רצועות חזה עוף

רצועות חזה עוף מוקפצות הן פתרון מושלם לארוחת צהריים או ערב.
מתכון קליל ביותר שדורש 10 דקות הכנה בלבד, המנה מתאימה לילדים ומומלצת לאכילה גם בפיתה או טורטיה (אני נוהגת להכין טורטית חזה עוף מעולה בעזרת רצועות העוף הללו).

רצועות חזה עוף
מאת:
מספר מנות: 4
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
  • חזה עוף שלם
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פפריקה
  • ¾ כפית תבלין של פרגיות
  • מעט פלפל שחור
  • 3-4 כפות שמן
הוראות הכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים את התבלינים עם השמן.
  2. חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומניחים בקערה,
  3. מערבבים היטב עד שכל רצועות העוף מכוסים בתיבול.
  4. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית גבוהה ומטגנים בה את רצועות העוף תוך כדי ערבוב, אין צורך בשמן נוסף. (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שמונע הדבקה)
  5. מטגנים את רצועות העוף עד שהם משנים את צבעם ומתבשלים לחלוטין בערך 4-8 דקות.
  6. בתאבון!

תמונות הכנה


2 תגובות עבור - “רצועות חזה עוף”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *