גלידה ביתית

גלידה ביתית מושלמת! בלי מכונת גלידה או מכשיר מסובך אחר, מכילה 2 מרכיבים בלבד!!!
עבודה קלה של מספר דקות ויש לכם גלידה ביתית נהדרת ללא חומרים משמרים.
ממליצה להכין תערובת לבסיס הגלידה ולחלק ל-2 טעמים שונים, פשוט מוסיפים תוספות לפי מה שאוהבים.
אצלי האוראו לוקח ובגדולללל

תהנו!

גלידה ביתית
מאת:
מרכיבים
  • ½ 2 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה (כ-600 מי״ל)
  • 1 קופסאת שימורים של חלב מרוכז (390 גרם)
תוספות לדוגמא:
  • כפית גדושה מחית וניל אמיתית
  • 200 גרם פירורי עוגיות אוראו ללא הקרם
  • שוקולד נוטלה+אגוזים
  • שקדים קלויים
  • מחית פסטוק
  • מחית תותים/מנגו/אננס וכו...
הוראות הכנה
  1. מקציפים שמנת מתוקה למשך 2-3 דקות עד לקבלת קצפת רכה אך יציבה
  2. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים שוב לעוד 1-2 דקות לקבלת קצפת יציבה.
  3. מקפלים לתוך התערובת את התוספות שרוצים (ניתן לחלק את התערובת)
  4. מעבירים לכלי אטום (רצוי מזכוכית).
  5. שומרים במקפיא למשך לילה לפחות לפני ההגשה.

תמונות הכנה





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *