• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

פשטידת ברוקולי

24 ביולי 2014 by דנה רביב כתוב תגובה

פשטידת ברוקולי קלילה טעימה ומזינה.
ניתן להכין ולהקפיא, מתי שרוצים ארוחת ערב קלה פשוט מוציאים ומחממים.
אצלי הפשטידה הזו מככבת בעיקר בארוחות חלביות עם חברים או משפחה,
תוכלו להשתמש בברוקולי טרי ולבשל אותו מעט לפני שמוסיפים אותו לתערובת הפשטידה או פשוט להפשיר ברוקולי קפוא ללא בישול.

הדפסה
פשטידת ברוקולי
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול:  50 דקות
זמן כולל:  1 שעה
מרכיבים
  • 400 גרם פרחי ברוקולי טרי או קפוא
  • 1 מיכל קוטג׳
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 5 ביצים
  • 5 כפות קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • חצי כוס גבינה צהובה מגוררת- אפשר יותר
  • 2 כפות גבינה בולגרית- לא חובה
הוראות הכנה
  1. חולטים את הברוקולי בסיר עם מים רותחים למשך כ-5 דקות ומסננים. (במידה ומשתמשים בברוקולי קפוא אין צורך בבישול, רק להפשיר).
  2. בקערה גדולה מערבבים: ביצים, שמנת חמוצה, קוטג׳, גבינה בולגרית גבינה צהובה ומלח.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את פרחי הברוקולי ובוחשים בעדינות כדי שלא לפרק ולמעוך את הברוקולי.
  5. מעבירים לתבנית מלבנית בערך בגודל 20x30 ס״מ משומנת מעט בתרסיס שמן.
  6. אופים בתנור בחום של 180 למשך 45-50 דקות עד שהפשטידה מעט משחימה והיא יציבה למגע.
3.2.2708

 פשטידת ברוקולי – תמונות הכנה

פשטידת ברוקולי - הכנת הברוקולי
הכנת הברוקולי
פשטידת ברוקולי - בישול הברוקולי
בישול הברוקולי
פשטידת ברוקולי - תערובת הפשטידה
תערובת הפשטידה
פשטידת ברוקולי - הוספת הברוקולי לתערובת
הוספת הברוקולי לתערובת
פשטידת ברוקולי - לפני הכניסה לתנור
לפני הכניסה לתנור
פשטידת ברוקולי - לאחר אפייה
לאחר אפייה

מתוייק תחת: מאפים וקישים מתוייג כ:שבועות

Reader Interactions

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים