• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

מתכון לפלאפל מושלם!

6 באוגוסט 2013 by דנה רביב 63 תגובות

איך אפשר לעמוד בפיתוי של כדורי פלאפל חמים וריחניים?!
כולם בטוחים שמאוד קשה להכין פלאפל בבית ועדיף פשוט לגשת לדוכן הפלאפל למטה ולקנות מנה, אך זה לא נכון, עם טיפונת השקעה תקבלו כמות מאוד גדולה של תערובת לפלאפל שתוכלו להקפיא ולהפשיר כשמתחשק, פשוט לחמם שמן ולטגן.
מושלם לאירוח של חברים עם מינימום השקעה! עבודת ההכנה שלכם תהיה רק על חיתוך ירקות ותוספות שתגישו עם הפלאפל. צ'יק צ'ק מטגנים ומתענגים על כל ביס… ושלא נדבר על הריח שבבית, זהירות שכנים טובים עלולים לקפוץ לבקר… 🙂

הדפסה
מתכון לפלאפל
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  20 דקות
זמן בישול:  10 דקות
זמן כולל:  30 דקות
מרכיבים
  • חצי קילו חומוס יבש (מושרה במים למשך לילה)
  • 1 בצל גדול
  • 6-7 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות כמון
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות קמח
  • ½ כוס מים
להכנת פלאפל מתובל:
  • 2 חופנים של כוסברה טרייה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • שמן לטיגון
הוראות הכנה
  1. קולפים את הבצל וחותכים לרבעים.
  2. קולפים את שיני השום
  3. טוחנים את גרגירי החומוס, הבצל, השום, הפלפל הירוק, הבצל הירוק והכוסברה (במעבד מזון טוחנים בלחיצות קצרות/פולסים)
  4. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים: אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, כמון, פלפל שחור, קמח ומים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מחממים סיר בינוני עם שמן לטיגון בעומק של כ- 3-5 ס"מ. (משאירים על להבה בינונית כדי שלא ישחים מהר והחומוס בפנים לא יתבשל)
  6. בעזרת כלי לפלאפל מעבירים בערך כף מהתערובת ומיישרים את הצדדים עד ליצירת כדור (למי שאין, ניתן להשתמש בשתי כפות), יוצקים בזהירות לשמן ומטגנים משני הצדדים עד שהכדור משחים, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. (ניתן להוסיף תיבול לשאר התערובת במידה וצריך).
  7. מגישים חם מאוד לצד תוספות לפי טעמכם האישי לדוגמא: כרוב חמוץ, טחינה, סחוג, צ'יפס, סלט קצוץ וכו'...
  8. בתאבון!
הערות
ניתן לטחון את תערובת הפלאפל במטחנת בשר או לחילופין במעבד מזון.
כדאי להקפיא בקופסאות לא גדולות מידי כדי שבכל פעם שמתחשק פשוט מפשירים קופסא אחת.
3.3.3077

פלאפל – תמונות הכנה

מתכון לפלאפל - הכנת התערובת
מתכון לפלאפל – הכנת התערובת
מתכון לפלאפל - הכנת הכדור
מתכון לפלאפל – הכנת הכדור
פלאפל - חם מהסיר
פלאפל – חם מהסיר
מתכון לפלאפל - טיגון
מתכון לפלאפל – טיגון

 

מתכון לפלאפל - פלאפל ביתי וסלטים
מתכון לפלאפל – פלאפל ביתי וסלטים

מתוייק תחת: שונות מתוייג כ:מעל חצי שעה, פרווה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. im cat pro תגובה מאת:

    16 ביוני 2019 אל12:55

    המתכון מצוין
    הוא מאוד פשוט וקל
    להכנה
    והוא מאוד טעים

    הגב
    • אילנה תגובה מאת:

      15 ביוני 2020 אל20:33

      אם שמתי חומר התפחה ואחר שמתי חלק מהעיסה במקפיא מה יקרה לעיסה?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        5 באוגוסט 2020 אל17:55

        היי אילנה
        לא יקרה כלום, פשוט להוסיף התפחה כשמפשירים
        יום מקסים

        הגב
    • מלכה במיטבח תגובה מאת:

      1 בדצמבר 2020 אל11:50

      תגידי הפלאפל יצא רך ביפנים או דחוס וקשה?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        4 בדצמבר 2020 אל10:55

        היי
        בתוך תערובת הפלאפל יש חומרי התפחה שעוזרים לפלאפל להיות אוורירי, בנוסף גם הבצל מרכך.
        שבת שלום

        הגב
  2. שי עזרא תגובה מאת:

    12 באוקטובר 2017 אל12:34

    שלום דנה המקסימה,
    המתכון יצא ממש מעולה,שאלתי היא,
    האם לאחר הכנת העיסה אפשר לטגן?או שחובה
    להכניס את העיסה למקרר לשעה לפני הטיגון?
    תודה,
    ויום טוב.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 באוקטובר 2017 אל13:53

      היי שי, ראשית כל אני מתנצלת על שלא עניתי מוקדם יותר.
      אפשר לטגן ללא קירור אך יש סיכוי גדול שהכדורים מעט יתפרקו בטיגון, בנוסף… רצוי לחכות על מנת שהטעמים יתחזקו.
      חג שמח

      הגב
  3. Tami Micklin תגובה מאת:

    4 ביוני 2017 אל17:57

    הפלאפל יצא ממש מושלם במרקם ובטעם. תודה על מתכון מדויק ביותר. לא הוספתי מים בכלל. למה מוסיפים מים? כמו כן, הוספתי כף אחת של קמח ויצא נהדר.
    תודה רבה על המתכון! מאמצת אותו לעתיד לבוא

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 ביוני 2017 אל20:53

      היי תמי,
      איזה כיף! שמחה לשמוע.
      יום מקסים

      הגב
      • קובי גרידיש תגובה מאת:

        25 ביולי 2017 אל15:57

        שלום לא נרשם מתי להוסיף את המים והאם יש צורך
        תודה

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          27 ביולי 2017 אל14:12

          היי קובי, כפי שרשום במתכון בסעיף 4, מוסיפים את המים ביחד עם כל התבלינים והקמח…
          בהצלחה ויום מקסים.

          הגב
  4. עינת תגובה מאת:

    9 במאי 2017 אל22:04

    שלום,
    הכנתי כמות גדולה של עיסת פלאפל ושמתי בעיסה אבקת אפיה אני רוצה להקפיא חלק להכנה בפעם הבאה..
    לכמה זמן זה טוב במקפיא?
    תודה עינת.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      12 במאי 2017 אל8:42

      היי עינת,
      בדרך כלל שמים אבקת אפייה לאחר ההפשרה כדי שהאבקה תשאר פעילה אך אני ממליצה לך להקפיא ולנסות לטגן אחד לבדיקה, אם יש צורך אז תוסיפי מעט טבקת אפייה.
      את ההפשרה יש לעשות במקרר או בטמ״פ החדר ולא במיקרוגל.
      יום מעים

      הגב
  5. רות תגובה מאת:

    27 במרץ 2017 אל16:31

    אני רוצה להכים פלאפל אבל שיהיה רק צהוב בפנים ולא ירוק האם אפשר פשוט לותר על כול התוספות הירוקות ועדיין יהיה לי פלאפל טעים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      30 במרץ 2017 אל10:34

      היי רות,
      מאחר והירק מוסיף המון טעם, תצטרכי פשוט להוסיף עוד תבלינים במקומו.
      כלומר יותר מלח, חוואיג׳ וכורכום… (לצבע הצהוב). תטעמי את התערובת כדי לדעת מה חסר.
      בהצלחה.

      הגב
      • סוזי תגובה מאת:

        6 באוגוסט 2019 אל16:37

        היום הכנתי בפעם הראשונה פלאפל יצא טעים מאוד .ראיתי שזה מתחיל להתפורר אז שפכתי 3 כפות של טחינה גולמית והתוצאה ממש מעולה .

        הגב
  6. רחלי אביוב תגובה מאת:

    12 בדצמבר 2016 אל13:05

    היי אני ממש רוצה להכין לצהרים פלאפל ולא השרייתי תחומוס ניתן להכין מחומוס בקופסאת שימורים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 בדצמבר 2016 אל15:44

      היי רחלי,
      אין אפשרות להכין מקופסאת שימורים מאחר ובשימורים החומוס מבושל וחומוס יבש אשר מושרה במים אינו מבושל.
      יום מקסים.

      הגב
  7. שוש תגובה מאת:

    10 בנובמבר 2016 אל8:48

    הי רציתי לשאול חובה להוסיף קמח ופירורי לחם נסתי לטגן ללא המצרכים הללו ויצא נהדר האם זה עקרוני והאם אני יכולה לעשות את הקציצות בתנור יש דרך לעשות זאת מבלי שיתיבשו אשמח לתגובה תודה והמתכון נהדר

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בנובמבר 2016 אל8:35

      היי שוש,
      אני שמחה שאהבת את המתכון, את יכולה לטגן את כדורי הפלאפל ללא קמח אם הם לא מתפרקים לך בשמן.
      תפקיד הקמח הוא ״לקשור״ את כל המרכיבים ולמנוע התפרקות של של הכדורים במגע עם שמן הטיגון בגלל הנוזלים, תמיד תנסי כדור או שניים לפני הוספת הקמח ותחליטי אם את זקוקה לקמח.
      לגבי שאלתך השניה: לא ניסיתי להכין בתנור אך לדעתי זה יקשה את הכדורים מעט.
      יום מקסים.

      הגב
  8. קרן ציון תגובה מאת:

    8 באוגוסט 2016 אל1:49

    יש לי שאלה האם שאני משרה את החומוס לילה לפני אני יכולה להשרות אותו עם הסודה לשתייה כבר יחד , או רק שאני מכינה את התערובת עם בצל והכל כמו שרשמת להוסיף את הסודה ? אני מנסה 200 פעם ולא הולך לי הפלפל יוצא קשה הילדים לא יכולים לאכול , הבנתי גם שבמקום סודה לשתייה אבקה אפשר סודה קצת ששותים האם זה נכון ? תודה רבה ומקווה שהפיעם אצליח , עוד משהון ואם חובה להשרות את הגריגרים במקרר או שזה בסדר שזה בחו.ץ?, עוד שאלה ואם עדיף להשרות את החומוס במים חמים או קרים ?תודה רבה על העזרה אני ממש מיואשת
    ואשמח אפילו לקבל הדרכה בטלפון0522786348, או באימייל תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 באוגוסט 2016 אל18:57

      היי קרן, אנסה לענות על כל שאלותיך ובמידה וישנה עוד שאלה אשמח אם תכתבי לי שוב.
      לא להשרות את החומוס עם הסודה לשתייה.
      את הסודה לשתייה מוסיפים בסוף בלבד.
      תוותרי על הפלפל במידה וזה לא נטחן לך כמו שצריך. (זה תלוי במטחנה שלך)
      אין אפשרות להחליף את אבקת הסודה לשתייה בסודה נוזלית.
      רצוי להשרות את הגרגירים במקרר במיוחד בתקופת הקיץ החמה.
      את הגרגירים משרים במים קרים.
      ב ה צ ל ח ה !

      הגב
  9. ליאת תגובה מאת:

    24 ביוני 2016 אל22:05

    שבת שלום דנה יקרה!
    ניסיתי פעם ראשונה להכין פלאפל בייתי, מאוד חששתי במיוחד שהעיסה תתפרק
    וגם אין לי את הכלי לפלאפל כך שהייתי בטוחה שלא יצא לי טוב…
    המתכון שלך ממש מדיוק, קריא והכי הכי הכי חשוב טעיםםםם ברמות!
    כולם אהבו אצלי והכי כייף היה לעבוד לפי הכמויות שרשמת וממש לפי הסדר ככה יצא לי פלאפל מושלם.
    תודה רבה רבה לך על מתכון נהדר ♥

    הגב
  10. רוני תגובה מאת:

    11 במאי 2016 אל15:47

    האם יש דרך לזרז את ההשרייה של החומוס? התחלתי להשרות לפניי שעתיים ואני צריכה את הכדורים מוכנים להיום בשעה תשע. תודה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 במאי 2016 אל17:02

      שלום רוני,
      לא מומלץ להאיץ את ההשרייה של החומוס.
      עם זאת הדרך היחידה שאני מכירה היא להשרות במיים רותחים (זה ישפיע על מרקם הפלאפל ולכן יכול להיות שהכדורים לא יחזיקו את צורתם במהלך הטיגון).
      חג שמח.

      הגב
  11. יערה תגובה מאת:

    8 במאי 2016 אל14:55

    שלום. האם אפשר להכין את התערובת במלואה (עם הקמח,סודה וכו..) ולהשאיר במקרר עד מחר בצהריים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 במאי 2016 אל23:32

      היי יערה,
      רצוי שלא להוסיף את הסודה לשתייה עד לזמן שבו מתכוונים לטגן את כדורי הפלאפל מאחר והסודה גורמת לתסיסה בתערובת והיא תתפרק.
      תוכלי לשמור במקרר ללא הסודה ולהוסיף בסוף.
      יום טוב.

      הגב
  12. שירלי תגובה מאת:

    28 בדצמבר 2015 אל13:15

    היי דנה,

    איזה מתכון מצויין.. יצא נדיר.. זה מתכון שבלי שום ספק הולך להתווסף לאוסף המשפחתי של המאכלים.. הצעד הבא הוא לנסות להכין את המתכון בתנור..

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      31 בדצמבר 2015 אל8:50

      היי שירלי,
      שמחה מאוד לשמוע!
      שיהי סוף שבוע חמים וטעים.

      הגב
  13. אלין תגובה מאת:

    29 בנובמבר 2015 אל0:51

    היי , המתכון נראה מהמם ולפי התגובות זה נכון
    השאלה שלי אם אני יכולה לגלגל את הכדורים לפני הטיגון ביד מכיון שאין לי כף לפלאפל ולא כל כך הבנתי את שיטת הכפות אשמח לעזרה 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      29 בנובמבר 2015 אל8:44

      היי אלין,
      תערובת הפלאפל מאוד רכה ולכן יהיה מאוד קשה לגלגל בידיים.
      תוכלי פשוט לקחת מעט מהתערובת בכפית ובעזרת כפית נוספת להניח בשמן. כלומר להעזר בכפית השנייה רק כדי ״לגרד״ את התערובת מהכפית כדי שתיפול לשמן.
      הצורה לא תהיה מושלמת אך בהחלט טעימה מאוד.
      שבוע טוב.

      הגב
      • אלין תגובה מאת:

        29 בנובמבר 2015 אל12:34

        תודה רבה , בדיוק מתחילה בהצלחה לי 🙂

        הגב
  14. חלי תגובה מאת:

    22 בנובמבר 2015 אל6:57

    בוקר טוב ללך
    אפשרי להקפיא את הכדורים גם אחרי הטיגון
    או שעדיף להקפיא אותם כעיסה?
    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 בנובמבר 2015 אל10:13

      היי חלי בוקר טוב לך.
      ניתן להקפיא את הכדורים לאחר הטיגון אך טעמם לאחר ההפשרה לא יהיה כמו מיד לאחר טיגון…
      אני ממליצה להקפיא את העיסה ללא חומרי ההתפחה ולהפשיר בעת הצורך. תוכלי לחלק את העיסה למנות קטנות וכך להפשיר בכל פעם מעט.
      שבוע טוב.

      הגב
      • חלי תגובה מאת:

        26 בנובמבר 2015 אל12:29

        בוקר אור לך
        לצערי ממש לא יצא טוב, כאילו העיסה לפי דעתי הייתה בסדר גמור
        וטעמתי קצת ממנה והיא הייתה טעימה אבל ברגע שהתחלתי לטגן
        הכל התפרק לי בשמן, זרקתי הכל לפח
        אין לי כלי לפלאפל אז ניסיתי לעשות כדורים ואי אפשר בכלל היה לעשות אז
        ניסיתי עם 2 כפות כמו שאמרת ופשוט הכל התפרק לי בשמן
        איפה הייתה הבעיה?

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          29 בנובמבר 2015 אל8:52

          בוקר טוב חלי,
          לפי מה שקראתי בתגובתך לדעתי התערובת היתה נוזלית מידי ורכה ולכן לא החזיקה את צורתה בשמן.
          במצב כזה ניתן להוסיף מעט קמח שיספוג את הנוזלים העודפים.
          מקווה שיסתדר בפעם הבאה…
          שבוע מקסים.

          הגב
        • ליאת תגובה מאת:

          26 בפברואר 2016 אל0:18

          גם לי התפרק הכל בשמן, הכנסתי לפיתה פלאפל מפורק.לילדים לא היה כל כך אכפת. אבל יש בעיה במתכון.

          הגב
          • דנה רביב תגובה מאת:

            1 במרץ 2016 אל8:54

            היי ליאת, תודה שעדכנת אותי, אבדוק את המתכון שוב.
            יום מקסים.

  15. יעל תגובה מאת:

    15 בנובמבר 2015 אל9:33

    נראה מעולה. אני בדיוק באמצע ההכנה. שאלה: יש לי נוזלים בתערובת. הוספתי עוד קצת קמח אך עדיין יש בה נוזלים. האם לסחוט אותה? שאלה שניה: התערובת נראית פירורית ולא עושה רושם שתתאחד ותידבק בשלב הגילגול. מה אפשר לעשות? שאלה שלישית: במידה ואני מקיפאה חלק מהתערובת לשימוש עתידי, האם יותר נכון להוסיף את הסודה לשתיה ואת אבקת האפיה רק אחרי שאפשיר ומיד לפני הטיגון? תודה!!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 בנובמבר 2015 אל21:59

      היי יעל, לשאלתך הראשונה: התערובת לא אמורה להיות כמו בצק אלא עם מעט נוזלים, אין צורך לסחוט אך במידה ואת רואה שהיא לא מתגבשת על המכשיר תוכלי להוסיף מעט קמח.
      לשאלה השנייה: התערובת לא אמורה להדבק בגלגול אלא להעשות דרך מכשיר מיוחד להכנת פלאפל מאחר ותערובת כזו היא רכה מידי מכדי להחזיק יציבה.
      לשאלתך האחרונה: אכן אפשר ורצוי להוסיף את חומרי ההתפחה לאחר הפשרה מלאה.
      מקווה שעזרתי…
      שבוע טוב.

      הגב
  16. שרה תגובה מאת:

    24 ביולי 2015 אל13:58

    שלום דנה,

    הכנתי עכשיו ויצא מדהההים!!!!
    תודה!!!!
    שאלה, אני צריכה להכין כמות ל30 איש.
    יש לך מושג כמה מכמה ק"ג אני צריכה להכין, או כמה כדורים יוצאים מק"ג חומוס?

    תודה!
    שרה.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 ביולי 2015 אל19:06

      שלום שרה,
      אני שמחה לשמוע שיצא טעים 🙂
      לגבי השאלה, מחצי קילו חומוס יוצאים בערך 30 כדורים (זה מאוד תלוי בגודל הכדורים / מכשיר להכנת פלאפל) אז אני מניחה שעבור 30 איש את צריכה 3 קילו בערך.
      אם נשארת לך תערובת את יכולה לשים את השארית בשקית אטומה ולהקפיא.

      שבת שלום.

      הגב
  17. מישל שימקוביץ תגובה מאת:

    6 ביולי 2015 אל12:26

    בדיוק עכשיו אני והבת שלי היכנו פשוט נהדר!!!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      7 ביולי 2015 אל19:31

      היי מישל,
      אני שמחה מאוד לשמוע.
      יום מקסים.

      הגב
  18. לין תגובה מאת:

    23 בפברואר 2015 אל20:38

    היי, יש לי מטחנת בשר האם זה בסדר ??
    והברזל העגול של המטחנה עם החורים צריך להיות בגודל קטן / בינוני/גדול ???

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 בפברואר 2015 אל9:32

      היי לין,
      את יכולה להשתמש במכונת בשר, תכווני אותה לחורים קטנים.
      סוף שבוע נעים.

      הגב
  19. sara תגובה מאת:

    21 בנובמבר 2014 אל10:05

    שלום!!
    אני מעוניינת להכין את הכדורים רציתי לדעת האם ניתן לשים במקפיא חלק מהעיסה?במידה וזה אפשרי
    והאם כדאי ליצור כדורים ואז לשים במקפיא
    תודה רבה ושבת שלום

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 בנובמבר 2014 אל20:54

      היי, אין שום בעיה להקפיא (אני בעצמי מקפיאה תמיד). את יכולה להקפיא בכדורים או בקופסאות לפי הכמות הרצויה ואז להפשיר בטמפרטורת החדר.

      הגב
  20. מור תגובה מאת:

    27 ביולי 2014 אל2:51

    קודם כל תודה על המתכון!
    הכנתי לפי המתכון ויצא מצוין, הבעיה שיצא לי מידי קריספי מבחוץ. מה הסוד שמשאיר אותו יותר רך (כמו בחנויות)?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      30 ביולי 2014 אל21:52

      היי מור, אני שמחה שאהבת את המתכון.
      הסיבה שבגללה יצא לך קריספי מידי היא כנראה טיגון על להבה גבוהה מידי.
      הסוד הוא הטיגון. חשוב לדעת את חום השמן הטוב ביותר אשר לא ישרוף מהר את הפלאפל ויבשל אותו לרכות מושלמת מבפנים.
      הדרך הכי טובה לעשות זאת היא בעצם לעשות ניסיונות עם כדור או שניים ראשונים, את יכולה להנמיך מידי פעם את הלהבה מעט כאשר השמן מתחמם מידי ולהפך.
      בהצלחה.

      הגב
      • גלי תגובה מאת:

        10 ביוני 2015 אל16:55

        אני דווקא אוהבת שזה קריספי, אבל תמיד מפחדת שהפלאפל יתפורר, אפשר במקום כוסברה לשים פטרוזילה,?

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          11 ביוני 2015 אל9:47

          שלום גלי,
          בהחלט אפשר לשים בפלאפל פטרוזיליה במקום כוסברה. המשך יום נעים.

          הגב
  21. שרית תגובה מאת:

    12 במרץ 2014 אל15:47

    הפאלפל הכי טעים שהכנתי!תודה על המתכון הנפלא,העתקתי אותו לספר המעודפים שלי!אגב כדי שלא יתפרק וכדי שלא יהיה טעם מריר,ניתן לסחוט את הבצל.

    הגב
    • ליאל מוזס תגובה מאת:

      28 ביולי 2014 אל19:08

      היי.
      האם צריך ביצים למתכון??

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        30 ביולי 2014 אל21:35

        היי ליאל, אין צורך בביצים.
        ערב מקסים.

        הגב
  22. הילה תגובה מאת:

    1 בנובמבר 2013 אל14:47

    היי דנה, בטיגון הפלאפל התפרק אפילו נמס. מה אני עושה לא נכון?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 בנובמבר 2013 אל15:22

      שלום הילה, כנראה שיש בתערובת שלך יותר מידי נוזלים ולכן נסי להוסיף 2-3 כפות גדושות של קמח (לפי הצורך).

      הגב
  23. אלון גלילי תגובה מאת:

    18 באוקטובר 2013 אל15:49

    10 כל הכבוד לך, העדפתי לאפות בתנור ( קלוריות…( יצא מצויין
    איפה המתכון לחומוס, לטחינה, לעמבה,… ליד? 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 באוקטובר 2013 אל15:58

      היי אלון, תודה רבה, רעיון מצוין לאפות פלאפל בתנור. לגבי שאר המתכונים, לחץ כאן עבור: מתכון לחומוס ,מתכון לגרגירי חומוס, מתכון לטחינה . העמבה תגיע בהמשך 🙂 בינתיים אתה מוזמן לבדוק את קטגוריית הסלטים.

      הגב
      • עידן תגובה מאת:

        15 בפברואר 2015 אל8:22

        שלום אני מתכוון להכין לכמה מנות זה מספיק? כי אני צריך ל20 אנשים בערך… תודה רבה.

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          20 בפברואר 2015 אל10:58

          שלום עידו,
          זה מאוד תלוי בגודל הכדורים ואיך שתכין אותם (מכשיר / כף).

          הגב
  24. מאיה תגובה מאת:

    12 באוגוסט 2013 אל22:25

    איזה מתכון אדיר! יצא מושלם. בהחלט המתכון לפלאפל הכי טוב שהכנתי.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 באוגוסט 2013 אל12:20

      תודה מאיה, אכן אין כמו פלאפל ביתי, את יודעת בדיוק מה יש בתערובת, השמן חדש וכדורי פלאפל תמיד טריים.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים