרית
      ליים הוא זן ממשפחת הלימונים, צבעו ירוק וטעמו עדין ומרענן יותר מהלימון, במידה ואין את יכולה להשתמש תמיד בלימון
      יום נעים

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים