• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

פנקייק

8 באפריל 2013 by דנה רביב 25 תגובות

פנקייק הוא קינוח שלא זקוק לתיאורים מפוצצים, כל מה שצריך כדי לקבל חשק להכין את הפנקייק הזה הוא להסתכל על התמונה ולדעת שתוך 10 דקות במטבח גם אתם יכולים להנות מפנקייק מעולה.
המתכון הזה מאוד פשוט ואין סיכוי שלא תצליחו לעשות אותו (אפילו צירפתי תמונות שיראו לכם מתי צריך להפוך את הפנקייק), מבחינת תוספות אני ממליצה על: קצפת, גלידה, מייפל, שוקולד, אבקת סוכר או את הכל ביחד 🙂 

מתכון מצולם

הדפסה
פנקייק
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 4
זמן הכנה:  5 דקות
זמן בישול:  5 דקות
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • ¾ כוס חלב
  • ¼ 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 25 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כפית מלח
תוספות:
  • סירופ מייפל, ממרח שוקולד, פיצפוצי שוקולד, אגוזים טחונים, ריבות בטעמים ועוד...
הוראות הכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים: ביצים, סוכר, תמצית וניל וחלב עד לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים עד שהתערובת ללא גושים.
  3. מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  4. מחממים מחבת רחבה על להבה בינונית (חשוב מאוד שלמחבת יהיה ציפוי שמונע הדבקה) ומשמנים מעט בספריי שמן או בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. (אפשר גם במולטי שף)
  5. יוצקים מעט מהתערובת על גבי המחבת, ניתן להכין פנקייקים גדוליפ או קטנים לפי טעמכם האישי.
  6. כעבור 2-3 דקות ניתן לראות מעט "חורים" על פני הפנקייק וזה הזמן להפוך.
  7. את הצד השני משאירים כדקה ומוציאים לצלחת הגשה, מגישים חם...
  8. בתאבון!
3.3.3077

פנקייק – תמונות הכנה

פנקייק הכנה 1
פנקייק הכנה 2
פנקייק הכנה 3

מתוייק תחת: קינוחים

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. נעמי תגובה מאת:

    5 ביולי 2023 אל13:56

    תודה לך

    הגב
  2. נעמי תגובה מאת:

    5 ביולי 2023 אל13:56

    אני מכינה כימעט כל יום.תודה רבה לך עלהמתכון הזה

    הגב
  3. נעמי תגובה מאת:

    5 ביולי 2023 אל13:54

    ויי.אני בסך הכל בת 11 ואני מכינה את זה המוןןן פעמים זה המתכון הכי אהוב שלי.אני מכינה כימעט כל יום.תודה רבה לך עלהמתכון הזה

    הגב
  4. אודל תגובה מאת:

    3 בנובמבר 2020 אל14:00

    הכנתי את הפנקייק עם אח שלי[אני בת 10] ויצא טעיםם ברמות תודהה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 בנובמבר 2020 אל10:52

      היי אודל
      מאוד התרגשתי לקרוא את תגובתך…
      גם הבת שלי בת 10 וזה המתכון האהוב עליה,
      כל הכבוד לך שאת מכינה מתכונים וגם משתפת את אחיך, עשית לי את היום עם התגובה שלך!
      המשיכי להכין ותכתבי לי
      יום מקסים

      הגב
  5. שירה תגובה מאת:

    23 במרץ 2018 אל11:42

    אפשר בלי תמצית וניל?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 באפריל 2018 אל18:36

      היי שירה
      בוודאי שאפשר ללא תמצית וניל אך לא כדאי לוותר מאחר ויש לה ריח נהדר בפנקייק
      חג שמח

      הגב
      • נירית תגובה מאת:

        6 באוגוסט 2019 אל8:18

        ניראה מגרה אני בונה על זה להכין ארוחת ערב

        הגב
  6. בר תגובה מאת:

    10 בפברואר 2018 אל8:52

    האם אפשר להחליף את החמאה במשהו אחר?
    אני נורא רוצה להכין אך נגמרה החמאה אבל יש לי "מחמאה"…

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2018 אל9:43

      היי בר
      ניתן להמיר את החמאה במחמאה, החמאה נותנת ריח יותר טוב ואעם יותר טוב אך זה לא יזיק לפנקייק אם תרצי להמיר במחמאה.
      יום נעים

      הגב
  7. שושי תגובה מאת:

    9 באוקטובר 2016 אל1:05

    שבוע טוב האם אפשר להכין ולהקפיא?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באוקטובר 2016 אל10:24

      היי שושי, ניתן להקפיא אך לא מומלץ מאחר וההקפאה תפגע בטעם.
      את יכולה ליצוק את הבלילה לבקבוק לחיץ ןלשמור במקרר יומיים.
      שנה טובה ומתוקה

      הגב
  8. בתשבע כץ תגובה מאת:

    8 באוקטובר 2016 אל12:46

    האם אפשר ללא סוכר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באוקטובר 2016 אל10:25

      היי בתשבע, בוודאי שאפשר.
      שנה טובה

      הגב
  9. אינגה תגובה מאת:

    9 ביוני 2016 אל11:25

    הפנקייק המושלם!!! רק צריך להכפיל או אפילו לשלש את המרכבים. הילדים שלי הביאו את החברים שלהם לטעום 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 ביוני 2016 אל9:34

      תודה רבה יקירה!
      שמחה מאוד.
      יום מקסים

      הגב
      • אוסנת תגובה מאת:

        15 בנובמבר 2017 אל18:02

        פנקייק מושלם

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          27 בדצמבר 2017 אל9:05

          היי אוסנת
          תודה רבה על תגובתך
          יום נעים

          הגב
  10. מורן תגובה מאת:

    11 בפברואר 2015 אל20:09

    מתכון מעולה תודה רבה!

    הגב
  11. חלי תגובה מאת:

    26 באוקטובר 2014 אל13:02

    היי
    אפשר שמן במקום החמאה בבלילת הפנקייק?
    ואם כן, כמה?
    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      29 באוקטובר 2014 אל11:23

      היי חלי, תוכלי להמיר את החמאה ב-1/4 כוס שמן.
      יום מקסים.

      הגב
  12. ליאת אלעד תגובה מאת:

    6 באוקטובר 2014 אל18:15

    הי דנה,
    חזרתי לעדכן שהמתכון שלך לפנקייק הפך לקבוע אצלנו, הילדים ממש מבקשים את אותו פנקייק טעים שהכנתי!
    מומלץ להכפיל כמויות מראש….
    תודה רבה♥

    הגב
  13. ליאת ישורון תגובה מאת:

    4 בדצמבר 2013 אל0:29

    דנה שלום, הפנקייק יצאו מעולים מראש הכפלתי את הכמויות ,ישר כח

    הגב
  14. אושרת אדאבי תגובה מאת:

    5 בספטמבר 2013 אל19:05

    היי דנה הכנתי את הפנקייק והיה מעולה שאפו תודה אל המתכון

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      5 בספטמבר 2013 אל19:17

      תודה על התגובה.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים