סלט בורגול

סלט בורגול הוא סלט מרענן במיוחד שמכיל המון עשבי תיבול כמו: פיטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ירוק וכמובן נענע.
קל מאוד להכנה ומתאים כתוספת או כמנה בפני עצמה, מתאים לארוחה חלבית או בשרית. אנו נוהגים להכין סלט בורגול בארוחות גדולות ע״מ להוסיף אפשרות טעימה נוספת לחברים צמחוניים או למי שמעוניין לגוון:) אז במקום להתלבט, פשוט כדאי להכין תהנו…

סלט בורגול
מאת:
מרכיבים
  • ½ 1 כוסות בורגול רגיל או גס מושרה 2-3 שעות במים- (אפשר כחצי שעה השרייה במים חמים)
  • ½ חבילה נענע
  • ½ חבילת פטרוזיליה
  • ½ חבילת שמיר
  • ½ חבילת כוסברה
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • ½ בצל סגול
  • ½ כוס שמן זית
  • ¼ כוס מיץ לימון- אפשר יותר
  • 1 כפית מלח (ניתן להוסיף עוד לפי הטעם)
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 עגבניה
הוראות הכנה
  1. מסננים את גרגירי הבורגול ומניחים בקערה גדולה.
  2. קוצצים היטב את כל המרכיבים (קצוץ דק דק).
  3. מוסיפים את כל המרכיבים לקערת הבורגול.
  4. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומערבבים. שימו לב שלאחר כשעה התיבול נספג ומתעצם ולכן אני לא ממליצה להוסיף בשלב זה תבלינים.
  5. מגישים קר.
  6. סלט בורגול - בורגול בקערה
הערות
בתאבון!

 


2 תגובות עבור - “סלט בורגול”

  1. הסלט בורגול מעולה, רק לאחרונה התחלתי לנסות את הסלט מכל מיני אתרים עד שנתקלטי באתר שלכם משהוא משהוא בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *