עוגיות קינמון פשוטות וקלות מאוד להכנה!
כאלו מושלמות ופריכות שאי אפשר לעמוד בפניהן…
מכינים אותן מהר מאוד מבצק עלים וסוכר ובצ׳יק יש לנו צנצנת מלאה ומתוקה!
אפשר ומומלץ לעטוף בשקית צלופן עם סרט יפה ולתת במתנה לקרובים שלכם, אין אחד שלא יתמכר!
מרכיבים
- 1 jחבילה בצק עלים חמאה - מופשר (לגרסת הםרווה ניתן להמיר בבצק פרווה) כ-600 גרם
- ½ כוס סוכר חום (ניתן להמיר בלבן)
- ½ כוס סוכר לבן
- 1 כפית גדושה קינמון
הוראות הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מערבבים את הסוכר החום והלבן עם הקינמון ומניחים בצד
- פותחים את הבצק ומחלקים ל-2 (בכל פעם עובדים עם חלק אחד)
- מפזרים מעט סוכר על המשטח ומניחים את הבצק מעל.
- מפזרים מחצית מכמות הסוכר בצורה אחידה ומרדדים בעזרת מערוך כדי שהסוכר יחדור לתוך הבצק.
- בעזרת גלגלת או סכין חדה חותכים לרוחבו במרכז ואז לרצועות דקות לאורך (כ-15 ס״מ אורך על 2 ס״מ רוחב)
- לוקחים בזהירות כל רצועה ומסובבים מעט כמו בורג.
- מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים למשך 15-20 דקות עד שהמקלות זהובים.
כתיבת תגובה