• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

תפוחי אדמה בתנור

16 באוקטובר 2013 by דנה רביב 3 תגובות

תפוחי אדמה בתנור משמשים תוספת נהדרת לצד כל ארוחה ומככבת כתוספת קבועה על השולחן כשאני מכינה לבנות שלי עוף קסם.
המתכון מאוד פשוט להכנה ואין אפשרות לטעות, ניתן להכין תפוחי אדמה בתנור מתפוחי אדמה אדומים או לבנים, כך או כך הם יצאו מעולה!

הדפסה
תפוחי אדמה בתנור
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  5 דקות
זמן בישול:  50 דקות
זמן כולל:  55 דקות
מרכיבים
  • 5-6 תפוחי אדמה גדולים
  • 2-3 כפות שמן
  • 1 כפית מלח גס
  • ½ כפית מלח רגיל
  • ⅓ כפית פפריקה
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לחצי, כל חצי מחלקים ל- 3-4 פלחים. (לאורך).
  3. מניחים בתבנית גדולה, רצוי חד פעמית.
  4. מפזרים את המלח הגס, המלח הרגיל, הפפריקה והשמן ומערבבים בעזרת הידיים.
  5. מכניסים לתנור למשך 25 דקות, מערבבים בעדינות בעזרת מרית מתחתית התבנית על מנת שלא לשבור את הפלחים.
  6. ממשיכים לאפות עוד 20-30 דקות עד שתפוחי האדמה פריכים מבחוץ ורכים מאוד מבפנים.
  7. סידור תפוחי האדמה בתבניתלפני הכנסה לתנור
הערות
בתאבון!
3.2.2124

תפוחי אדמה בתנור
תפוחי אדמה בתנור

מתוייק תחת: שונות מתוייג כ:כשר לפסח, מעל חצי שעה, פרווה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. אינגה תגובה מאת:

    6 במאי 2016 אל8:25

    תודה על המתכון. כל הזמן מכינה ותמיד מושלם.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 במאי 2016 אל23:26

      היי אינגה.
      אני מאוד שמחה לשמוע.
      יום מקסים.

      הגב
  2. ענת תגובה מאת:

    5 בדצמבר 2013 אל12:53

    מעולים-מעולים וטעימים נורא . הכנתי שלשום-מעדן

    ואכן צדקת שרשמת – יש לערבב עם מרית שלא לשבור אתת התפוחי אדמה .

    מכינה גם מחר.תודה

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

בחש בוכרי

בחש בוכרי

14 בפברואר 2021 By דנה רביב

גרנולה

גרנולה

26 בינואר 2021 By דנה רביב

תגים

אוכל מרוקאי איביי ארוחת צהריים בשר גבינות חנוכה טו בשבט יום הולדת יום כיפור כלי עזר למטבח כשר לפסח ליד הקפה ללא גלוטן ללא חלב ומוצריו ללא לקטוז מדריכים מוכן ב 10 דקות מופלטה מוצרים מוצר לבדיקה מימונה מנה מיוחדת מעל חצי שעה משקאות מתאים להכנה עם ילדים סוכות סופגניות סלט חסה עד חצי שעה הכנה עוגה עוגות בחושות עוגות מיוחדות עוגת גבינה עוגת השבוע עוגת יום הולדת פאי פורים פחות מחצי שעה פלאו בג'יג' פרווה צמחוני קאפקייקס ראש השנה שבועות תה

Footer

חיפוש

פרסומים אחרונים

  • פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות
  • בחש בוכרי
  • ניו יורק צ׳יזקייק
  • מרק עדשים כתומות וסלרי
  • גרנולה
חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכונים Logo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים