• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

עוגות שוקולד – בתוספת שוקולד לבן

31 בינואר 2013 by דנה רביב 2 תגובות

עוגות שוקולד הן העוגות המפורסמות ביותר בעולם, הן בדרך כלל העוגה הראשונה שלומדים להכין, ילדים ומבוגרים אוהבים אותן ולכן אין פלא שהאינטרנט מלא במתכונים לעוגת שוקולד.
את המתכון שלי לעוגת שוקולד כבר פירסמתי כאן אבל היום אני רוצה לחלוק עם כולם מתכון מעולה שישפר את הטעם של עוגת השוקולד בעשרות מונים.
עוגות שוקולד בתוספת שוקולד לבן הן עוגות אישיות שמשולב בהן שוקולד לבן שנמס בזמן האפייה ומקנה לעוגות טעם עשיר ושוקולדי שיגרום לכל מי שיטעם אותן לבקש את המתכון מיד.

הדפסה
מתכון לעוגות שוקולד בתוספת שוקולד לבן
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  20 דקות
זמן כולל:  30 דקות
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • ¼ 1 כוסות סוכר
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס שמן
  • ¼ 1 כוסות קמח תופח
  • ½ חבילת שוקולד לבן קצוץ או מגורר בפומפייה גסה
הוראות הכנה
  1. חממו תנור לחום של 180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה גדולה את הביצים עם הסוכר, השמנת והשמן.
  3. לאחר מכן הוסיפו את השוקולית והקקאו וערבבו עד איחוד המרכיבים.
  4. הוסיפו את הקמח ובחשו רק עד לקבלת תערובת ללא גושים.
  5. הוסיפו ⅔ מהשוקולד הלבן וערבבו לאט עד שהוא נעלם בתערובת.
  6. רפדו תבנית שקעים בניירות אפייה וצקו מהתערובת עד ל-3/4 מגובה פני התבנית מכיוון שהעוגות תופחות.
  7. השתמשו בפירורי השוקולד שנותרו וצרו ערימה קטנה מעל כל עוגה.
  8. הכניסו לתנור למשך 20 דקות.
  9. בתאבון!
  10. עוגות שוקולד - הכנה 1עוגות שוקולד - הכנה 2
הערות
תוכלו לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק מאורכות. כדי לקבל המון מחמאות כשמארחים צקו את התערובת לתבנית גדולה אחת בקוטר 26 ופזרו את השוקולד מלמעלה, לאחר האפייה העוגה תראה נהדר על צלחת הגשה יפה. זמן האפייה יתארך ויהיה 35-40 דקות.
3.2.1596

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:מתאים להכנה עם ילדים, עוגות בחושות, עוגת השבוע, קאפקייקס

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. אורית אפטר תגובה מאת:

    19 בנובמבר 2013 אל5:48

    היי ! ברצוני לדעת במקום שמנת האם ניתן להשתמש במיץ תפוזים מהי הכמות? אשמח לקבל את תשובתך בתודה אורית אפטר.

    הגב
    • דנה רביב תגובה מאת:

      19 בנובמבר 2013 אל8:25

      היי אורית, את יכולה להשתמש ב 3/4 כוס מיץ תפוזים או חצי מיכל שמנת צמחית (מומלץ יותר מהמיץ תפוזים). המשך יום מקסים.

      הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים