• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגות מנומרות – קינוח טעים שגם נראה טוב

7 בנובמבר 2012 by דנה רביב 9 תגובות

עוגות מנומרות – השבוע ביקרה אותי גיסתי ורציתי להכין לה עוגות אישיות כקינוח מתוק לאחר הארוחה, מכיוון שגיסתי אלרגית ללקטוז היה לי מאוד חשוב שהעוגות יהיו קלילות ופרווה כמובן. (כדי שכולם יוכלו להנות).
עוגות מנומרות קיבלו את שמם בגלל שהם מכילים פצפוצי שוקולד שנמסים לחלוטין באפייה ומשאירים כתמים זעירים ומתוקים בעקבותם, מה שנותן לעוגה מראה מנומר.
כדי להגיע לקלילות מושלמת ולתת לעוגה טעם מיוחד הוספתי רסק תפוחים שגורם לעוגות לצאת עסיסיות ורכות מאוד, אל תחששו מרסק התפוחים.. הטעם מתמזג בצורה מושלמת עם השוקולד ויוצר טעם חדש וטעים.
זהירות העוגות הללו ממכרות!!

הדפסה
מתכון לעוגות מנומרות
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 20
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  20 דקות
זמן כולל:  30 דקות
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • ½ כוס רסק תפוחים (הכי פשוט שתמצאו בעמדת קופסאות השימורים בסופר)
  • ½ כוס שמן
  • ½ 1 כוסות קמח תופח
  • ⅓ כוס פצפוצי שוקולד (סוכריות לקישוט עוגה בטעם שוקולד)
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה טרפו את הביצים, הסוכר והסוכר וניל. הוסיפו את השמן ורסק התפוחים וערבבו עד לאיחוד המרכיבים.
  3. הוסיפו את הקמח וערבבו רק עד שהתערובת אחידה.עוגות אישיות מנומרות - הכנה
  4. את פצפוצי השוקולד שימו בצלחת קטנה עם חצי כפית קמח (הקמח ימנע מהשוקולד לשקוע לתחתית)
  5. את תערובת השוקולד הוסיפו לבלילה ובחשו בעדינות רק עד שהם נבלעים פנימה.
  6. צקו לתבניות שקעים מרופדות בניירות אפייה קטנים (מנג'טים), אני משתמשת בכף גלידה וכך כולם זהים בגודלם.
  7. הכניסו לתנור למשך 18-20 דקות
  8. העוגות מזהיבות מעט וקיסם שננעץ במרכז יצא יבש.
  9. בתאבון!
3.1.09

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:עד חצי שעה הכנה, עוגה, עוגות בחושות, פרווה, קאפקייקס

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. ?שירן תגובה מאת:

    21 באוגוסט 2016 אל9:49

    היי
    תודה על המתכון
    האם אפשר להשתמש בקמח מלא ?
    האם צריך להוסיף אבקת אפיה?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      23 באוגוסט 2016 אל10:17

      היי שירן, על מנת להמיר קמח רגיל בקמח מלא יש להוסיף נוזלים ולשנות מעט את זמן האפייה…
      צריך לנסות ואז אדע בצורה מדוייקת יותר. כמובן שתוכלי לנסות בעצמך ולעדכן אותנו…
      יום מקסים.

      הגב
  2. אורית אפטר תגובה מאת:

    16 באוקטובר 2014 אל17:13

    שלום רב האם במקום רסק תפוחים ניתן להשתמש במיץ תפוזים או משהו אחר שיהיה פרווה .

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      16 באוקטובר 2014 אל19:46

      שלום אורית,
      אם אין לך רסק תפוחים ניתן להחליף בחצי כוס מיץ תפוזים.

      הגב
  3. חגית תגובה מאת:

    4 באוגוסט 2014 אל18:19

    האם אפשר להכין את המתכון כעוגה ולא קאפקייקס?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 באוגוסט 2014 אל21:41

      היי חגית, אפשר להכין כעוגה. זמן האפייה יתארך לכ-30 דקות ולכן עליך לבדוק בעזרת קיסם או שיפוד את מרכז העוגה…
      ערב טוב.

      הגב
  4. SHILA תגובה מאת:

    13 בספטמבר 2013 אל2:25

    שלום לדנה! הכנתי את המאפינס המנומרות והוספתי קצת קינמון . משום מה לא יצאו לי מנומרות ושמתי את השוקולד צ'יפס עם הקמח לא יצאו מנומרות אבל יצאו ממש טעימות לארוחה המפסקת תודה shila

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 בספטמבר 2013 אל10:44

      היי שילה, השוקולד שבו משתמשים הוא פתיתים קטנים שמוכרים בקופסא כמו הסוכריות הקטנות שמפזרים על עוגה ולא שוקולד צ'יפס, הם לא אמורים לשקוע אך אני שמחה שבכל זאת נהנת מהמתכון…
      גמר חתימה טובה.

      הגב
  5. לימור תגובה מאת:

    4 בינואר 2013 אל8:00

    מוצלחות מאוד ! ניתן גם להקפיא

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים