פודינג שוקולד

פודינג שוקולד קר ומתוק עם טעם ממכר, מושלם לארוח או סתם כשמתחשק להתפנק עם קינוח שוקולדי ביום קיץ חם.
הזהרה: הפודינג שוקולד נחטף במהירות מכל שולחן ולכן מומלץ לשמור לעצמכם לפחות אחד במקרר 🙂

פודינג שוקולד
מאת:
מספר מנות: 10
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
  • 6 כפות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1½ כוסות חלב
  • ½ כוס שמנת מתוקה (32-38% שומן)
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • קורט מלח
  • כפית תמצית וניל
לקצפת
  • ½ 1 שמנת מתוקה (החצי שנותר ועוד מיכל= 375 גרם)
  • 2 כפות סוכר
הוראות הכנה
  1. בסיר קטן מניחים: קקאו, קורנפלור, סוכר, שמנת מתוקה,מלח וחלב.
  2. מערבבים היטב בעזרת מטרפה ומבשלים על להבה בינונית נמוכה תוך כדי בחישה עד לרתיחה קלה.
  3. ברגע שהתערובת חמה וכמעט רותחת מכניסים פנימה את קוביות השוקולד ותמצית הוניל וממשיכים לערבב.
  4. מסירים את תערובת שוקולד מהאש ומניחים בצד להתקרר.
  5. כאשר התערובת התקררה לטמפרטורת החדר מעבירים לכוסות הגשה חד פעמיות עם מכסה תואם (בערך 3-4 כפות) ומניחים במקרר.
  6. מקציפים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר (השמנת חייבת להיות קרה).
  7. כאשר הקצפת יציבה מספיק כדי לזלף אותה מעל לשוקולד מעבירים אותה לשקית זילוף.
  8. מזלפים מעט מהקצפת בכל גביע שוקולד ומפזרים מעל אגוזים, פירורי מקופלת, סוכריות וכ"ו...
  9. בתאבון!
הערות
ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים עם מכסה.

פודינג שוקולד – תמונות הכנה

פודינג שוקולד - הגשה
פודינג שוקולד – הגשה

תגובה אחת עבור - “פודינג שוקולד”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *