• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת שכבות קצפת ושוקולד

25 באפריל 2013 by דנה רביב 170 תגובות

עוגת שכבות קצפת ושוקולד היא עוגה המבוססת על תחתית של עוגת שוקולד בתוספת קצפת וציפוי שוקולד.
המתכון פשוט וקל להכנה ומהווה קינוח חלבי מושלם לסוף השבוע.

הדפסה
עוגת שכבות קצפת ושוקולד
קערה
תבנית בגודל A4
קלחת קטנה
מיקסר
כוסות מדידה
מטרפה
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  20 דקות
זמן בישול:  15 דקות
זמן כולל:  35 דקות
מרכיבים
מרכיבים לתחתית העוגה:
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס קקאו
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס קמח תופח
מרכיבים לקצפת וניל:
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
מרכיבים לציפוי השוקולד:
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)
  • 1 חפיסת שוקולד חלב (100 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • 25 גרם חמאה
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה: ביצים, חלב, שמן, סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים מעט עד שאין גושים.
  4. יוצקים לתבנית אפייה מלבנית (אני משתמשת בתבנית חד פעמית בגודל A4) ואופים למשך 15-20 דקות. מוצאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט על השייש ואז מכניסים למקרר כדי שיתקרר לגמרי.
  5. בקלחת קטנה על אש נמוכה ממיסים תוך כדי ערבוב את כל מרכיבי ציפוי השוקולד עד שהרוטב חלקה לגמרי וללא גושים כלל. מסירים מהאש כדי שיתקרר.
הכנת הקצפת:
  1. מקציפים במיקסר אינסטנט פודינג וניל עם השמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.
  2. מוציאים את תחתית העוגה מהמקרר ויוצקים מעליה את הקצפת, משטחים את פני הקצפת כדי שציפוי השוקולד ימרח בצורה ישרה על גבי הקצפת.
  3. לאחר שהשוקולד התקרר יוצקים אותו על שכבת הקצפת כדי שיכסה את כולה.
  4. מעבירים את העוגה למקרר כדי שתתייצב.
  5. בתאבון.
3.3.3077

תמונות הכנה – עוגת שכבות קצפת ושוקולד

עוגת שכבות קצפת ושוקולד - הכנה 1
עוגת שכבות קצפת ושוקולד - הכנה 2
עוגת שכבות קצפת ושוקולד - הכנה 3
עוגת שכבות קצפת ושוקולד - הכנה 4
עוגת שכבות קצפת ושוקולד - הכנה 5

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:מתאים להכנה עם ילדים, עוגות מיוחדות, שבועות

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. אוקדה שני תגובה מאת:

    7 באוקטובר 2020 אל13:13

    שלום,
    האם אפשר לוותר על אינסטנט פודינג? ואם לא, במה ניתן להחליף אותו?

    תודה,
    שני

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 באוקטובר 2020 אל16:33

      היי שני
      לא ניסיתי להמיר את פודינג הוניל מכיון שהקצפת זקוקה ליציבות והאינסטנט נותן לה יציבות ומתיקות
      ניתן להמיר בקרם פטיסייר קנוי.
      חג שמח

      הגב
  2. חבצלת תגובה מאת:

    9 ביולי 2020 אל18:08

    היי
    אין לי קמח תופח אפשר להמיר בקמח רגיל ואבקת אפיה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 באוגוסט 2020 אל12:02

      היי חבצלת
      המידה להמרת קמח תופח בקמח רגיל היא על כל כוס קמח מוסיפים כפית מדודה של אבקת אפייה
      יום נעים

      הגב
    • גלית תגובה מאת:

      4 ביולי 2021 אל16:33

      העוגה טעימה רק רציתי לדעת למה התחתית לא מקבלת טיפה גובה..ממש נמוך יוצא לי

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        18 ביולי 2021 אל10:20

        היי גלית
        העוגה הזו היא עם תחתית נמוכה יחסים לעוגות אחרות אך תוכלי להשתמש בתבנית קטנה יותר וכך להגביה את העוגה.
        אופציה נוספת היא להגדיל בהתאם את כמות הבלילה של התחתית וכמובן להאריך במעט את זמן האפייה.
        יום מקסים

        הגב
  3. יוליה תגובה מאת:

    30 באפריל 2020 אל14:56

    היי.
    מה זה שתי קפסאות שמנת מתוקה. יש לי קופסא של 500 סמ"ק.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 במאי 2020 אל10:29

      היי יוליה,
      מיכל שמנת מתוקה בדרך כלל הוא 250 מיליטר אז 2 מיכלים מתאימים בדיוק למיכל הכפול שלך
      יום מקסים

      הגב
  4. תמר תגובה מאת:

    27 ביוני 2019 אל23:16

    העוגה יצאה מושלמת!!!
    האורחים רצו עוד ועוד.
    הכנתי בגרסת פרווה עם קצפת צמחית ועם שוקולד מריר בלבד, קרם קוקוס במקום החמאה, וחלב סויה. בבסיס השתמשתי בקמח כוסמין 80% עם אבקת אפיה, במקום קמח תופח.
    פשוט מעדן מלכים!!!

    הגב
    • סני תגובה מאת:

      18 באפריל 2020 אל9:41

      עוגה מדהימהההה הצלחה מובטחת תודה⁦❤️⁩

      הגב
    • יוליה תגובה מאת:

      10 במאי 2020 אל22:53

      היי דנה. איך אפשר לעשות גרסה פרווה, אבל מוצלחת באותה במידה?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        27 במאי 2020 אל10:26

        היי יוליה
        גרסת פרווה את יכולה להכין עם שמנת צמחית אם אתם אוהבים את הטעם שלה…
        חג שמח

        הגב
        • מרי תגובה מאת:

          25 בפברואר 2021 אל20:19

          כמה זמן ניתן לשמור את העוגה בחוץ?

          הגב
          • דנה רביב תגובה מאת:

            26 בפברואר 2021 אל15:22

            היי מרי,
            עדיף לשמור במקרר כי הקצפת תימס.

  5. מיכל תגובה מאת:

    23 באפריל 2019 אל20:15

    עוגה מדהימה! קלה להכנה וטעימה מאוד. הכנתי בפיירקס A4 והיא יצאה מושלמת עם תחתית גבוהה. רב תודות!!!

    הגב
    • שאלה תגובה מאת:

      17 באוגוסט 2019 אל1:00

      אפשר לעשות את העוגה ללא קקאו? שתהיה לבנה ולא חומה. ושאלה נוספת כמה זמן לקרר את השוקולד לפני ששופכים על הקצפת?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        8 בספטמבר 2019 אל12:56

        היי
        ניתן להמיר את הקקאו בקמח, את השוקולד יש לקרר לפחות לטמפרטורת החדר על מנת שלא ימיס את הקצפת.
        בזמן שהשוקולד מתקרר יש לשים את העוגה במקרר.

        הגב
    • אושרה תגובה מאת:

      19 באוגוסט 2019 אל13:51

      פשוט קל, פשוט טעים. הכנתי הרבה מתכונים וזה אחד היחידים שבאמת יוצא יפה, טעים וההכנה קלי קלות. תודה רבה ?

      הגב
    • יסי תגובה מאת:

      18 בדצמבר 2019 אל14:22

      יצא בסיס דק

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        22 בדצמבר 2019 אל9:46

        היי,
        הבסיס לא אמור להיות עבה מידי, יתכן והתבנית אולי היתה גדולה מידי.
        חג שמח

        הגב
  6. לירן תגובה מאת:

    11 בינואר 2019 אל16:40

    היי
    רציתי לשאול האם השוקולד אמור להיות נוזלי והאם אפשר לשים 200 שוקולד חלב מקום עוד מאה שוקולד מריר

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 בינואר 2019 אל11:44

      בוודאי…

      הגב
  7. אילנית תגובה מאת:

    26 באוקטובר 2018 אל12:48

    היי
    אפשר לחלק את הבלילה לשתי תבניות אינגליש?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      28 באוקטובר 2018 אל10:44

      היי אילנית
      אפשר לחלק
      יום נעים

      הגב
  8. חני תגובה מאת:

    18 ביוני 2018 אל18:36

    הי,

    יש לך רעיונות איך ליישר את הקצפת? כך שהשוקולד מעל יצא ישר?

    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 ביוני 2018 אל12:50

      היי חני,
      מספיק לשטח בעזרת מרית כי השוקולד לא סמיך כל כך ומתיישר מעצמו, אם בכל מקרה תרצי את יכולה להשתמש בסכין מדורגת שנקראת פלטה והיא משטחת את פני הקצפת בצורה חלקה.
      את יכולה גם עם קלף שקונים בכל חנות או סופר.

      הגב
  9. לילי תגובה מאת:

    23 במרץ 2018 אל15:51

    תודה על המתכון הפשוט (טעים)! התחשק לי שחיתות לסופ"ש בלי הרבה עבודה והמתכון זה בדיוק זה!

    הגב
  10. נורית תגובה מאת:

    15 במרץ 2018 אל8:22

    דנה שלום
    האם ניתן להחליף את הקקאו בשוקולית בחלקה התחתון של העוגה ?

    אודה לתשובתך

    יום טוב

    נורית

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 באפריל 2018 אל18:38

      היי נורית
      בוודאי שניתן להמיר לשוקולית
      יש מתכון זהה כשר לפסח
      חג שמח

      הגב
  11. אופיר תגובה מאת:

    11 בפברואר 2018 אל0:27

    היי אפשר להמיר את ה1/4 כוס שמן בחמאה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2018 אל9:40

      היי אופיר
      בוודאי שניתן.
      50 גרם חמאה מומסת
      יום מקסים

      הגב
  12. יערה תגובה מאת:

    18 בנובמבר 2017 אל18:08

    הי, אחת העוגות הכי קלות להכנה והכי טעימות שהכנתי. פשוט מתכון אליפות 🙂 תודה!
    היא טעימה בטירוף ולא מתוקה מדי כך שלא מרגישה "כבדה", למרות קרם הוניל והשוקולד.
    חייבת לציין שהשתמשתי בתבנית מעט גדולה יותר מA4 והבסיס אכן יצא דק מדי, חתכתי אותו למלבנים ויצרתי 2 עוגות שכבות בתבניות אינגליש קייק. נראה מעולה ולא יכולה להפסיק לאכול ממנה..

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בדצמבר 2017 אל11:18

      היי יערה
      כל כך כיף לקרוא את התגובה שלך.
      תודה רבה.

      הגב
    • איה תגובה מאת:

      30 במאי 2018 אל14:17

      עוגה ההההההה טיל. עשיתי אותה כבר מעל 15 פעם. מתחסלת בטיל.
      אני שמה גבינה במקום קצפת. פשוט עונג!!!!!!י! ?

      הגב
  13. זיוה תגובה מאת:

    6 באוקטובר 2017 אל15:29

    הכנתי ויצא מדהיםםםםםםםם! תודה????

    הגב
  14. שרית תגובה מאת:

    22 בספטמבר 2017 אל9:52

    איך אדע שהתחתית מוכנה ? לנעוץ קיסם ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 באוקטובר 2017 אל14:15

      היי שרית
      אכן כן.

      הגב
  15. לילך תגובה מאת:

    23 ביולי 2017 אל8:30

    לגבי האינסטנט פודינג וניל ושמנת מתוקה האם להוסיף גם חלב? כמו שתמיד הם רושמים על האריזה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 ביולי 2017 אל14:20

      היי לילך,
      אין צורך להוסיף חלב.
      יום מקסים

      הגב
  16. אביגיל תגובה מאת:

    3 במאי 2017 אל11:17

    אשמח אם תפרטי גודל התבנית בס"מ.

    תודה מראש!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      12 במאי 2017 אל9:02

      היי אביגיל,
      את יכולה להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 24-26 ס״מ או מלבנית בגודל של 25/35 ס״מ, בערך כמו דף A4.
      סופש נעים

      הגב
      • חני תגובה מאת:

        1 באוגוסט 2017 אל14:46

        האם אפשרי להמיר את ה25 גרם חמאה למשו אחר?

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          10 באוגוסט 2017 אל18:48

          היי חני,
          ניתן להמיר בחצי כוס שמן
          יום נעים

          הגב
  17. נועה תגובה מאת:

    5 בינואר 2017 אל21:32

    הי, דנה
    יש לי שמנת מתוקה אחת..
    האם ניתן להמיר את השאר במשהו אחר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בינואר 2017 אל16:19

      היי נועה, לא ניתן להמיר במקרה הזה את השמנת המתוקה למשהן אחר מאחר והקרם לא יהיה לך יציב מספיק.
      יום מקסים

      הגב
      • שרית שוורצמן תגובה מאת:

        5 בינואר 2018 אל13:39

        עם אין חמאה אפשר מרגירינה

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          10 בינואר 2018 אל9:16

          היי שרית,
          כמות החמאה ממש קטנה ואין שום בעיה להחליף במרגרינה.
          בהצלחה
          יום נעים

          הגב
  18. שני תגובה מאת:

    27 באוקטובר 2016 אל20:56

    הייי, תחתית העוגה יצאה לי מאוד נמוכה, והלכתי לפי ההוראות רק ששמתי קמח רגיל+אבקת אפיייה, אוף 🙁
    מה יכולה להיות הסיבה? והשתמשתי בגודל המתאים של תבנית האפייה

    הגב
  19. טל תגובה מאת:

    23 באוקטובר 2016 אל11:25

    האם ניתן להמיר את החלב בתחתית במים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      25 באוקטובר 2016 אל9:51

      היי טל, אפשרי להמיר את החלב במים בתחתית העוגה.
      המשך יום מקסים.

      הגב
  20. ראשית בן שעיה תגובה מאת:

    4 באוקטובר 2016 אל20:18

    היי דנה!
    עשיתי את העוגה עם קמח מלא והורדתי קצת ויצא מצויין.
    דרך אגב, עשיתי את העוגה בתבנית מתפרקת ופירקתי אחרי הקירור לפני שהגשתי…
    יצא מצויין, רק יותר מדי משמין:)
    תודה רבה!
    ראשית

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 באוקטובר 2016 אל9:50

      היי ראשית,
      תודה על העדכון, שמחה לשמוע.
      שנה מקסימה

      הגב
  21. שמרית תגובה מאת:

    2 באוקטובר 2016 אל6:08

    היי דנה, מתכון מוצלח, הכנתי כבר מספר פעמים
    הפעם נתקעתי בלי שוקולד חלב לציפוי שוקולד
    האם ניתן להמיר בממרח שוקולד ומה הכמות?
    תודה ושנה טובה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:26

      היי שמרית, לא ניסיתי להשתמש בממרח שוקולד אך תוכלי בהחלט לנסות ולהמיס אותו עם מעט חלב חם עד שתגיעי למרקם הרצוי,
      בהצלחה וחג שמח.

      הגב
  22. שרון תגובה מאת:

    2 באוקטובר 2016 אל0:19

    וכיצד אפשר להפוך את שכבת השוקולד לפרווה? תודה רבה!!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:30

      היי שרון, הכנתי את המתכון הנל בגרסת פרווה אך בכל פעם לא הייתי מרוצה מהתוצאה, איני ממליצה…
      חג שמח.

      הגב
  23. ראשית בן שעיה תגובה מאת:

    29 בספטמבר 2016 אל1:31

    ועוד שאלה אחת..
    האם אפשר לשים קמח מלא 70 אחוז במקום קמח רגיל?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:35

      היי ראשית, קמח מלא דורש יותר נוזלים וזמן אפייה שונה, לא ניסיתי עדיין ולכן לא אוכל לומר לך תשובה מדוייקת.
      חג שמח

      הגב
  24. ראשית בן שעיה תגובה מאת:

    28 בספטמבר 2016 אל23:10

    שלום!
    האם אפשר לעשות את העוגה בתבנית פאי (עם אפשרות להורדת השוליים)?
    והם אפשר להמיס שתי חבילות שוקולד חלב במקום מריר? 

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:34

      היי ראשית, אין אפשרות לעשות את העוגה בתבנית מתפרקת מאחר והיא תנזל מהתבנית,
      חג שמח

      הגב
  25. אנונימי תגובה מאת:

    25 בספטמבר 2016 אל13:36

    הייוש .
    אפשר להוסיף לאינסטנט פודינג ולשמנת מתוקה חלב?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:37

      היי
      אין צורך להוסיף חלב מאחר והעוגה צריכה להיות יציבה ולא רכה.
      חג שמח

      הגב
  26. ירדנה תגובה מאת:

    24 בספטמבר 2016 אל16:09

    היי בקצפת אפשר להוסיף בנוסף לשמנת מתוקה ולפודינג גם חלב?
    ואם כן מה כמות החלב?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2016 אל13:37

      היי
      אין צורך להוסיף חלב מאחר והעוגה צריכה להיות יציבה ולא רכה.
      חג שמח

      הגב
  27. רון תגובה מאת:

    11 באוגוסט 2016 אל12:46

    הי דנה,
    אפשר להחליף את החלב בחלב שקדים? האם עדיין יצא טעים?
    תודה מראש 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 באוגוסט 2016 אל16:52

      היי רון,
      לא ניסיתי להמיר את החלב בחלב שקדים, לדעתי לא תהיה בעיה… נשמח אם נקבל עדכון.
      סופש נעים.

      הגב
      • טל תגובה מאת:

        11 בספטמבר 2016 אל19:57

        שלום.
        הכנתי את העוגה ויצאה מעולה. אז ראשית תודה.
        אני יודע לכך שהעוגה יוצאת נמוכה. רציתי לברר אם אני רוצה שהעוגה תצא יותר גבוהה בחצי יותר. להכפיל את הכמות?
        או שפשוט אשדרג אותה ואכין פעמיים את התחתית אחתוך לרוחב. אמלא קצפת על התחתית אשים את התחתית השנייה שחתכתי לרוחב ושוב קצפת מעל..
        מה דעתך?
        תודה רבה מראש.

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          14 בספטמבר 2016 אל15:47

          היי טל,
          דבר ראשון אני חייבת לומר ששמחתי לקרוא את תגובתך…
          לגבי גובה העוגה, על מנת להכין עוגה גבוהה יותר אכן רצוי שהתחתית לא תהיה עבה מידי אך אם תעשה שכבה נוספת של עוגה אפויה במרכז (כלומר התחתית),
          סביר להניח שכשתחתוך את העוגה הקצפת תצא מהצדדים
          המלצתי היא להכין תחתית רגילה אך להגדיל את כמות הקצפת.
          מקווה שעזרתי…
          יופ נפלא

          הגב
  28. ליאת תגובה מאת:

    24 ביוני 2016 אל22:10

    היי דנה!
    חיפשתי עוגה טובה לשבת, נכנסתי לאתר שלך והעוגה הזו ממש עשתה לי חשק להכין מיד 🙂
    כל כך מוצלחת שאנחנו לא מפסיקים "ליישר" אותה… היא ממש לא תישאר לשבת… חבל שלא הכפלתי מראש את הכמויות!
    כמו כל מתכון שאני מנסה מהאתר שלך, אם אני ממש מקפידה על הכמויות, והולכת לפי המתכון שאגב, מאוד נעים לקרוא באתר, וממש מובן וברור – אין ספק שאצליח!
    תודה רבה לך על עוד מתכון מוצלח.
    שתהיה לך שבת מבורכת ♥

    הגב
    • shila תגובה מאת:

      15 ביולי 2016 אל21:34

      היי דנה שבת שלום! העוגה עם שכבות קצפת ושוקולד ליום הולדת של בעלי…ממש טעימה מנצחת!!! הוספתי לשוקולד 1 כף ממרח שוקולד השחר… העוגה שודרגה קיבלתי מלא מחמאות
      הכנתי בתבנית 24 מעולה מומלצת ..סוף סוף יש לי עוגה מנצחת ליום הולדת תודה לך על האתר המקסים והמועיל …?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        21 ביולי 2016 אל23:12

        תודה רבה שילה, שמחתי לשמוע והמון מזל טוב

        הגב
  29. רווית תגובה מאת:

    13 ביוני 2016 אל11:18

    מתכון מנצח! הכי טוב שנתקלתי בו עד היום
    תודה?

    הגב
  30. חולוד תגובה מאת:

    6 ביוני 2016 אל15:53

    שלום
    האם אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח רגיל ? אם כן כמה צריך אבקת אפיה לרבע כוס קמח ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 ביוני 2016 אל9:41

      היי,
      ניתן להמיר את הקמח התופח בקמח רגיל.
      יש להוסיף רבע כפית אבקת אפייה.
      יום מקסים

      הגב
  31. אביטל תגובה מאת:

    3 ביוני 2016 אל13:35

    היי דנה
    מתקנת לשאלה עם ניתן לשמור תעוגה 6 ימים גם הכנתי 2תבניות ןהיכן ניתן לשמור מקרר או מקפיא

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 ביוני 2016 אל12:58

      היי אביטל,
      את יכולה בקלות לשמור את העוגה במקפיא ולהפשיר במקרר לילה לפני ההגשה.
      במקרר נשמרת 4-5 ימים בערך.
      יום טוב

      הגב
  32. אביטל תגובה מאת:

    3 ביוני 2016 אל13:29

    כמה זמן העוגה להשמר הכנתי בשישי?

    הגב
  33. אנונימי תגובה מאת:

    18 בדצמבר 2015 אל14:15

    במידה ויש לי קמח רגיל אבל אין אבקת אפייה אני יכולה לא להוסיף אותה או שיש לה תחליף מסויים

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 בדצמבר 2015 אל9:32

      היי, צריך להשתמש בקמח תופח מאליו או בקמח רגיל עם אבקת אפייה כדי שהעוגה תהיה אוורירית ולא דחוסה.
      לא ממליצה להכין ללא חומר מתפיח.
      יום מקסים.

      הגב
  34. בעד בישולי תגובה מאת:

    17 בדצמבר 2015 אל9:07

    התחתית של העוגה נורא דקה אני מתביישת להביא את זה לכיתה הקצפת גם דקה ולא רשום איך מכינים את הציפוי שוקולד בקיצור העוגה ממש לא ניראת כמו בתמונה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 בדצמבר 2015 אל10:02

      היי, קודם כל אני מתנצלת על שלא עניתי קודם, (לא היה באפשרותי לראות את שאלתך)
      יש שתי אפשרויות שבגללן התחתית עלולה להיות דקה:
      1. לא השתמשת בקמח תופח אלא בקמח רגיל.
      2. התבנית גדולה מידי ושטח העוגה נהיה רחב.

      במתכון רשום בשורה 5 כיצד להכין את ציפוי השוקולד.
      אני פה לעזרתך. מבטיחה לענות מהר…
      יום מקסים.

      הגב
  35. אנונימית תגובה מאת:

    16 בדצמבר 2015 אל13:50

    ואו זה נראה ממש מדהים כל הכבוד מהממם

    הגב
  36. ליהיא תגובה מאת:

    30 באוקטובר 2015 אל18:09

    היי בת (15)
    אפשר לעשות את העוגה לילה לפני שאני אקח אותה לבית ספר ? לקצפת לא יהיה טעם של מקרר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      2 בנובמבר 2015 אל21:22

      שלום ליהיא,
      את יכולה להכין את העוגה לילה לפני ולשמור במקרר (ניתן לכסות את העוגה בעזרת רדיד אלומיניום אך כדאי לשים קיסמים על מנת שהוא לא ידבק לשוקולד).

      הגב
  37. עדי תגובה מאת:

    5 במאי 2015 אל15:41

    היי דנה, אפשר להכין את העוגה ללא הציפוי?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 במאי 2015 אל20:53

      היי עדי,
      בהחלט ניתן להכין את העוגה ללא ציפוי השוקולד.
      חג שמח.

      הגב
    • אורית תגובה מאת:

      3 ביוני 2016 אל17:32

      היי אני למשל נתקעתי בלי שוקולד אז הכנתי אותה עם קצפת ופודינג וניל ומעל קצפת פודינג שוקולד . מקווה שיהיה טעים .

      הגב
  38. שיר תגובה מאת:

    3 במאי 2015 אל13:31

    הי רציתי לשאול 2 שאלות
    1. האם אני יכולה לעשות את התחתית פירורי ביסקוויטים במקום בסיס עוגה?
    2. סורי אם זאת שאלה טיפשית.. לא מבינה גדולה באפיה… כשאני רוצה למרוח מלמעלה את השוקולד על הקצפת.. איך השוקולד לא נמס לתוך הקצפת אלא נשאר יפה מלמעלה?

    תודה מראש!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 במאי 2015 אל20:58

      היי שיר,
      1. כן, אם את זקוקה להנחיה איך להכין את התחתית תוכלי להשתמש בתחתית העוגה שכתובה במתכון: עוגת גבינה עם שמנת חמוצה
      2. לפני מריחת ציפוי השוקולד מכניסים את העוגה למקרר על מנת שהקצפת תתיצב, בנוסף על ציפוי השוקולד להיות בטמפרטורת החדר ולא חם.

      חג שמח!

      הגב
      • שיר תגובה מאת:

        6 במאי 2015 אל0:42

        תודה רבה! חיכיתי ממש לתגובתך! ממש עזרת לי! (:

        הגב
  39. נוי תגובה מאת:

    22 במרץ 2015 אל21:25

    היי דנה הכנתי את המתכון , ובאמת השתמשתי באבקת אפיה עם קמח רגיל (כי ההורים שלי לא יכלו לקנות לי קמח תפוח כי פסח בפתח ואני בת 16 ) אבל מוזר שהתחתית יצאה כמו עוגת שוקולד רגילה לחלוטין למה ? ובקשר לציפוי של השוקולד למעלה היא יצאה לי עם גושים כאלה כמו חול אבל הקצפת בשאמצע יצאה נחמדה תודה עם תעני(:

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      25 במרץ 2015 אל17:03

      היי נוי, תחתית העוגה אכן צריכה להיות כמו עוגה רגילה אז נשמע שהצליח לך…
      לגבי ציפוי שיצא עם גרגירים, הסיבה היא ככל הנראה שהסוכר לא נמס כראוי. צריך לבשל את ציפוי השוקולד עד שהסוכר נמס והוא הופך לחלק.
      אני מאוד שמחה לקרוא את התגובות שלך. כל הכבוד לך!
      יום מקסים וחג שמח.

      הגב
  40. נוי תגובה מאת:

    20 במרץ 2015 אל8:08

    היי דנה ברצוני להכין היום את העוגה האם מתאים שאני ישים במקום קמח תופח , קמח רגיל ? תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 במרץ 2015 אל16:49

      היי נוי,
      אפשר להחליף את הקמח התופח בקמח רגיל אך תצטרכי להוסיף אבקת אפייה על מנת שהעוגה תתפח.
      לפי המתכון עליך להשתמש בחצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפייה.
      שבת שלום.

      הגב
  41. יערה תגובה מאת:

    1 במרץ 2015 אל11:40

    היי דנה,
    עוגה מצויינת. הכנתי אותה כבר מספר פעמים.
    מעוניינת להכינה למחר, אך יש לי רק פודינג בטעם שוקולד. האם ניסית להכינה כך פעם? האם לטעמך היא תצא שוקולדית מידי?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 במרץ 2015 אל19:02

      שלום יערה,
      לא ניסיתי את המתכון עם פודינג שוקולד ואכן יש אפשרות שהעוגה תצא שוקולדית ומתוקה מידי.
      את מוזמנת לנסות ולעדכן אותנו.

      הגב
  42. מזל תגובה מאת:

    16 בפברואר 2015 אל17:37

    היי,
    הכנתי את התחתית והיא נהייתה קשה בשוליים.
    מה עשיתי לא נכון?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 בפברואר 2015 אל10:55

      היי מזל,
      יתכן והתחתית נאפתה מעט יותר מידי, אם משתמשים בתבנית אינגליש קייק זמן האפייה מתקצר. בכל מקרה השוליים יתרככו מעט לאחר שיספגו את נוזלי הקצפת.

      הגב
  43. מאיר תגובה מאת:

    20 בינואר 2015 אל12:29

    התחתית של העוגה אחת מהמצויינות שטעמתי היא בדיוק כמו שזה צריך להיות טעם בדיוק במקום חבל על הזמן זורם איכותי ונורא טעים במינימום זמן

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      23 בינואר 2015 אל12:26

      היי מאיר, אני שמחה מאוד לשמוע…
      שבת שלום.

      הגב
  44. סלבה תגובה מאת:

    8 בדצמבר 2014 אל21:28

    שלום דנה. קודם כל תודה על המתכון…
    (לא יודע למה התגובה הקודמת שלי נמחקה?!….)
    רציתי לשאול האם הכמות חלב לא גדולה מידי? כי הציפוי יצא לי נוזלי…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      12 בדצמבר 2014 אל14:19

      היי, אני מתנצלת שלא ראיתי תגובה נוספת ממך.
      כמות החלב לא גדולה כלל (1/2 כוס), לאחר הקירור הציפוי מתייצב.
      יש לאפשר לציפוי להצטנן מעט לפני שיוצקים על הקרם.
      המשך יום מקסים.

      הגב
  45. משה תגובה מאת:

    7 בדצמבר 2014 אל22:06

    שלום.
    הכנתי את העוגה.
    כמה הערות:
    ראשית, הציפוי שוקולד יצא נוזלי מאוד. או שחצי כוס חלב זה יותר מידי או ש25 גרם חמאה זה קצת מידי.
    בתמונה אצלך רואים חתיכה גדולה של חמאה(200), איפה הטעות?
    דבר שני, חצי ליטר שמנת זה לא יותר מידי?
    גם ככה העוגה מכילה 200 גרם שוקולד, קקאו וסוכר….אחרי שטעמתי מהעוגה המוכנה, הרגשתי שכל הסוכר קצת כבד לי…
    התחתית מאוד טעים…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      12 בדצמבר 2014 אל14:38

      היי משה, כאשר מכינים את ציפוי השוקולד יש לאפשר לו להצטנן מעט לפני שיוצקים אותו מעל הקרם ולאחר הקירור הוא מתייצב יותר.
      להערתך השנייה: אין טעות, המתכון מדוייק. החתיכה של החמאה בתמונה היא בדיוק רבע חבילת חמאה החתוכה לפי הסימון על גבי האריזה (25 גרם), בצילום התמונה מוגדלת.
      אם ברצונך בעוגה קלה יותר ניתן להמיר 250 מיליליטר שמנת בכוס חלב אך היא לא תהיה יציבה לחלוטין.
      לגבי מתיקות העוגה- העוגה מכילה 1/2 כוס סוכר בתחתית העוגה ולא בקרם או הציפוי מאחר ושם יש שוקולד ואינסטנט פודינג וניל.
      שבת שלום.

      הגב
  46. לימור תגובה מאת:

    19 באוקטובר 2014 אל18:01

    האם מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט ללא חלב?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 באוקטובר 2014 אל10:54

      היי לימור, אכן ללא חלב.
      יום טוב.

      הגב
  47. אתי תגובה מאת:

    15 באוקטובר 2014 אל0:15

    היי דנה, האם ניתן להכים את הטורט בתבנית עגולה קוטר 28? ואם כן האם זה לא יוצא נמוך מידי?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 באוקטובר 2014 אל10:44

      היי אתי, את יכולה להכין את העוגה בתבנית עגולה אך רצוי בקוטר 24 כדי שהיא לא תהיה נמוכה מידי.
      כאשר מכינים עוגה כזו בתבנית עגולה רצוי שהיא תהיה גבוהה יותר.
      חג שמח.

      הגב
  48. נטע תגובה מאת:

    8 באוקטובר 2014 אל8:06

    היי דנה, הכנתי את העוגה , היא יצאה כל-כך טעימה שפשוט טרפו הכול !
    הוספתי מלמעלה סירופ שוקולד (ששמים על הפנקייק) הוסיף מאוד , גם בטעם וגם במראה !
    ממליצה בחום לכולם ! עוגה פשוטה וטעימה@

    הגב
  49. מיטל תגובה מאת:

    21 באוגוסט 2014 אל15:55

    היי דנה,
    הכנתי את העוגה לפי ההוראות ושפכתם את ציפוי השוקולד שהתקרר על העוגה ונתקלתי בשתי בעיות:
    1. ציפוי השוקולד בורח לצדדים ובאמצע העוגה לא נשאר ציפוי ורואים את הקרם.
    2. הציפוי השוקולד נשאר נוזלי. העוגה נמצאת כבר קרוב לשעתיים במקרר. הכנתי אותה בתבנית עגולה 24 אם זה משנה משהו.
    מחכה לתשובה, מיטל

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 באוגוסט 2014 אל19:58

      היי מיטל, לפי מה שאת מתארת אכן נראה שהציפוי שלך יצא נוזלי מידי (אולי יותר מידי חלב) או שיצקת אותו מעל לעוגה כאשר הוא לא קר מספיק ולכן ברח לצדדים.
      (הקצפת שומנית ואם יוצקים מעליה משהו שהוא לא קר הוא מחליק לצדדים).
      כעת הציפוי כבר אמור להתייצב אך עדיין להיות רך. במידה ועדיין חסר לך ציפוי כרגע במרכז אני ממליצה לך להכין עוד ציפוי ולקרר וליצוק במרכז כדי שתראה יפה.
      במצב כזה אני תמיד מכינה ציפוי נוסף ומשתמשת בחלקו ואת השאר מקפיאה ובעת הצורך מפשירה ומחממת ויוצקת מעל עוגה בחושה.
      מקווה שעזרתי…
      ערב טוב…

      הגב
      • מיטל תגובה מאת:

        22 באוגוסט 2014 אל0:08

        היי דנה, תודה רבה על התגובה. אין לי מושג איך זה קרה אבל אחרי שהעוגה התייצבה במקרר הכל הסתדר. העוגה טעימה מאוד אך קצת כבדה. ניסיתי כבר מס מתכונים שלך והכל מוצלח.
        שוב תודה, מיטל

        הגב
  50. i_bake תגובה מאת:

    1 באוגוסט 2014 אל15:28

    היי:-), אם ברשותי רק שוקולד מריר איך עליי להכין את הציפוי? רעיונות?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 באוגוסט 2014 אל16:48

      היי, ניתן להכין את הציפוי בעזרת שוקולד מריר בלבד, כלומר 2 חפיסות שוקולד מריר.
      השוקולד חלב נותן מתיקות לציפוי וכדי להחליפו יש להוסיף גם 2 כפות גדושות של סוכר.

      שבת שלום.

      הגב
      • i_bake תגובה מאת:

        1 באוגוסט 2014 אל17:42

        תודה רבה על התשובה:-)ועוד שאלה קטנה אפשר לשמור להתייצבות מהירה יותר במקפיא?

        הגב
        • i_bake תגובה מאת:

          1 באוגוסט 2014 אל18:05

          להכין גם בתבנית קפיצית עגולה בקוטר 23-24?

          הגב
          • דנה רביב תגובה מאת:

            1 באוגוסט 2014 אל18:50

            היי, אפשר להכין בתבנית עגולה בקוטר 24 והעוגה תהיה מעט גבוהה יותר (יפה יותר…)

        • דנה רביב תגובה מאת:

          1 באוגוסט 2014 אל18:48

          כן, אין שום בעיה לשמור להתייצבות במקפיא.

          הגב
  51. רינה תגובה מאת:

    16 ביולי 2014 אל12:29

    מה אפשר לשים במקום רבע כוס חלב?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 ביולי 2014 אל10:29

      היי רינה, לתחתית העוגה תוכלי להחליף את 1/4 כוס החלב ב 1/4 כוס מיץ תפוזים.
      סוף שבוע נעים…

      הגב
  52. אתי מרחבי תגובה מאת:

    30 ביוני 2014 אל20:30

    היי, האם ניתן להוסיף דף אכיל לעוגה?

    הגב
  53. נטליה תגובה מאת:

    1 ביוני 2014 אל12:04

    שלום!
    ניתן גם להוסיף גבינה לבנה לקצפת. זה משפר מאוד את הטעם.
    יום טוב.
    🙂

    הגב
  54. רחלי תגובה מאת:

    21 במאי 2014 אל13:10

    שלום דנה כמה זמן ניתן לשמור במקרר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      23 במאי 2014 אל17:02

      היי רחלי, ניתן לשמור את העוגה במקרר עד 5 ימים.
      אני בטוחה שהיא תגמר לפני…
      שבת שלום.

      הגב
  55. סימה תגובה מאת:

    20 במרץ 2014 אל10:14

    היי ., אני רוצה להכין את העוגה אין לי קקאו ניתן להחליף בשוקולית ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 במרץ 2014 אל16:00

      היי סימה, אני מתנצלת שלקח לי זמן לענות… אכן ניתן להחליף את הקקאו בשוקולית אך העוגה תהיה מעט מתוקה יותר.
      יום טוב…

      הגב
  56. רונית תגובה מאת:

    26 בפברואר 2014 אל9:36

    שלום דנה.
    גיסתי הכינה את העוגה ליום ההולדת של הבת שלי והיא פשוט מדהימה.
    תודה על המתכון.
    מקווה שגם לי היא תצליח…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2014 אל10:48

      היי רונית, אני שמחה מאוד לשמוע…
      אני בטוחה שגם לך היא תצא נהדרת!
      יום מקסים

      הגב
  57. נילי תגובה מאת:

    20 בפברואר 2014 אל9:21

    הי, תודה על המתכון. האם ציפוי השוקולד יהיה נוזלי אם אקרר אותו? האם אפשרי לשפוך אותו כך? תודה רבה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 בפברואר 2014 אל23:00

      היי נילי, כשציפוי השוקולד מתקרר הוא מסמיך ולא נוזלי מדי כך שאפשר לשפוך אותו על העוגה בקלות.

      הגב
  58. אימאן תגובה מאת:

    12 בפברואר 2014 אל8:57

    באיזו כוס מדובר?
    למדידת המרכיבים ?

    הגב
  59. ויקי תגובה מאת:

    31 בינואר 2014 אל14:02

    היי אם נתקעתי בלי האינסטנט אפשר לוותר עליו ?
    הקצפת לא תחזיק את הציפוי שוקולד לבדה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 בפברואר 2014 אל20:16

      היי ויקי, הקצפת צריכה להיות ממש יציבה כדי להחזיק ציפוי שוקולד כבד ממנה ולכן משתמשים באינסטנט פודינג. אני לא ממליצה להכין ללא האינסטנט מאחר והוא תורם גם לטעם.
      שבוע טוב…

      הגב
  60. אורלי תגובה מאת:

    10 בינואר 2014 אל11:23

    צריך כוס קקאו או שלוש כפות קקאו עם זה כוס זה לא היה מר ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בינואר 2014 אל16:18

      היי אורלי, כתוב במתכון 1/4 כוס קקאו (רבע כוס).
      עם כמות כזו העוגה לא מרה כלל,
      שבת שלום.

      הגב
  61. ליאת תגובה מאת:

    23 בדצמבר 2013 אל18:27

    דנה עוגה מהממת! מוצלחת ברמות!
    אין עליך! מכורה לבלוג שלך ♥

    הגב
  62. דגנית תגובה מאת:

    20 בדצמבר 2013 אל22:05

    יצא מדהים שידרגתי עם הוספת קוקוס לקצפת ומעל השוקולד גירדתי שוקולד לבן יצא מעולה

    הגב
  63. סתיו תגובה מאת:

    19 בדצמבר 2013 אל9:18

    יצא מדהים ממש טעימה וקלה להכנה

    הגב
  64. עינת תגובה מאת:

    26 בנובמבר 2013 אל19:13

    יצא מעולה. ככ פשוט להכנה. מתכון מנצח

    הגב
  65. עינת תגובה מאת:

    26 בנובמבר 2013 אל18:04

    מעולה!! יש לי מתכון לעוגה שנראית אותו דבר אבל מסובכת בטירוף להכנה, וזו קלילה ומעולה. תודה!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בנובמבר 2013 אל19:04

      תודה עינת, שמחה שאהבת את המתכון.

      הגב
  66. ליזט תגובה מאת:

    21 בנובמבר 2013 אל16:55

    שלום לך רציתי לדעת את כמות המצרכים של העוגה לתבנית מרובעת חד פעמי

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 בנובמבר 2013 אל17:51

      היי ליזט, כמות המרכיבים שכתובה במתכון היא מתאימה לתבנית מלבנית חד פעמית אך אם תרצי להכין בתבנית גדולה יותר פשוט תכיני חצי כמות יותר.
      לדוגמא: מקום 2 ביצים השתמשי ב-3 ביצים, במקום 1/2 כוס קמח השתמשי ב-3/4 כוס וכו׳…
      בהצלחה.

      הגב
  67. נורית תגובה מאת:

    13 בנובמבר 2013 אל21:39

    האם ניתן להפוך את העוגה לפרווה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      14 בנובמבר 2013 אל9:07

      היי נורית בוקר טוב, מניסיוני האישי כאשר המרתי את השמנת המתוקה לצמחית היה לעוגה טעם כמו של קרמבו… אני אישית לא כל כך אהבתי אך תרגישי חופשי לנסות.
      בהצלחה.

      הגב
  68. רחל תגובה מאת:

    13 בנובמבר 2013 אל16:14

    לערבב את המצרכים של הביצים, חלב , שמן וסוכר בכף ?
    ולא צריך להפריד את הביצים נכון ?
    ואגב, העוגה נראית מדהים.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 בנובמבר 2013 אל16:52

      היי רחל, אין צורך להפריד את הביצים ואת יכולה לערבב בכף או במטרפה.
      יום מקסים…

      הגב
  69. shila תגובה מאת:

    31 באוקטובר 2013 אל9:36

    היי דנה! מה זה תבנית בגודל A4 מה גודלה בס"מ . אשמח לקבל את תשובתך היום בכדי להכין את זה למשפחתי היקרה! תודה ושבת שלום shila

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      31 באוקטובר 2013 אל10:07

      היי שילה, מדובר בתבנית אלומיניום חד פעמית בגודל A4, גודלה הוא בערך 21 ס"מ על 29 ס"מ.

      הגב
  70. סימה תגובה מאת:

    5 באוקטובר 2013 אל21:38

    העוגה יצאה טעימה בטרוף תודה על המתכון

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 באוקטובר 2013 אל1:18

      שמחה לשמוע, שבוע טוב.

      הגב
  71. שיר תגובה מאת:

    24 בספטמבר 2013 אל17:50

    הכנתי תעוגה לשישי !!
    עוגה מעולה……………………..

    הגב
  72. רותם תגובה מאת:

    22 בספטמבר 2013 אל15:46

    עוגה טעימה להפליא, בדיוק במרקם הנכון והכי חשוב- קלה להכנה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 בספטמבר 2013 אל17:08

      תודה על התגובה רותם, חג שמח.

      הגב
      • מזל תגובה מאת:

        15 בפברואר 2015 אל19:13

        היי,
        יש אפשרות להשתמש ב 2 תבניות אינגלייש קייק במקום תבנית A4 ?

        אשמח לתשובה בהקדם.

        הגב
  73. סוזנה תגובה מאת:

    17 בספטמבר 2013 אל14:09

    אין לי מילים!
    עוגה קלה להכנה וטעימה בטרוף.

    הגב
  74. שלום תגובה מאת:

    16 בספטמבר 2013 אל21:53

    וגם בתמונה זה נראה שיש 250 גרם חמאה ולא 25 כמו שכתוב אז מה צריך באמת?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      16 בספטמבר 2013 אל22:12

      היי שלום,
      המתכון מדוייק, בתמונה יש 25 גרם חמאה שהם רבע מחבילה שלמה.

      הגב
  75. שלום תגובה מאת:

    16 בספטמבר 2013 אל21:51

    נשרף לי הקצוות של תחתית העוגה.
    למה זה?
    במה טעיתי?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      16 בספטמבר 2013 אל22:08

      היי שלום,
      צריך לוודא שהתבנית נמצאת במרכז התנור ולא לאפות יותר מהזמן שכתוב במתכון. בנוסף שים לב שחום התנור לא עולה על 180 מעלות.

      הגב
  76. ואלרי תגובה מאת:

    15 בספטמבר 2013 אל12:51

    שלום! המתכון נראה מדהים 🙂 האם צריך להקציף את השמנת לפני שמוסיפים את הפודינג? לכמה זמן צריך להשאיר את העוגה במקרר? תודה רבה!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 בספטמבר 2013 אל16:22

      היי ואלרי, אין צורך להקציף את השמנת לפני הוספת הפודינג, מקציפים אותם יחד.
      רצוי לקרר את העוגה במקרר על מנת שתתייצב לפחות 3 שעות, כמובן שכדאי לקרר אותה למשך הלילה כדי שתחתך בצורה יפה והנוזלים מהקצפת יספגו וירטיבו מעט את התחתית…
      בהצלחה וגמר חתימה טובה.

      הגב
      • ואלרי תגובה מאת:

        15 בספטמבר 2013 אל22:32

        תודה רבה על התשובות, גם לך! 🙂

        הגב
        • ואלרי תגובה מאת:

          22 בספטמבר 2013 אל20:06

          העוגה יצאה מעולה!

          הגב
  77. הדר תגובה מאת:

    11 בספטמבר 2013 אל12:38

    איפה שמים את הקקאו? הוא מופיע במרכיבים אבל לא בהוראות הכנה.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      11 בספטמבר 2013 אל13:59

      שלום הדר, מוסיפים את הקקאו ביחד עם הקמח.

      הגב
  78. עדינה תגובה מאת:

    11 בספטמבר 2013 אל12:18

    נראית מדהימה! באיזה חום לאפות?

    הגב
    • עדינה תגובה מאת:

      11 בספטמבר 2013 אל12:23

      בסדר, ראיתי שכתבת את חום התנור במתכון.

      הגב
  79. גלית תגובה מאת:

    9 באוגוסט 2013 אל17:21

    נראה טעים ! מתכוונת להכין את העוגה.
    מדוע לא ניתן להדפיס את הדף ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 באוגוסט 2013 אל17:54

      היי גלית, נכון להיום האתר ממוקד בהצגת המתכונים במחשבים אישיים ובמכשירים ניידים אך אין כרגע אפשרות הדפסה מובנת.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים