• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגת קוקוס

29 בדצמבר 2013 by דנה רביב 4 תגובות

עוגת קוקוס היא עוגה קלה מאוד ומהירה להכנה, לעוגה טעם עדין של קוקוס והיא מתשתלבת בצורה מושלמת עם כוס תה או קפה.
כדי לזרז את תהליך ההכנה ולהקנות לעוגה טעם מיוחד, אני משתמשת בקוקוס טחון ובקרם קוקוס (ניתן לרכוש בקופסת שימורים).
בנוסף כדי לשדרג את החוויה, אני ממיסה מעט שוקולד מריר ומזלפת אותו מעל לעוגה, השוקולד נותן לעוגה מעט מתיקות נוספת. שוקולד וקוקוס… שילוב מושלם!

הדפסה
עוגת קוקוס
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  35 דקות
זמן כולל:  45 דקות
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • ¾ כוס שמן
  • ¼ 1 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קרם קוקוס (ניתן לקנות בכל סופר, הקרם מגיע בקופסת שימורים- שימו לב שיש גם מי קוקוס וחלב קוקוס, למתכון הזה דרוש קרם קוקוס)
לציפוי:
  • ½ חפיסת שוקולד מריר מומס (אפשר במיקרוגל כמה שניות אך שימו לב שלא ישרף)
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה מקציפים בעזרת מטרפה: ביצים, סוכר וסוכר וניל עד לאיחוד המרכיבים.
  3. מוסיפים את השמן וקרם הקוקוס ומירבבים היטב.
  4. מוסיפים את הקמח והקוקוס ובוחשים רק עד שהתערובת אחידה.
  5. יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק מעט משומנות בספריי שמן (אני מעדיפה חד פעמיות).
  6. אופים למשך 30-35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  7. את השוקולד ממיסים במיקרוגל למשך כמה שניות תוך כדי ערבוב מידי פעם כדי שלא ישרף.
  8. לאחר שעוגה התקררה ניתן לזלף את השוקולד.
3.3.3077

עוגת קוקוס – תמונות הכנה

הכנת הבלילה
הכנת הבלילה
קרם קוקוס
קרם קוקוס
הכנת הבלילה 1
הכנת הבלילה 1
הכנת הבלילה 2
הכנת הבלילה 2
לפני אפייה
לפני אפייה
לאחר אפייה
לאחר אפייה
עוגת קוקוס
עוגת קוקוס – מבט מקרוב

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:ליד הקפה, ללא חלב ומוצריו, ללא לקטוז, עוגות בחושות, פרווה

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. אלונה תגובה מאת:

    17 בינואר 2014 אל13:45

    היי דנה, המתכון נראה מעולה ואני בדיוק עומדת להכין אותו ושמתי לב שחסר לי קמח תופח. האם קמח רגיל+אבקת אפיה יכולים להיות תחליף טוב?
    תודה וסופ"ש קסום.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      17 בינואר 2014 אל16:00

      היי אלונה, את יכולה להחליף את הקמח תופח בקמח רגיל +אבקת אפייה.
      המינון הנכון למתכון הזה הוא 1/4 1 כוסות קמח ובנוסף כפית ורבע אבקת אפייה.
      התוצאה תהיה זהה.
      שבת שלום.

      הגב
  2. שלומית תגובה מאת:

    3 בינואר 2014 אל0:15

    תודה לך דנה על כל המתכונים הקלים להכנה והמעולים שלך.
    האם ניתן להחליף את קרם הקוקוס בנוזל אחר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      3 בינואר 2014 אל11:34

      שלום שלומית, ניתן להחליף את הקרם קוקוס ב 1 מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל).
      סוף שבוע נפלא.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים