• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגיות שוקולד צ׳יפס לבן

10 בינואר 2021 by דנה רביב תגובה אחת

העוגיות האלו מושכות לנו את המבט תמיד באיזור המאפים בסופר ובמאפיות… עוגיות שוקולדיות שחורות עם שוקולד צ׳יפס לבן!
הודות לשילוב מושלם בין סוכר לבן וסוכר חום העוגיות במרקם רך במרכז וקריספי בצדדים,
את הצבע העמוק שלהן הן מקבלות מהקקאו ואת הרכות שלהן ממעט דבש.
מתכון קל ופשוט להכנה של צנצנת מושלמת של עוגיות שוקולד צ׳יפס בריח שוקולד ממכר.


הדפסה
עוגיות שוקולד צ׳יפס לבן
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  15 דקות
זמן בישול:  10 דקות
זמן כולל:  25 דקות
מרכיבים
  • 120 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח רגיל
  • ⅓ כוס קקאו
  • ¾ כוס סוכר חום כהה- לא בהיר
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ 1 כפות דבש
  • ¼ כפית מלח
  • 1 חבילת שוקולד לבן קצוץ (אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס)- 100 גרם
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 190 מעלות.
  2. מכניסים לקערה בינונית את החומרים היבשים: קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה ומניחים בצד.
  3. הכינו מיקסר עם וו גיטרה (ישנם שלושה חלקים: מקציף, וו לישה שנראה כמו קרס והשלישי השטוח שנקרא גיטרה).
  4. ניתן גם להכין בצורה ידנית עם כף עץ.
  5. בתוך הקערה ערבבו את החמאה, סוכר לבן וסוכר חום למשך דקה, עד לתערובת אחידה.
  6. הוסיפו דבש, תמצית וניל וביצה וערבבו למשך דקה נוספת. (יש להוריד בעזרת מרית את החמאה שנדבקת בתחתית הקערה לפני הוספת המרכיבים).
  7. מוסיפים את החומרים היבשים (קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה).
  8. ערבבו רק עד שהקמח נעלם לתוך החמאה והוסיפו את השוקולד, לאחר ערבוב קצר נוסף הבצק מוכן.
  9. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית הכינו כדורים זהים והניחו אותם מרווחים בתבנית.
  10. לוחצים מעט כדי לשטח טיפה את פני העוגייה (לא יותר מידי כדי שלא ישטחו מידי).
  11. מכניסים את התבנית לתנור ואופים למשך 10 דקות ולא יותר, העוגיות יוצאות מהתנור מעט רכות אך מתקשות לאחר שמתקררות.
  12. לאחר 5 דקות העוגיות מתחילות להתייצב וכדאי להעביר אותן על גבי רשת כדי שיתקררו גם בתחתית.
  13. את העוגיות אפשר לאכול רק לאחר שהן מצטננות לגמרי.
  14. בתאבון!
3.5.3251

 

מתוייק תחת: עוגיות מתוייג כ:יום הולדת, ליד הקפה, מתאים להכנה עם ילדים

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. ים תגובה מאת:

    18 בינואר 2021 אל14:37

    נראה מעולה!! אכין מחר ?

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים