• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגות נוטלה

19 בנובמבר 2012 by דנה רביב 2 תגובות

שילוב של ממרח שוקולד נוטלה בתוך עוגה, לא צריך להיות גאון כדי לדעת שהטעם אדיר!
מתכון קליל ביותר שאי אפשר לטעות בו.

הדפסה
מתכון לעוגות נוטלה
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 22
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  20 דקות
זמן כולל:  30 דקות
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¾ כוס שמן
  • 1 מיכל שמנת חמוצה (לגרסת הפרווה ניתן להחליף בחצי כוס מיץ תפוזים)
  • ½ 1 כוסות ועוד כף קמח תופח
  • 2 כפות גדושות ממרח נוטלה (לחמם 10 שניות במיקרוגל כדי לרכך מעט את השוקולד)
  • לגרסת המבוגרים: מעט אגוזי לוז קצוצים...
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  2. ערבבו את הסוכר, הביצים, השמנת והשמן עד לתערובת אחידה.
  3. הוסיפו את הקמח ובחשו עד שמתקבלת בלילה ללא גושים.
  4. זלפו מלמעלה את השוקולד ובעזרת כף בתנועות קיפול עדינות צרו תערובת משויישת כמו בעוגת שיש.
  5. אל תערבבו יותר מידי כי המטרה היא להרגיש גושים של שוקולד בתוך העוגה.
  6. מזגו את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת בניירות אפייה ובזקו מעל מעט אגוזים.
  7. אפו למשך 18-20 דקות.
  8. העוגות מזהיבות מעט בצדדים אך נשארות בהירות. (הכי בטוח לבדוק עם קיסם).
  9. אצלי אוכלי אותן חמות מהתנור...
  10. בתאבון!
הערות
הכי כדאי לצקת את התערובת לתבנית בעזרת כף גלידה קפיצית וכך לא מלכלכים והעוגות יוצאות זהות בגודלן. לפני שמכניסים את העוגות לתנור ניתן לזלף ממש מעט של שוקולד נוטלה מעל ואז לאפות.
3.2.1682

 

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:עד חצי שעה הכנה, עוגות בחושות, קאפקייקס

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. עדי תגובה מאת:

    1 ביוני 2013 אל7:31

    אם אני רוצה להכין בתבנית ולא עוגות אישיות איזה גודל תבנית?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      1 ביוני 2013 אל9:39

      היי עדי, כדי להחליף לתבנית גדולה יותר תוכלי להשתמש בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק.
      אל תשכחי לשמן מעט בתרסיס שמן לפני שאת יוצקת את בלילת העוגה… עוד טיפ קטן: לפני שאת מכניסה את העוגה לתנור כדאי לזלף מעל לעוגה עוד שוקולד לקישוט שיקנה לעוגה עוד טעם מיוחד של שוקולד. מומלץ בחום!

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים