• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגיות קוקוס מרוקאיות

9 באפריל 2015 by דנה רביב 6 תגובות

עוגיות קוקוס מרוקאיות (או בשמן המקורי ״מרינגיז דלקוקו״) הן עוגיות מסורתיות שמככבות בכל מימונה או מסיבת חינה מרוקאית.
מי שטעם את העוגיות קוקוס הללו יודע שהן טעימות במיוחד ושזה כמעט בלתי אפשרי להסתפק רק בעוגיה אחת 🙂 , מה שפחות ידוע היא העובדה שממש קל להכין אותן! לכן להנאת גולשי בישולי ולכבוד המימונה, הוספתי את המתכון שלנו לעוגיות קוקוס מרוקאיות. תרבחו ותסעדו!

הדפסה
עוגיות קוקוס מרוקאיות
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 55
זמן הכנה:  20 דקות
זמן בישול:  20 דקות
זמן כולל:  40 דקות
מרכיבים
  • 4 חלבונים (הלבן) בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ¼ 2 כוסות קוקוס לבן
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. במיקסר חשמלי מקציפים במהירות מירבית את החלבונים למשך כדקה עד שהם מקבלים צבע לבן.
  3. ממשיכים בהקצפה ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את הסוכר וניל והסוכר הרגיל.
  4. ממשיכים בהקצפה המהירה למשך כ-5 דקות עד שמקבלים תערובת לבנה, דביקה ומבריקה ולא נוזלית אלא יציבה לחלוטין.
  5. מוציאים את הקערה מהמיקסר ומפזרים חצי כמות מהקוקוס, בתנועות קיפול איטיות ועדינות מטמיעים את הקוקוס לתוך תערובת החלבונים המוקצפים, מוסיפים את יתר הקוקוס וממשיכים עד שהתערובת אחידה.
  6. בשלב זה ניתן להוסיף צבע מאכל כדי לקבל עוגיות צבעונית או להשאיר תערובת לבנה כמו שנהוג יותר במימונה.
  7. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעט מהתערובת לתוך עטרות נייר קטנות. אני השתמשתי במספר 2 אך ניתן גם להכין קטנים יותר, מפזרים סוכריות צבעוניות. (העוגיות אינן תופחות) מהמתכון הנ״ל יצאו 55-60 יחידות.
  8. אופים למשך 20 דקות בדיוק, הם לא אמורים להשחים.
3.2.2925

עוגיות קוקוס מרוקאיות - מושלמות למימונה או לחינה
עוגיות קוקוס מרוקאיות – מושלמות למימונה או לחינה

חג שמח ומתוק.

מתוייק תחת: עוגיות מתוייג כ:מימונה, פרווה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. מירה תגובה מאת:

    22 באפריל 2021 אל13:04

    כמה מעלות?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      4 במאי 2021 אל11:06

      היי מירה
      רשום בתחילת הוראות ההכנה 160 מעלות…
      יום מקסים

      הגב
  2. עדי תגובה מאת:

    21 בנובמבר 2017 אל16:25

    שלום,
    את הסוכריות שמים לפני האפייה, נכון?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בדצמבר 2017 אל11:15

      היי עדי
      אכן לפני האפייה
      המשך יום מקסים

      הגב
  3. ריקי תגובה מאת:

    9 באוקטובר 2015 אל20:03

    האם ניתן להכין את העוגיות מראש האם ניתן להקפיא אותם?
    תודה מראש ריקי

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      10 באוקטובר 2015 אל10:28

      שלום ריקי,
      בהחלט אפשר להקפיא את העוגיות.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים