• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגיות שוקולד צ'יפס

29 באוקטובר 2012 by דנה רביב 8 תגובות

עוגיות שוקולד צ'יפס טובות הן העוגיות הכי טעימות שיש, כדי להגיע למתכון טוב צריך הרבה נסיונות והטעם משתנה בהתאם לכמות ולסוג המרכיבים.
המתכון שלי יאפשר לכם להכין עוגיות שוקולד צ'יפס אמריקאיות אמיתיות… מרקם העוגייה רך (chewy) ומתוק ויהיה מוכר לכל מי שטעם עוגיית שוקולד צ'יפס בארצות הברית.

אם אתם אוהבים עוגיות שוקולד צ׳יפס שמנמנות ומושחתות יותר לחצו כאן למתכון.

הדפסה
מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  15 דקות
זמן בישול:  12 דקות
זמן כולל:  27 דקות
מרכיבים
  • 120 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ 1 כוסות קמח רגיל
  • 1 כוס סוכר חום כהה
  • ¾ כוס שוקולד צ'יפס
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף דבש
  • ¼ כפית מלח
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 190 מעלות.
  2. הכינו מיקסר עם וו גיטרה (ישנם שלושה חלקים: מקציף, וו לישה שנראה כמו קרס והשלישי השטוח שנקרא גיטרה).
  3. בתוך הקערה ערבבו את החמאה והסוכר למשך דקה.
  4. הוסיפו דבש, תמצית וניל וביצה וערבבו למשך דקה נוספת.
  5. (יש לגרד בעזרת מרית את החמאה שנדבקת בתחתית הקערה לפני הוספת המרכיבים).
  6. בקערה נפרדת נפו את החומרים היבשים: קמח, מלח ואבקת אפייה והוסיפו לתערובת החמאה.
  7. ערבבו רק עד שהקמח נעלם לתוך החמאה והוסיפו את השוקולד, לאחר ערבוב קצר נוסף הבצק מוכן.
  8. רפדו תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף הכינו כדורים זהים והניחו אותם מרווחים בתבנית.
  9. הכניסו את התבנית לתנור ואפו למשך 10-12 דקות ולא יותר, העוגיות יוצאות מהתנור מעט רכות אך מתקשות לאחר שמתקררות.
  10. את העוגיות אפשר לאכול רק לאחר שהן מצטננות לגמרי.
  11. בתאבון!
הערות
עוגיות שוקולד צ'יפס - מיקום העוגיות בתבניתכדי להכין עוגיות זהות בגודלן וללא מאמץ, אפשר להשתמש בכף גלידה עם הלחצן שמשחרר את תוכן הכף.. כך ניתן להכין עוגיות זהות בגודלן ולהימנע מלגעת בבצק.
3.5.3251

תמונות הכנה – עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס - הכנת הבצק
עוגיות שוקולד צ'יפס - הכנת הבצק
עוגיות שוקולד צ'יפס - מיקום העוגיות בתבנית
עוגיות שוקולד צ'יפס

מתוייק תחת: עוגיות מתוייג כ:מנה מיוחדת, עד חצי שעה הכנה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. שלי תגובה מאת:

    28 בדצמבר 2018 אל9:52

    עושה את המתכון שלך כבר שנתיים כל שבועיים מחדשת את המלאי… הכי קרוב לשוקולד צ'יפס המקורי והאהוב.
    תודה??????

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 בינואר 2019 אל11:49

      היי שלי
      תודה רבה על תגובתך
      שבוע טוב

      הגב
  2. טלי תגובה מאת:

    26 ביולי 2017 אל19:23

    הי…מה קוטר מומלץ שך כף הגלידה כדי שהעוגיות לא יצאו ענקיות? תודה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      27 ביולי 2017 אל14:08

      היי טלי, אני משתמשת בקוטר סטנדרטי של כ-5 ס״מ והעוגיות יוצאות בגודל המסורתי כמו הקנויות.
      את יכולה לעשות כדורים קטנים יותר ולהפחית מזמן האפייה.
      יום מקסים

      הגב
  3. אלומה תגובה מאת:

    24 באוקטובר 2013 אל19:20

    הכנתי היום את העוגיות והן יצאו מדהימות בטעמן!
    תודה רבה 🙂

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      24 באוקטובר 2013 אל19:34

      תודה אלומה, אני מאוד גאה בעוגיות שוקולד צ'יפס הללו 🙂 סוף שבוע נעים!

      הגב
  4. נורית תגובה מאת:

    3 במאי 2013 אל17:34

    סוף סוף מתכון מנצח ממש טעם כמו בארה"ב , הכנתי כמות כפולה , בטעות נשפך יותר מדי וניל ששיבח את הטעם, מומלץ לגלגל כדורים קטנים ביד משומנת או רטובה במעט מים , יצאו 4 תבניות נאות וטעימות

    הגב
  5. מיכאל תגובה מאת:

    21 בדצמבר 2012 אל11:53

    מתכון מעולה, העוגיות יוצאות טעימות מאוד, מומלץ ביותר.

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים