• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת חלווה – מיני קאפקייקס

11 בינואר 2013 by דנה רביב 10 תגובות

לכל אוהבי החלווה שלום, את העוגה הזו לא תרצו להפסיד, מתכון מעולה ופשוט לעוגת חלווה שאני נוהגת להכין בכל פעם שמתחשק לי להגיש עוגה שתפתיע את האורחים.
ניתן להכין את העוגה בתבניות אינגליש קייק או בתבניות מאפינס, במקרה הזה אפיתי עוגת חלווה בתבנית של מיני קאפקייק, צורת האפיה תלויה בהעדפה האישית שלכם. אז ללא הקדמות נוספות, להלן המתכון.

הדפסה
עוגת חלווה - מיני קאפקייקס
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  15 דקות
זמן כולל:  25 דקות
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • ¼ 1 כוסות סוכר
  • ¼ כוס טחינה
  • ½ כוס שמן
  • ¼ 1 כוסות קמח תופח
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 100 גרם חלווה וניל (אני משתמשת באריזות האישיות)
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה ערבבו: ביצים, סוכר, סוכר וניל, טחינה גולמית, שמן, שמנת חמוצה וקמח עד לתערובת אחידה ללא גושים.
  3. פוררו בעזרת הידיים את החלווה לפירורים וערבבו אותה לתוך התערובת.
  4. רפדו את תבנית המיני מאפינס בניירות אפייה קטנים וצקו כפית מהתערובת לתוך כל נייר.
  5. אפו למשך 180 מעלות למשך 15 דקות עד הזהבה.
  6. תוכלו לאפות גם בתבניות שונות אך זמני האפייה יתארכו ל-20 דקות לתבנית מאפין רגילה או 35-40 דקות לתבנית אינגליש קייק.
  7. בתאבון!!!
הערות
העוגות טעימות בהרבה יותר ביום למחרת. ניתן לאפות בכל סוגי התבניות.
3.2.2089

 

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:עוגות בחושות, עוגת השבוע, קאפקייקס

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. shila תגובה מאת:

    3 באוקטובר 2013 אל10:56

    עוגת חלווה – שאלתי האם ניתן להכין בתבנית חד פעמית אינגליש אחת או ב-2 תבניות ? אודה לך על תשובתך shila

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 באוקטובר 2013 אל11:56

      היי שילה, את יכולה להשתמש בתבנית אינגליש קייק (זמן האפייה יתארך ל 30-35 דקות, בדקי את העוגה עם קיסם או שיפוד). אם את מעוניינת בעוגת חלווה/טחינה פרווה לחצי כאן למעבר לעוגת טחינה פרווה

      הגב
  2. חני תגובה מאת:

    3 בספטמבר 2013 אל18:43

    יש דרך להפוך אותו לפרווה? במה אפשר להחליף את השמנת חמוצה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 בספטמבר 2013 אל19:02

      היי חני, את יכולה להשתמש ב-2/3 כוס מיץ תפוזים במקום שמנת חמוצה.
      שנה טובה וחג שמח.

      הגב
  3. אווה תגובה מאת:

    19 ביולי 2013 אל9:43

    מה הכמות של קמח תופח? כוסות או חבילה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 ביולי 2013 אל10:56

      שלום אווה, הכמות היא בכוסות.
      המתכון עודכן תודה.

      הגב
  4. דניאלה תגובה מאת:

    19 בפברואר 2013 אל9:34

    באמת מתכון מעולה וקל להכנה.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 בפברואר 2013 אל17:35

      תודה דניאלה.

      הגב
  5. חיה מסוט תגובה מאת:

    18 בפברואר 2013 אל21:15

    ניסיתי את המתכון ויצא מעולה!
    קל, מהיר וטעים!!!!
    והעוגות באמת טעימות יותר למחרת.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 בפברואר 2013 אל9:35

      תודה על התגובה חיה.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים