• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגיות קשקבל

7 בפברואר 2017 by דנה רביב 3 תגובות

עוגיות קשקבל הן עוגיות עדינות מאוד בטעמן למרות הגבינה שהן מכילות, הן נמסות בפה באעם עדין ומעט מלוח…
מתאימות לצד קפה או תה אך אני בעיקר מגישה אותן לצד יין אדום יבש בערב גבינות מפנק…
ניתן להקפיא אותן בכל שלב: מקפיאים את הגליל לפני אפייה וכשרוצים לאפות מניחים לו להתרכך מעט ופורסים.
אפשר להקפיא לאחר שפורסים ואז רק אופים, כמובן שאין שום בעיה להקפיא לאחר אפייה בקופסא אטומה.
חייבת להזהיר אתכם, הן ממכרות מאוד!

הדפסה
עוגיות קשקבל
מאת: דנה רביב
מרכיבים
  • 200 גרם חמאה רכה (בטמ״פ החדר)
  • 6 כפות מים
  • ½ כפית מלח
  • 2 כוסות גבינת קשרבל מגוררת בפומפיה דקה- כ-200 גרם
  • ½ 2 כוסות קמח רגיל
הוראות הכנה
  1. מניחים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים על לקבלת בצק אחיד.
  2. חוצים את הבצק לשני חלקים.
  3. כל חלק מגלגלים לגליל ארוך וצר
  4. מפזרים על משטח העבודה מעט שומשום, קצח או פרג לפי מה שאוהבים.
  5. מגלגלים את הגליל על המשטח כדי שהשומשום ידבק אליו.
  6. עוטפים את הגליל בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה כדי שיתמצק מעט ויהיה ניתן לחתוך ממנו עוגיות.
  7. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  8. לאחר הקירור מסירים את הניילון מהגליל ובעזרת סכין חדה חותכים פרוסות בעובי של 4-5 מ״מ.
  9. מניחים את העוגיות על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  10. אופים למשך 15-20 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
  11. מניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין (הן רכות עשהן חמות)
3.3.3077

מתוייק תחת: עוגיות

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. עילי תגובה מאת:

    8 באוקטובר 2018 אל22:01

    דנה יקירתי,כמה עוגיות (בגודל שבצילום בערך)יוצאות מהמתכון? תענוג לקרוא ולהכין את המתכונים שלך!רק….יעזור מאד(לפחות לי…) לדעת כמה יוצא מכל מהמתכונים הנפלאים האלה…☺ בתודה מראש,עילי.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      13 באוקטובר 2018 אל11:40

      היי עילי
      תודה רבה על תגובתך
      כמות העוגיות תלויה בעובי שטת חותכת, לי יוצא בסביבות 40-50 יחידות
      יום נעים

      הגב
  2. אורי תגובה מאת:

    22 במאי 2018 אל7:56

    עוגיות מלוחות ממש מעולות וקלות מאד להכנה.
    כל הכבוד

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים