• Skip to main content
  • Skip to secondary menu
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
בישולי

בישולי

אתר המתכונים של דנה רביב

  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים

סלט גזר

2 בנובמבר 2013 by דנה רביב תגובה אחת

סלט גזר הוא סלט שכיף לפתוח איתו כל ארוחה, המתכון מאוד פשוט וקל להכנה.
אני נוהגת להכין את הסלט בתוספת פלפל ירוק חריף אבל מי שלא אוהב אוכל פיקנטי יכול לוותר על הפלפל. סלט הגזר הזה הוא מסוג הסלטים שתמיד כדאי שיהיו במקרר, תאמינו לי שבכל פעם שתפתחו את המקרר אתם גם תפתחו את הקופסא של סלט הגזר…

הדפסה
סלט גזר
מאת: דנה רביב
זמן הכנה:  10 דקות
זמן בישול: 
זמן כולל:  10 דקות
מרכיבים
  • 6-7 גזרים גדולים קלופים
  • ½ פלפל ירוק חריף (תלוי בכמה חריף אתם אוהבים)
  • 4-5 שיני שום קצוצות
  • ¼ כוס חומץ
  • ¼ כוס מיץ לימון משומר
  • 3-4 כפות שמן
  • 1 כפית שטוחה סוכר
הוראות הכנה
  1. בעזרת מנדולינה או מעבד מזון בעל להב לפריסה, פורסים את הגזרים והפלפל לפרוסות דקות מאוד.
  2. מניחים את פרוסות הגזר והפלפל בקערה גדולה ומוסיפים את השום הקצוץ.
  3. סלט גזרמתבלים בסוכר, חומץ, מיץ לימון ושמן ומערבבים.
  4. טועמים רק את הנוזל כדי לוודא שהתיבול לא חמוץ מידי ובמידה וכן ניתן להוסיף טיפה סוכר.
  5. מאחסנים בקופסא ומניחים במקרר למשך שעה לפחות לפני שאוכלים.
3.2.2124

מתוייק תחת: סלטים מתוייג כ:כשר לפסח

Reader Interactions

תגובות | הוסף תגובה

  1. סיגלית תגובה מאת:

    18 בנובמבר 2013 אל20:51

    הכנתי את הסלט גזר בסוף השבוע וכולם ממש אהבו. תודה.

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סרגל צדדי ראשי

חיפוש מתכונים

telegram

אוהבים את מתכונים שלי? עקבו אחרי

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

מתכונים נבחרים

לחמג׳ון

לחמג׳ון

17 במרץ 2021 By דנה רביב

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות

23 בפברואר 2021 By דנה רביב

Footer

חיפוש

חזרה לראש העמוד

© כל הזכויות שמורות 2021 ל בישולי - דנה רביב, אין להעתיק ללא רשות מפורשת בכתב

בישולי מתכוניםLogo Header Menu
  • עוף ובשר
  • דגים
  • פסטה ואורז
  • מרקים
  • סלטים
  • מאפים
  • עוגות
  • עוגיות
  • קינוחים
  • שונות
  • גאדג'טים