• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

בראוניז

17 בדצמבר 2018 by דנה רביב כתוב תגובה

קינוח שמנצח תמיד: בראוניז !
טוב אז אצלנו הבראוניז מככבים המון, לפעמים אני מכינה את גרסת הפרווה לטובת רגישי הלקטוז אצלי בבית
אבל כשהילדים דורשים פינוק מיוחד אני עוברת מיד לגרסה המושחתת והשוקולדים יותר!
מתכון פשוט וקל להכנה, תוכלו להוסיף אגוזים, שקדים, בוטנים לפי טעמכם האישי וכמובן תרגישו חופשי להמיר את כמות השוקולד לפי מה שאתם אוהבים, אני מתשמשת בשוקולד חלב, מריר ולבן. כל אחד מהם תורם טעם ומרקם אחר.

הדפסה
בראוניז
מאת: דנה רביב
מרכיבים
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • ¼ כוס+כפית קמח תופח
  • ⅔ כוס סוכר לבן
  • 1 כף קקאו
  • ⅓ כוס שוקולד צ׳יפס לבן
  • ⅓ כוס שוקולד חלב חתוך גס
  • ⅓ כוס שוקולד צ׳יפס מריר או שוקולד קצוץ
  • ¼ כוס אגוזי מלך או פקאן שבורים (לא חובה)
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. משמנים תבנית מרובעת בגודל של 30 ס״מ על 30 ס״מ ומניחים נייר אפייה. הכי קל לגזור את הנייר לשניים ולשים אחד לאורך ואחד לרוחב.
  3. בסיר בן מארי (קערה מעל לסיר עם מים חמים) ממיסים 100 גרם שוקולד מריר וחמאה עד לתערובת חלקה.
  4. מסירים מהלהבה ומערההים מעט כדי שיתקרר.
  5. מוסיפים סוכר ומלח ובוחשים.
  6. מוסיפים ביצים בזו אחר זו, לאחר כל הוספה מערבבים עד שהביצה נטמעת בשוקולד.
  7. מנפים לתוך תערובת השוקולד את הקמח וקקאו.
  8. בוחשים עד לתערובת ללא גושים.
  9. מוסיפים את האגוזים וכל סוגי השוקולד ובוחשים.
  10. יוצקים את התערובת לתבנית. (ניתן להמיר ל-2 תבניות אינגליש קייק).
  11. אופים למשך 25-30 דקות, הבראוניז צריכים להיות לחים ולא יבשים... (מקסימום תהיה עוגת שוקולד).
  12. יש לאפשר לבראוניז להתקרר מעט לפני שחותכים.
3.5.3251

 

מתוייק תחת: עוגות מתוייג כ:מתאים להכנה עם ילדים

Reader Interactions

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים