• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

טחינה

10 בספטמבר 2013 by דנה רביב כתוב תגובה

אצלנו בבית אין ארוחה ללא טחינה, ולמה לא? תהליך ההכנה כל כך פשוט ומהיר שאין סיבה לא להכין. על מנת לזרז את תהליך ההכנה אני נוהגת להשתמש בבלנדר מוט חשמלי מכיון שהערבוב המהיר יוצר מרקם מוקצף ואוורירי. למי שאין, ניתן לערבב ידנית ולקבל תוצאה מעולה.

הדפסה
מתכון לטחינה
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • 1 כוס טחינה גולמית (רצוי 100% שומשום מלא)
  • 4 כפות מיץ לימון (אפשר משומר)
  • ¾ כפית מלח
  • 2 קוביות שום כתוש קפוא
  • ⅔ כוס מים קרים
ניתן להוסיף פטרוזיליה
הוראות הכנה
  1. יוצקים לקערה או לכלי של הבלנדר את כל המרכיבים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי.
  2. טועמים ומתקנים תיבול (מלח).
  3. בשלב זה ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב בעזרת כף.
  4. אפשרות נוספת: ניתן להכין טחינה ירוקה על ידי הוספת הפטרוזיליה בשלב הטחינה עם המוט.
הערות
בתאבון!
3.3.3077

מתוייק תחת: סלטים מתוייג כ:מוכן ב 10 דקות, מתאים להכנה עם ילדים, סוכות, פרווה

Reader Interactions

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים