סלט מיונז

סלט מיונז הוא סלט עם המון וריאציות, בכל בית מוסיפים או משנים מרכיבים שיתאימו לבני הבית אך בבסיסו נשארים תמיד מספר מרכיבים בסיסיים.
הכנתי לכם מתכון קל ופשוט לסלט מיונז שאליו תוכלו לגוון ולהוסיף ירקות לפי טעמכם.
אצלנו בבית מגישים אותו בדיוק כמו שהוא. בתאבון…

סלט מיונז
מאת:
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2-3 גזרים
  • 4-6 מלפפונים חמוצים (אפשר יותר או פחות לפי טעמכם האישי)
  • 4 ביצים
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות גדושות מיונז - אני משתמשת במיונז דל קלוריות. אפשר להשתמש בכל סוג שאוהבים.
  • ניתן להוסיף אפונה מבושלת (אני לא מוסיפה)
הוראות הכנה
  1. מניחים בסיר עמוק את תפוחי האדמה, הגזרים והביצים וממלאים במים (מהברז).
  2. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים, בערך 20-30 דקות. דוקרים בסכין כדי לבדוק.
  3. מכבים את הלהבה ומניחים לירקות להתקרר לחלוטין.
  4. לאחר שהירקות התקררו חותכים לקוביות ומעבירים לקערה גדולה.
  5. חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
  6. מוסיפים את המיונז ומתבלים במלח ופלפל.
  7. מערבבים היטב וטועמים, במידה וצריך מוסיפים מלח ופלפל.
  8. מגישים קר.

סלט מיונז – תמונות הכנה





תגובה אחת עבור - “סלט מיונז”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *