• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

ספגטי בולונז

9 בינואר 2013 by דנה רביב כתוב תגובה

מתכון ביתי מנצח לספגטי בולונז. אהוב במיוחד על ילדים!
במתכונים רבים של רוטב בולונז מקורי, תמצאו מרכיבים שלא תמיד מתאימים או טעימים לילדים כגון: יין אדום, סלרי, גזר ועוד…
אני מכינה את הרוטב ממרכיבים פשוטים שתמיד תמצאו בבית.
אף ילד לא יסרב…

הדפסה
מתכון ספגטי בולונז
מאת: דנה רביב
מספר מנות: 6
זמן הכנה:  15 דקות
זמן בישול:  2 שעות
זמן כולל:  2 שעות 15 דקות
מרכיבים
  • 1 חבילת ספגטי
לרוטב הבולונז:
  • 2 כפות שמן
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום
  • ½ קילו בשר בקר טחון
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות- 100 גרם
  • 1 קופסא של שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות אבקת מרק
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • ½ כפית פלפל
  • 1 כפית סוכר
  • עלה דפנה (לא חובה אבל מוסיף המון)
  • 600 מ"ל מים - רצוי מנוזלי הבישול של הפסטה. אני ממלאה את המיכל הריק של העגבניות.
הוראות הכנה
  1. הרתיחו מים בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. בסיר בינוני ומעט רחב מחממים שמן, קוצצים את הבצל והשום ומטגנים במשך כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אותו תוך כדי ערבוב כדי לפורר אותו, ממשיכים לטגן על להבה בינונית גבוהה עד שהבשר משנה את צבעו ומתבשל לגמרי (לא לשכוח להמשיך לערבב כדי שהבשר לא ישאר כגוש אחד).
  4. מוסיפים את הרסק, התבלינים, העגבניות והמים ומערבבים.
  5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית נמוכה למשך שעה וחצי.
  6. בסיום הבישול מסירים את המכסה וממשיכים לבשל למשך 20 דקות כדי להסמיך את הרוטב.
  7. במידה וחסר תיבול ניתן להוסיף לפי טעמכם האישי...
  8. הגישו את הספגטי עם כמות גדולה של רוטב.
  9. בתאבון!
הערות
את הרוטב שישאר שומרים בקופסא אטומה במקרר. הוא יהיה הרבה יותר טעים...
3.2.1596

 

מתוייק תחת: פסטה ואורז מתוייג כ:מנה מיוחדת, מעל חצי שעה

Reader Interactions

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים