• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגיות רולדה פריכות

7 בדצמבר 2012 by דנה רביב 80 תגובות

עוגיות רולדה הן עוגיות שטעמתי לראשונה אצל חברה טובה שלי וכבר אחרי הביס הראשון המתכון היה אצלי!
עוגיות פריכות מאוד וממש ממש טעימות… תוכלו להכין עם כל ממרח שתרצו. ארשום מספר הצעות טעימות בהמשך…

הדפסה
מתכון לעוגיות רולדה פריכות
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  25 דקות
זמן בישול:  30 דקות
זמן כולל:  55 דקות
מרכיבים
  • ½ 3 כוסות קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 אבקת אפייה
  • 200 גרם חמאה רכה (אפשר להחליף למרגרינה או מחמאה לגרסת הפרווה)
  • ⅓ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • רבע כפית מלח
  • למילוי:
  • ממרח שוקולד (נוטלה, שחר וכ"ו) - אני מניחה את הקופסא בתוך קערה עם מעט מים חמים וכך השוקולד מתרכך וקל מאוד למרוח אותו.
  • 2 כפיות גדושות קינמון
אפשרויות מילוי נוספות:
  • שוקולד+קינמון+אגוזים קצוצים
  • ממרח תמרים+קינמון+אגוזים קצוצים
  • ממרח חלבה ומעט סילאן
  • ממרח חמאת בוטנים +בוטנים קצוצים
  • שוקולד+סוכריות צבעוניות
  • אבקת סוכר לקישוט ומתיקות
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל ומלח.
  3. עושים גומה במרכז ויוצקים אליה את השמן, המים והחמאה ומערבבים רק עד שנוצר בצק חלק.
  4. (תמונה 1).
  5. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך כחצי שעה במקרר, קירור הבצק יעזור לרדד ולגלגל אותו בקלות.
  6. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שוים, כל חלק יהפוך גליל ארוך טעים. (תמונה 2).
  7. על משטח מקומח רדדו חלק ראשון למלבן ברוחב של כ- 35 ס"מ על 25 ס"מ (ראו תמונה 3).
  8. תצטרכו לעבוד בזהירות רבה כי הבצק מאוד רך, הקפידו לקמח גם את הבצק כדי שלא ידבק למערוך. (זה לא נורא אם הבצק נקרע כי אפשר להדביק).
  9. מרחו את הבצק בעדינות בממרח השוקולד, בערך 3 כפות גדושות אך תמיד אפשר יותר.
  10. (ראו תמונה 3)
  11. פזרו קינמון או אגוזים והתחילו לגלגל...
  12. את הקיפול הראשון של הרולדה תמיד צריך לצבוט ולהדביק אותו לשוקולד (ראו תמונה 4).
  13. המשיכו לגלגל בעזרת הכריות של כף היד מצד אחד עד לצד השני (תוכלו לראות סרטון נהדר של הבת שלי בת ה-5 מגלגלת בעצמה).
  14. מרימים במהירות את הרולדה ומניחים אותה על נייר אפייה בתבנית התנור, יש להניח אותה כך שצידה החלק כלפי מעלה (ראו תמונה 5).
  15. בעזרת סכין חדה חלקו את הרולדה לעוגיות אך לא לחתוך עד הסוף, (תמונה 6).
  16. הכניסו לתנור למשך 25-35 דקות, העוגיות מעט מזהיבות אך נשארות בהירות.
  17. ברגע שהעוגיות יוצאות מהתנור יש לחזור על החיתוך אך הפעם עד הסוף כלומר להפריד את העוגיות ביניהן וכמובן לזרות המון אבקת סוכר...
  18. יש לתת לעוגיות להצטנן לפני שאוכלים מכיון שכשהן חמות הן רכות ולאחר שמתקררות הן הופכות להיות פריכות מאוד...
  19. בתאבון!
3.3.3077

תמונות הכנה

עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 1
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 2
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 3
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 4
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 5
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 6
עוגיות רולדה פריכות עם שוקולד - תמונה 7

מתוייק תחת: עוגיות מתוייג כ:מתאים להכנה עם ילדים, עד חצי שעה הכנה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. שירן תגובה מאת:

    24 באוקטובר 2023 אל21:31

    עוגיות מושלמות!!!! אני הכנתי הרבה מתכונים שונים של רולדה
    וזה פשוט מדהים😍😍 הכי מוצלח! תודה רבה!

    הגב
  2. Tut תגובה מאת:

    25 בספטמבר 2023 אל22:43

    תודה על מתכון מושלם אני צריכה לכתוב לי אותו עשיתי עכשיו ליום כיפור ויצא מושלם רק וטעים!!

    הגב
  3. אורי הררי תגובה מאת:

    4 באוקטובר 2022 אל15:42

    וואי אחת העוגיות ה כי טעימות שאני מכירה

    הגב
  4. Sami תגובה מאת:

    6 באוקטובר 2021 אל18:28

    חולה על העוגיות שלך,יוצאות מהתנור גוטה גוטה גוטה

    הגב
  5. צליל תגובה מאת:

    31 בינואר 2021 אל23:43

    האם אפשר לחתוך את הרולדה ליפני האפיה?אחרי האפיה תמיד נשבר

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 בפברואר 2021 אל10:54

      היי צליל
      אכן בעוגיות האלו רצוי לחתוך לפני האפייה
      כפי שרשום במתכון יש לחתוך לפני האפייה כמעט עד לתחתית (את יכולה לחתוך לגמרי) ולאחר האפייה מחזקים את החיתוך ומפרידים בין העוגיות.
      יום נעים

      הגב
  6. מיכל תגובה מאת:

    25 בינואר 2021 אל19:15

    חייב קינמון בזה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בינואר 2021 אל15:49

      היי
      לא חובה אבל מאוד מוסיף, אין שום בעיה אם לא תשימי.
      יום נעים

      הגב
  7. בר תגובה מאת:

    28 בדצמבר 2020 אל12:10

    ⁹האפ ניתן להכין מקמח כוסמין מלא? אם כן מה צריך לשנות במתכון? או להוסיף

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 בינואר 2021 אל11:33

      היי בר, תודה על התגובה.. העלתי עבורך את המתכון 🙂
      רולדת תמרים מקמח כוסמין

      הגב
  8. גבריאלה תגובה מאת:

    23 בדצמבר 2020 אל16:44

    הי האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס??

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 בדצמבר 2020 אל11:41

      היי גבריאלה
      לא ניסיתי עדיים להמיר לשמן קוקוס אך את בהחלט יכולה לנסות
      יחס ההמרה יהיה 150 גרם שמן קוקוס מוצק שהוא 3/4 כוס
      בהצלחה והמשך יום נעים

      הגב
  9. יורם תגובה מאת:

    18 באוקטובר 2020 אל19:19

    הכנתי 3 רולדות
    1 במילוי קרם שקדים וסילן
    2 במילוי קרם אגוזי לוז ואגוזי מלך
    3 שוקולד השחר ואגוזי מלך וקינמון
    יצא טעייייייייייים

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 באוקטובר 2020 אל21:55

      מושלםםםםם

      הגב
  10. קורל תגובה מאת:

    9 בינואר 2020 אל21:10

    הגיוני שהבצק לא מתוק?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 במאי 2020 אל10:46

      היי קורל
      בוודאי! המילוי מספיק מתוק…
      טעימות מאוד

      הגב
      • אופיר תגובה מאת:

        12 באוגוסט 2020 אל9:11

        היי האם להמיס את החמאה? או להשאיר בחוץ כמה זמן שתתרכך?

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          19 באוגוסט 2020 אל11:34

          היי אופיר
          אין צורך להמיס את החמאה, אפשר להניח אותה בחוץ עד שתתרכך.
          אם אין לך זמן תוכל לחמם במיקרוגל לשניות בודדות בלבד על מנת שלא תהפוך לנוזל.
          יום נעים

          הגב
  11. מעיין תגובה מאת:

    22 בדצמבר 2019 אל9:21

    הכנתי אתמול ויצא מושלם!! מילוי שוקולד ואגוזים, הבצק ממש טוב,תודה רבה

    הגב
    • אורית תגובה מאת:

      18 במאי 2020 אל17:14

      שלום דנה,

      בדרך כלל כשיוצא לי להכין את סוג העוגיות האלה השוקולד פשוט נישפך מהן לתבנית בזמן האפיה, ואפילו יש ריח של שוקולד שרוף כשמוציאים את העוגיות מהתנור….
      את המתכון הספציפי הזה עוד לא ניסיתי…הוא ניראה לי ממש מוצלח והייתי רוצה לנסות אותו, אבל לפני כן רציתי לשאול אם יש פתרון לבעיה הזאת?

      תודה.

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        27 במאי 2020 אל10:24

        היי אורית
        זה מאוד תלוי באיזה שוקולד את משתמשת, בדרכ השוקולש למריחה של שחר או נוטלה וגם צ׳וקטה עושים עבודה נפלאה.
        שימי לב שאת לא מורחת יותר מידי…
        השוקולד לא אמור לנזול החוצה.
        בהצלחה וחג שמח

        הגב
    • רות תגובה מאת:

      6 באפריל 2021 אל20:56

      הי הכנתי את העוגיות ויצאו טעימות מאוד פריכות במיוחד מתכון מצוין לבצק.
      ממש אהבתי את ההסברים המפורטים עם התמונות.
      תודה רבה!!!

      הגב
  12. סימה תגובה מאת:

    8 באוגוסט 2019 אל21:18

    הכנתי עכשיו עים תחליף מרגרינה בשם הטורבינה חברת שמרית יצא מעולה?מתכון טעים במיוחד!!!

    הגב
  13. טל תגובה מאת:

    25 ביוני 2019 אל10:56

    מצכון מעולה וכיפי ברמות. חיסלנו הכל תוך יום אחד! ויש טעם של עוד…
    אני מלאתי בשוקולד לבן עם קוקוס איכותי ושברי לוז(מעין רפאלו) היה חגיגה?

    הגב
  14. שני תגובה מאת:

    18 ביוני 2019 אל21:42

    לא נוהגת להשאיר תגובות, אבל כשיוצא דבר כזה טעים- אי אפשר שלא.
    ממש גרם לי לעצום עיניים בזמן הביס כדי להנות מהמרקם והטעם כמו שהרבה זמן לא קרה לי!!
    תודה תודה, אימצתי!

    הגב
  15. מאיה תגובה מאת:

    11 באוקטובר 2018 אל19:42

    מתכון מעולה, תודה רבה. הורדתי את הקינמון כי אני פחות אוהבת ועדיין יצא מושלם. רול אחד מילאתי בממרח לוטוס, גם אופציה נהדרת.

    הגב
    • אלה תגובה מאת:

      13 במאי 2019 אל8:22

      אליפות, יצא לי ממש ממשטעים. מעדן

      הגב
  16. שירה תגובה מאת:

    30 בספטמבר 2018 אל14:38

    וואוו!
    תקשיבי, אחד העוגיות הביתיות הטעימות אם לא ה…!
    אני חסרת ניסיון בבצקים (לפני כן נסיתי פעמים להכין פיתות )
    המתכון קליל והתוצאה מהממת.
    תודה רבה!!!!! ללקלק את האצבעות (-:

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 באוקטובר 2018 אל12:16

      היי שירה
      תודה רבה לך על תגובה נהדרת, כיף לקרוא.
      חג שמח

      הגב
      • גלית תגובה מאת:

        6 בינואר 2019 אל22:08

        על איזה חום ?

        הגב
        • דנה רביב תגובה מאת:

          13 בינואר 2019 אל11:44

          כתוב בהוראות ההכנה: 180 מעלות
          יום נעים

          הגב
          • לימור תגובה מאת:

            8 באוגוסט 2019 אל12:32

            וואו..מתכון מושלם !!!

  17. נעמי תגובה מאת:

    2 באוגוסט 2018 אל16:33

    ממש טעים אפיתי מלא פריך
    אבל במקרה ניתקלתי במתכון שלך ואמרתי
    חייבת לנסות
    וחייבת לציין שיצא מהממם טעים
    יבורכו הידיים
    אני רק אוסיף אבקת סוכר
    תודה לך נשמה❤❤

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 באוגוסט 2018 אל13:01

      היי נעמי,
      פשוט תענוג לקרוא את ההודעה שלך
      תודה רבה לך

      הגב
    • שרית תגובה מאת:

      25 בנובמבר 2020 אל17:10

      העוגיות נדירות . נמס בפה מתחסל כל פעם שמכינה כבר בפעם הההה…תודה רבה

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        26 בנובמבר 2020 אל10:20

        היי שרית
        שמחה לשמוע… תודה על התגובה
        יום נעים

        הגב
  18. טל תגובה מאת:

    31 ביולי 2018 אל18:47

    מתכון נהדר קודם כל! העוגיות יצאו מעולות אך לדעתי יש צורך בהפחתת כמות השומן! הבצק יצא לי שמנוני במיוחד ולא הבנתי את תכלית הוספת השמן פרט לחמאה עצמה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 באוגוסט 2018 אל14:33

      היי טל
      תודה על התגובה
      אפנה את תשומת ליבי ואנסה לבדוק את המתכון עם פחות שומן…
      יום נעים

      הגב
  19. מיכל תגובה מאת:

    23 ביולי 2018 אל11:44

    וואווו מתכון מנצחחחחח מזכיר לי אמא שלי שכל פעם מכינה את העוגיות האלו.
    והילדים שלי החמיאו בטירוףף .תודה רבההה .
    המתכון נכנס לספר המתכונים המיוחדיםם שלי.

    הגב
  20. אבג תגובה מאת:

    16 בפברואר 2018 אל16:46

    מכין את העוגיות כבר בפעם החמישית
    מתכון מצוין!

    הגב
  21. דליה תגובה מאת:

    1 בפברואר 2018 אל14:22

    לא צריך ביצים ?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בפברואר 2018 אל9:44

      היי דליה
      אין צורך בביצים
      יום נעים

      הגב
  22. נעמי תגובה מאת:

    26 בינואר 2018 אל2:57

    אני מתגוררת בארה"ב עשיתי את העוגיות האלה לחברים לעבודה וכולם התלהבו מהעוגיות, הם אמרו שהם טעימות כמו עוגיות של הקונדיטוריות הטובות ביותר. הצטרכתי להכין עוד כי רצו עוד. הוספתי מעט מיץ תפוזים במקום מים. למילוי השתמשתי בממרח של השחר (שלמרות שהוא בעצם יבוא פה בארה"ב אני קונה אם אפשר רק כחול- לבן), הוספתי אגוזים לממרח השוקולד

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בינואר 2018 אל8:36

      היי נעמי
      מאוד מחמם את הלב לקרוא את התגובה שלך…
      תודה רבה!

      הגב
  23. שיר תגובה מאת:

    23 בינואר 2018 אל12:05

    שלום,
    האם ניתן להקפיא חלק מהעוגיות אחרי שהן כבר מוכנות?
    והאם יש אפשרות להוריד בכמות המרגרינה-להמיר בשמן?

    תודה רבה!!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בינואר 2018 אל8:46

      היי שיר
      לא ניתן להפחית מכמות החמאה, לחמאה/מרגרינה יש מרקם שגורם לעוגיה להיות מאוד פריכה ונמסה בפה, השמן לא יכול להחליף זאת.
      יום נעים

      הגב
  24. ניצן תגובה מאת:

    23 בדצמבר 2017 אל15:04

    חייבת לציין שניסיתי הרבה מתכונים של הטוגיות הללו. המתכון הזה הכי טעים לילד ולבעלי. ממש מוצלח! תודה לך

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בדצמבר 2017 אל10:32

      היי ניצן תודה רבה על תגובתך.
      מאוד שמחתי לקרוא.
      יום מקסים

      הגב
  25. יובל תגובה מאת:

    20 בנובמבר 2017 אל19:35

    היי. כמה עוגיות יוצא מבחינת כמות?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בדצמבר 2017 אל11:17

      היי יובל,
      כ-60 עוגיות
      המשך יום מקסים

      הגב
  26. מורן תגובה מאת:

    27 באוקטובר 2017 אל15:30

    היי,
    האם נשמע טוב שילוב של נוטלה וקוקוס?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      8 בנובמבר 2017 אל16:08

      היי מורן
      זה נשמע מוששששללללםםםם
      ספרי לנו איך יצא.

      הגב
  27. נטלי תגובה מאת:

    9 באוקטובר 2017 אל19:08

    היי 🙂

    רציתי לשאול אם אכן הכוונה לכוס שלמה של סוכר וניל ולא לכפית\כף? הרי הממרח מתוק…

    תודה מראש יקירתי,המתכונים שלך משהו משהו

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 באוקטובר 2017 אל13:59

      היי נטלי
      אכן לא משתמשים בכוס של סוכר וניל אלא בשקית, הסוכר מגיע באריזות קטנות של 10 גרם.
      תודה רבה על התגובה, חידדתי את המתכון…
      יום מקסים

      הגב
  28. יעל תגובה מאת:

    8 בפברואר 2017 אל10:58

    האם אפשר להקפיא את הבצק לשימוש עתידי? אם כן, האם להקפיא לפני המילוי או אפשר גם אחרי?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      17 בפברואר 2017 אל16:53

      היי יעל,
      אין שום בעיה להקפיא את הבצק.
      מומלץ להקפיא אותו לאחר הרידוד ומריחת המילוי מאחר ואם תצטרכי להפשיר ואז לרדד יהיה לך קשה יותר לעבוד איתו.
      יום מקסים

      הגב
  29. אורי תגובה מאת:

    3 בינואר 2017 אל7:16

    מתכון מעולה. רב גוני מבחינת אפשריות המלית. טעים מאד מאד. כל הכבוד.

    הגב
  30. דנה תגובה מאת:

    4 בדצמבר 2016 אל12:03

    יצא מדהים תודה רבה על המתכון!

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      8 בדצמבר 2016 אל11:10

      היי,
      תודה רבה על התגובה…
      המשך יום מקסים.

      הגב
  31. שרה פיני תגובה מאת:

    16 בנובמבר 2016 אל15:13

    לא רשמת אבקת סוכר שמפזרים על העוגה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      18 בנובמבר 2016 אל10:34

      היי שרה,
      תודה על תגובתך, המתכון עודכן
      שבת שלום

      הגב
  32. אידית תגובה מאת:

    20 בפברואר 2016 אל21:44

    דנה שבוע טוב,תודה על מתכון מעולה!!!!!
    בצק נהדר,עוגיות פריכות וטעימות מאוד.
    מומלץ.
    יישר כוח!

    הגב
  33. אידית תגובה מאת:

    15 בפברואר 2016 אל20:08

    דנה שלום,עם איזו כוס ניתן להשתמש?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 בפברואר 2016 אל21:51

      היי אידית, תמיד באפייה אנו נשתמש בכוסות מדידה המיועדות למדידת חומרים יבשים או כוס/כד מדידה המיועד למדידת נוזלים.
      במידה ואין לך את יכולה להשתמש בכוס לשתייה חמה שבה בדרך כלל שותים נס קפה…
      על מנת לקבל תוצאה מושלמת אני ממליצה לך לרכוש סט כוסות וכפות מדידה, העלות היא ממש זולה ומשתלמת, יש בארץ במגוון חנויות ושווקים ויש באיביי במחיר 10-22 ש״ח
      בהצלחה והמשך ערב נעים.

      הגב
  34. אורטל תגובה מאת:

    17 בינואר 2016 אל15:04

    היוש.. רשום במצרכים אבקת אפייה ובאופן ההכנה לא. אז לשים או לא לשים?
    תודה 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      20 בינואר 2016 אל19:58

      היי אורטל, אכן מתשמשים באבקת אפייה.
      המתכון עודכן.
      תודה…
      חום מקסים.

      הגב
  35. גלית תגובה מאת:

    29 בנובמבר 2015 אל18:44

    היי,אני באמצע ההכנה של עוגיות רולדה וניתקעתי בלי סוכר וניל. מה עושים?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      30 בנובמבר 2015 אל9:50

      היי גלית,
      ניתן להחליף בכפית תמצית וניל וכפית סוכר. במידה ואין לך תמצית וניל תוכלי להכין את העוגיות ללא וניל (סוכר וניל תורם בעיקר לריח) אבל תוסיפי כפית סוכר.

      הגב
  36. ליאת חיים תגובה מאת:

    22 באוקטובר 2015 אל7:19

    הממרח תמרים שלי מאוד קשיח ולא ניתן למריחה על הבצק. זה מין סוג כזה (אני גרה בחול זה לא הממרח הישראלי) איך אני מדללת אותו שיהיה נעים לעבודה? תושה מראש.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      23 באוקטובר 2015 אל9:11

      היי ליאת, תוכלי לחמם מעט את הממרח עם מים חמים כדי שיתרכך.
      דרך נוספת היא לחמם אותו במחבת על להבה נמוכה מאוד עם מעט שמן.
      במידה והוא עדיין לא ניתן למריחה תוכלי לקחת מעט מהממרח ולרכך אותו בידיים ואז לשטח ולהניח על הבצק.
      מקווה שעזרתי…
      יום מקסים.

      הגב
  37. הילי תגובה מאת:

    9 באוקטובר 2015 אל0:02

    היי דנה, עכשיו אני מכינה את העוגיות והבצק יצא לי טיפה שומני זה בסדר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      9 באוקטובר 2015 אל0:03

      היי הילי,
      זה בסדר אם הבצק יצא לך קצת שומני, רק פזרי מעט קמח על משטח העבודה שלך כדי שהבצק לא ידבק.

      הגב
  38. טל תגובה מאת:

    21 באוקטובר 2014 אל15:36

    שלום,

    העוגיות יוצאות ממש טעימות! האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מלא? ואם כן האם הכמויות צריכות להשתנות?

    תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      22 באוקטובר 2014 אל10:50

      היי טל, לא ניסיתי להמיר את הקמח לקמח מלא, תוכל לנסות אך לדעתי תצטרך להוסיף יותר מים לבצק מאחר וקמח מסוג זה דורש יותר נוזלים.
      בהצלחה ויום טוב.

      הגב
  39. ליאת אלעד תגובה מאת:

    3 באוקטובר 2014 אל13:11

    היי דנה מה שלומך?
    הכנתי את העוגיות רולדה הפריכות שלך, יצאו מושלמות!
    המתכון כל כך ברור והתמונות שאת שמה עוזרות לוודא איך צריך להראות כל שלב.
    הטעם נהדר, בחרתי למלא עם תמרים וקינמון.
    נתתי לחברה טובה והיא לא האמינה עד כמה היה טעים.

    תודה רבה לך!

    הגב
  40. פולינה תגובה מאת:

    11 באפריל 2014 אל20:21

    דנה! תודה רבה לך על המתכונים! העוגיות יצאו סוף הדרך! המתכונים שלך זה משהו משהו – פשוט וטעים!

    הגב
  41. קרין תגובה מאת:

    5 במרץ 2014 אל19:24

    לדנה היי זאת הפעם הראשונה שנכנסתי לאתר שלך וניסיתי את העוגיות רולדה פריכות יצא שחבל על הזמן ואציין גם שקרצתי עיגולים ועשיתי אוזני המן נרשמה התלהבות. עכשיו אני בטוחה שכל המתכונים מוצלחים. יישר כוח.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      6 במרץ 2014 אל12:49

      היי קרין, אני מאוד שמחה לשמוע.
      שיהיה לך יום מקסים וחג שמח!

      הגב
  42. ליאת ישורון תגובה מאת:

    18 בנובמבר 2013 אל17:47

    עוגיות מצוינות בכלל האתר שלך מדהים לטעמי קצת יותר מידי פריכות מה ניתן לעשות בכדי שיצאו קצת יותר קשות ?

    הגב
  43. osher תגובה מאת:

    10 בינואר 2013 אל17:46

    אני אוהב מאוד את העוגה הזאת אני אוכל כל יום 3 חתיכות אני מחפש את המתכון סוף סוף מצאתי הופה גמגם סטייל

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים