עוגות שוקולד קוקוס לפסח

עוגות שוקולד קוקוס לפסח הן עוגות קוקוס אישיות שאני נוהגת להכין בכל פסח, העוגות אווריריות  במיוחד ולא מכילות חלב (פרווה) כך שניתן להגיש אותן גם כקינוח מתוק לאחר הארוחה.


מתכון לעוגות שוקולד קוקוס לפסח
מאת:
מספר מנות: 30
זמן הכנה: 
זמן בישול: 
זמן כולל: 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קמח מצה
  • 2 כוסות קוקוס לבן
הוראות הכנה
  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד (להזהר שלא ישרף) ומניחים בצד שיתקרר מעט.
  2. להפריד את החלבונים והחלמונים לקערות נפרדות, להקציף את החלבונים עם חצי כוס מהסוכר עד לקבלת קצף יציב ולהניח בצד.
  3. להוסיף לחלמונים את חצי כוס הסוכר שנותרה ואת תמצית הוניל ולהקציף עד שהתערובת בהירה תפוחה ואוורירית.
  4. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת החלמונים, את התערובת שנוצרה מוסיפים לסירוגין עם הקוקוס והקמח בתנועות קיפול לתערובת החלבונים עד איחוד המסה.
  5. יוצקים לתבנית מאפינס מרופדת בניירות מנג'טים ואופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
  6. ניתן להחליף את הקוקוס באגוזי מלך או פקאן טחונים.



3 תגובות עבור - “עוגות שוקולד קוקוס לפסח”

  1. שלום לדנה! כמה מאפינס יוצאים ואיזה גודל מנז'טים השתמשת? אשמח לקבל תשובה shila

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *