• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

שווארמה

15 בינואר 2014 by דנה רביב 2 תגובות

שווארמה ביתית  היא מנה שאפשר להכין במהירות ובקלות. אני מכינה את שווארמה על ידי שילוב של שווארמה הודו ורצועות  של חזה עוף והתוצאה תמיד מוצלחת.
המנה הפשוטה הזו אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד! הכינו את הבשר ותבלו או אותו כאשר הוא טרי (לא מופשר) ותוכלו להקפיא בקופסא אטומה, רק מפשירים ומטגנים.
אין יותר קל מזה…

הדפסה
שווארמה
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 6
זמן הכנה:  20 דקות
זמן בישול:  15 דקות
זמן כולל:  35 דקות
מרכיבים
  • 1 יחידה של שווארמה הודו- בערך 700 גרם (השם המלא: בשר הודו אדום נקבה)
  • 1 חזה עוף
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • ⅓ כפית כמון
הוראות הכנה
  1. פורסים את נתחי ההודו וחזה העוף לפרוסות דקות מאוד (כמו שווארמה) ומניחים בקערה גדולה.
  2. מערבבים את התבלינים עם השמן בקערה קטנה.
  3. יוצקים את תערובת השמן עם התבלינים מעל לנתחי השווארמה ומערבבים היטב כדי שכל התבלינים יטמעו בבשר. (ניתן לאחסן בקופסא אטומה במקרר עד לטיגון ניתן לשמור במקרר למשך הלילה).
  4. מחממים מחבת גדולה ורחבה או ווק על להבה גבוהה מאוד.
  5. יוצקים 3-4 כפות שמן למחבת ומעבירים את נתחי השווארמה לטיגון. במידה ומשתמשים במחבת רצוי לטגן חצי מהכמות ולאחר מכן את החצי השני כדי לשמור על חום גבוה.
  6. מקפידים לערבב רוב הזמן עד שהשווארמה מוכנה. כ-10 דקות, תלוי בכמות הבשר במחבת.
  7. מעבירים לצלחת הגשה.
הערות
ניתן לחתוך ולתבל את הבשר כאשר הוא טרי לפני ההקפאה ולאחסן במקפיא. פשוט מפשירים ומטגנים.
3.3.3077

תמונות הכנה

שווארמה - חיתוך הבשר
חיתוך הבשר
שווארמה - ערבוב הטבלינים
ערבוב הטבלינים
שווארמה - ערבוב הבשר עם הטבלינים
ערבוב הבשר עם הטבלינים
שווארמה - טיגון השווארמה
טיגון השווארמה

מתוייק תחת: עוף ובשר מתוייג כ:ארוחת צהריים, יום כיפור, כשר לפסח, עד חצי שעה הכנה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. באבי דניאלה תגובה מאת:

    20 באוגוסט 2014 אל10:23

    דנה שלום ישר כוח על המתכונים הנהדרים, כל מתכון מעורר בי חשק להכין אותו וכל הכבוד על הצילומים בתהליך ההכנה.

    נהנית מאוד מהאתר ולומדת המון!!!

    תודה
    דניאלה

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      21 באוגוסט 2014 אל10:31

      היי דניאלה, תודה רבה על התגובה מחממת הלב שכתבת…
      אני שמחה לשמוע.
      יום נפלא.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים