• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

קרם חמאה בטעם אספרסו

9 ביוני 2013 by דנה רביב 4 תגובות

קרם חמאה או בשמו המוכר יותר Buttercream הוא הציפוי האהוב ביותר בקרב האמריקאים, הם מצפים בו עוגות, עוגיות ובעיקר קאפקייקס…
היתרון בציפוי הזה הוא שלעומת הקצפת הוא מחזיק נהדר בטמפרטורת החדר ואינו מחייב קירור, בנוסף קל מאוד להכין אותו וניתן לזלף בקלות רבה.
הקרם הבסיסי הוא בטעם וניל אך אפשר לגוון ולהוסיף מרכיבי טעם שונים.
בגלל מזג האויר החם אני זילפתי את הקרם על העוגות והגשתי מיד. את שאר העוגות שכבר מצופות שמרתי במקרר והוצאתי לפי הצורך כרבע שעה לפני ההגשה כדי שהקרם יתרכך שוב.
במקרה הזה אני הכנתי קאפקייקס וניל עם ציפוי קרם חמאה ואספרסו, טעים כל כך שאי אפשר לתאר במילים!
לחצו כאן כדי לעבור למתכון לקאפקייקס וניל.

הדפסה
קרם חמאה בטעם אספרסו
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • 1 חבילת חמאה בטמפרטורת החדר (100 גרם)
  • 2 שקיות אבקת סוכר של 100 גרם (סה״כ 200 גרם)
  • 2 כפות אספרסו (יש להכין את הקפה מראש ולקרר אותו)
  • כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
  1. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה בעזרת החלק המקציף או וו הגיטרה למשך כדקה.
  2. מוסיפים מחצית מאבקת הסוכר ומקציפים שוב במשך דקה.
  3. מוסיפים את שאר אבקת הסוכר, תמצית הוניל והאספרסו ומקציפים שוב במשך שתי דקות עד לקבלת קרם אוורירי וחלק אך יציב למגע.
  4. מעבירים לשקית זילוף עם או בלי צנטר, אני משתמשת בצנטר משונן כדי לקבל צורה יפה אך תוכלו גם לגזור את קצה השקית ולזלף בתנועות סיבוביות.
  5. ניתן גם למרוח את הקרם בעזרת כפית או סכין מריחה, תאמינו לי שגם זה יתקבל בברכה!
  6. אפשר לפזר מעל אגוזים או קוקוס ועוד...
  7. שימו לב לא לצקת יותר מידי מהקרם כי הוא מתוק מאוד...
  8. בתאבון!
3.3.3077

קרם חמאה בטעם אספרסו – תמונות הכנה

הכנת הקרם חמאה
הכנת הקרם חמאה
אספרסו
אספרסו
ערבוב הקרם חמאה והאספרסו
ערבוב הקרם חמאה והאספרסו

מתוייק תחת: עוגות, קינוחים מתוייג כ:ליד הקפה, מוכן ב 10 דקות, מתאים להכנה עם ילדים, עוגת יום הולדת, קאפקייקס

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. מיכל תגובה מאת:

    24 בנובמבר 2017 אל17:18

    מתי שמים את החצי השני של אבקת הסוכר?

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      26 בדצמבר 2017 אל11:13

      היי מיכל
      תודה רבה על תגובתך, המתכון עודכן.
      יום טוב

      הגב
    • רונית תגובה מאת:

      28 ביולי 2018 אל6:29

      כתבת 2 שקיות אבקת סוכר… הכוונה לשקיות של 100 גרם?

      הגב
      • דנה רביב תגובה מאת:

        20 באוגוסט 2018 אל11:30

        היי רונית
        אכן שקיות של 100 גרם, תודה על התגובה, המתכון עודכן.
        יום מקסים

        הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים