• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

נאגטס

4 בדצמבר 2020 by דנה רביב 2 תגובות

נאגטס נמנה בין המאכלים האהובים ביותר על ילדים ואחת לתקופה כיף לגוון את ארוחת הצהרים עם מנה כיפית שגם ממש פשוט להכין בבית.
היתרון הגדול של נאגטס ביתי מול נאגטס שקונים ברשתות המזון המהיר, הוא שאתם יודעים בדיוק מה מכילה תערובת הבשר (ללא חומרים משמרים או חומרים מעובדים).
למי שמעדיף להימנע מטיגון, יכול בקלות לאפות בתנור.

מתכון מצולם


הדפסה
נאגטס
מאת: דנה רביב
מרכיבים
לתערובת העוף:
  • 500 גרם חזה עוף טחון
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית אבקת שום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
לציפוי:
  • ½ 1 כוסות קמח
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית אבקת שום
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה פפריקה
  • ביצה
  • ½ כוס מים
הוראות הכנה
הכנת תערובת הנאגטס:
  1. מערבבים את חזה העוף הטחון עם כל התבלינים עד לתערובת אחידה ומניחים בצד.
  2. טורפים את הביצה עם המים בקערה מעט עמוקה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח עם תבלינים.
  4. מניחים קערית קטנה עם מעט שמן על מנת לשמן את הידיים כדי שהתערובת לא תדבק.
טיפ חשוב!!!- שימרו על יד אחת לתערובת הקמח ויד אחת לתערובת הביצה כדי למנוע הצטברות של הציפוי על הידיים.
הכנת הנאגטס:
  1. לוקחים מעט מתערובת העוף (בערך חצי כף) מעצבים טיפה ומניחים בביצה (אין חשיבות לצורה).
  2. מעבירים לתערובת הקמח ומצפים, מנערים את השאריות של הקמח העודף.
  3. מעבירים שוב לתערובת הביצה ושוב לקמח.
טיפ לטיגון- תוכלו להכין את כל הנאגטס לאחר הציפו ולהניח במגש ולאחר מכן רק לטגן את כולם.
  1. יוצקים שמן עמוק לסיר טיגון ומחממים על להבה בינונית גבוהה- שימו לב שאם השמן יהיה חם מידי הנאגטס לא יתבשלו בפנים ולכן יש להזיז אותם מידי פעם ולהפוך כדי שיתבשלו בצורה אחידה.
  2. לאחר הטיגון מעבירים לרשת או נייר סופג כדי להסיר את עודפי השמן.
3.5.3251

 

מתוייק תחת: עוף ובשר מתוייג כ:אהוב על ילדים, ארוחת צהריים

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. כינרת תגובה מאת:

    15 בינואר 2021 אל9:34

    הילדים השתגעו על זה! וממש פשוט להכין. תודה על עוד מתכון מושלם דנה.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      15 בינואר 2021 אל10:53

      היי כנרת
      וואו איזה כיף לשמוע! תודה על התגובה הנפלאה!
      שבת שלום

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים